Δεν θα μαντέψετε ποτέ, πόσοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά, μόλις τον πρώτο χρόνο. Ωστόσο, το FDA και το CDC συνεχίζουν να πιέζουν για τα εμβόλια αυτά, παρά τα δικά τους δοκιμαστικά δεδομένα, που δείχνουν, ότι δεν έχουν κανένα όφελος όσον αφορά τη μείωση του κινδύνου νοσηλείας ή θανάτου.

 • Σύμφωνα με έρευνα του Δεκεμβρίου 2021, σε 2.840 Αμερικανούς, πέθαναν μεταξύ 217.330 και 332.608 άνθρωποι από τα εμβόλια COVID το 2021.
 • Τα αποτελέσματα της έρευνας, δείχνουν επίσης ότι τα άτομα που έκαναν το εμβόλιο είχαν περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσουν κάποιον, που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας από λοίμωξη από COVID-19, ενώ όσοι γνώριζαν κάποιον που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας μετά το εμβόλιο είχαν λιγότερες πιθανότητες να δεχτούν το εμβόλιο.
 • Από τους ερωτηθέντες, το 34 τοις εκατό γνώριζε ένα ή περισσότερα άτομα που είχαν αντιμετωπίσει σημαντικό πρόβλημα υγείας λόγω της ασθένειας COVID-19 και το 22 τοις εκατό γνώριζε ένα ή περισσότερα άτομα που είχαν πάθει βλάβη από τον εμβολιασμό.
 • Το 51% τοις εκατό των, ερωτηθέντων στην έρευνα, είχε κάνει το εμβόλιο. Από αυτούς, το 13% τοις εκατό, ανέφερε ότι αντιμετώπισε ένα «σοβαρό» πρόβλημα υγείας μετά το εμβόλιο. Συγκρίνετε αυτό με την εξάμηνη ανάλυση ασφάλειας της Pfizer, η οποία υποστήριξε ότι μόνο το 1,2% τοις εκατό των συμμετεχόντων στη δοκιμή παρουσίασαν μια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια.
 • Τον Δεκέμβριο του 2022, το Rasmussen Reports έκανε δημοσκόπηση σε 1.000 Αμερικανούς. Σε αυτή τη δημοσκόπηση, το 34 τοις εκατό ανέφερε ότι είχε μικρές παρενέργειες από το τρύπημα και το 7 τοις εκατό ανέφερε σημαντικές παρενέργειες.

Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι οι πειραματικοί εμβολιασμοί για τον COVID-19 έχουν σκοτώσει σημαντικό αριθμό ανθρώπων, ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει άγνωστος, χάρη στις  υπηρεσίες υγείας των ΗΠΑ που συσκότισαν, κρύβουν και χειραγωγούν δεδομένα .

Τούτου λεχθέντος, η πιο πρόσφατη έρευνα (1 , 2) —που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό BMC Infectious Diseases με κριτές — τοποθετεί τον αριθμό των θανάτων από τα εμβόλια του COVID κάπου μεταξύ 217.330 και 332.608 μόνο το 2021. Όπως σημειώνει ο Steve Kirsch: (3)

«[Έχουμε] σκοτώσει τουλάχιστον 217.000 Αμερικανούς και τραυματίσαμε σοβαρά 33 εκατομμύρια … μόλις τον πρώτο χρόνο, και το CDC [Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων] και η FDA [Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ] θέλουν να σας προσφέρουν περισσότερα..εμβόλια Δεδομένου ότι, οι θάνατοι από το εμβόλιο ήταν υψηλότεροι το 2022, οι περισσότεροι ειδικοί θα υπολόγιζαν ότι ο αριθμός των θανάτων όλων των αιτιών από τα εμβόλια για τον COVID κυμαίνεται από 500.000 έως 600.000.

«Έτσι το παγκόσμιο κόστος ζωής από αυτά τα εμβόλια είναι της τάξης των 10 έως 12 εκατομμυρίων ανθρώπων… Αυτά [δεδομένα] είναι συνεπή με τους αριθμούς που λέω εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι τυχαίο.»

 

Έρευνα: Γιατί οι άνθρωποι πήραν ή δεν πήραν το εμβόλιο

Τώρα, η κλίση αυτού του χαρτιού είναι κάπως ενδιαφέρουσα. Ο πρωταρχικός στόχος του ήταν να «προσδιορίσει τους παράγοντες, που σχετίζονται με την απόφαση να εμβολιαστούν κατά του COVID-19, από Αμερικανούς πολίτες».

Ο συγγραφέας ήταν περίεργος στο γιατί το 31 τοις εκατό του πληθυσμού των ΗΠΑ είχε απορρίψει το εμβόλιο, ή δεν είχε ολοκληρώσει την κύρια σειρά, μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη μαζική διαφημιζόμενη εκστρατεία «εμβολιασμού».

«Ένας σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητος παράγοντας είναι ο βαθμός στον οποίο τα σοβαρά προβλήματα υγείας που προκύπτουν από την ασθένεια COVID-19 ή τα εμβόλια COVID-19 μεταξύ της οικογένειας και των φίλων επηρεάζουν την απόφαση για εμβολιασμό ».

«Σοβαρή ασθένεια λόγω COVID-19, θα έκανε τον εμβολιασμό πιο πιθανό. Τα αντιληπτά οφέλη από την αποφυγή του COVID-19, μέσω του εμβολιασμού, θα ήταν υψηλότερα».

«Από την άλλη πλευρά, η παρατήρηση σημαντικών προβλημάτων υγείας μετά τον εμβολιασμό του COVID-19 στο κοινωνικό δίκτυο θα αύξανε τους αντιληπτούς κινδύνους του εμβολιασμού. Προηγούμενες μελέτες, δεν έχουν αξιολογήσει τον βαθμό στον οποίο οι εμπειρίες με τη νόσο και τις παρενέργειες του εμβολίου επηρεάζουν την κατάσταση του εμβολίου.

«Ο κύριος στόχος αυτής της διαδικτυακής έρευνας για τις εμπειρίες υγείας του COVID-19 είναι να διερευνήσει τον βαθμό στον οποίο τα ανεπιθύμητα συμβάντα της νόσου COVID-19 και του εμβολίου COVID-19 μεταξύ φίλων και συγγενών, είτε αντιληπτά είτε αληθινά, επηρέασαν τις αποφάσεις εμβολιασμού. Ο δεύτερος στόχος αυτής της εργασίας είναι να εκτιμηθεί ο συνολικός αριθμός των θανάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο COVID-19 σε εθνικό επίπεδο από την έρευνα.»

Ακολουθεί ένα απόσπασμα που περιγράφει τη μεθοδολογία: (6)

 

«Διεξήχθη μια διαδικτυακή έρευνα για τις εμπειρίες υγείας του COVID-19. Συλλέχθηκαν πληροφορίες σχετικά με τους λόγους υπέρ και κατά των εμβολιασμών COVID-19, και τις εμπειρίες με ασθένεια COVID-19 και εμβολιασμούς COVID-19, από τους συμμετέχοντες στην έρευνα και τους κοινωνικούς τους κύκλους. Πραγματοποιήθηκαν, αναλύσεις παλινδρόμησης Logit, για τον εντοπισμό παραγόντων που επηρεάζουν την πιθανότητα εμβολιασμού».

 

Ευρήματα Έρευνας

Συνολικά 2.840 άτομα ολοκλήρωσαν την έρευνα μεταξύ 18 και 23 Δεκεμβρίου 2021. Η μέση ηλικία ήταν 47 ετών και η αναλογία φύλου ήταν 51 τοις εκατό γυναίκες, 49 τοις εκατό άνδρες. Λίγο περισσότερο από το μισό, το 51 τοις εκατό, είχε λάβει, ένα ή περισσότερα εμβόλια για τον COVID.

Όπως υποψιαζόταν ο Skidmore, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι άνθρωποι που έκαναν το εμβόλιο είχαν περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσουν κάποιον που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας από μόλυνση από τον COVID-19, ενώ εκείνοι που γνώριζαν κάποιον που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας μετά το εμβόλιο είχαν λιγότερες πιθανότητες να κάνουν εμβόλιο.

Από τους ερωτηθέντες, το 34 τοις εκατό γνώριζε ένα ή περισσότερα άτομα που είχαν αντιμετωπίσει σημαντικό πρόβλημα υγείας λόγω της ασθένειας COVID-19 και το 22 τοις εκατό γνώριζε ένα ή περισσότερα άτομα που είχαν υποστεί βλάβη από τον εμβολιασμόΈτσι, όπως σημειώνει ο συγγραφέας: (7)

«Το να γνωρίζεις κάποιον που ανέφερε σοβαρά προβλήματα υγείας, είτε από τον COVID-19, είτε από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 είναι σημαντικοί παράγοντες για την απόφαση να εμβολιαστείς.

Όσον αφορά τους τύπους παρενεργειών που βιώνουν άτομα στους κοινωνικούς κύκλους των ερωτηθέντων, περιελάμβαναν (αλλά δεν περιορίστηκαν σε) τους «συνήθεις ύποπτους», όπως:

 • Καρδιακά και καρδιαγγειακά προβλήματα.
 • Σοβαρή λοίμωξη COVID ή άλλη αναπνευστική ασθένεια.
 • Γενικά αισθάνεστε αδιαθεσία, αδυναμία, κούραση και δύσπνοια για εβδομάδες.
 • Θρόμβοι αίματος και εγκεφαλικό.
 • Θάνατος.

 

Εκατοντάδες χιλιάδες σκοτώθηκαν χωρίς λόγο !

Με βάση αυτά τα δεδομένα της έρευνας, ο Skidmore εκτιμά:

«… ο συνολικός αριθμός των θανάτων λόγω εμβολιασμού COVID-19 μπορεί να φτάσει τις 278.000 (95 τοις εκατό CI 217.330-332.608), όταν αφαιρεθούν οι θάνατοι που μπορεί να έχουν συμβεί ανεξάρτητα από τον εμβολιασμό».

Εάν το COVID-19 ήταν μια λοίμωξη με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας, ίσως τα υψηλά ποσοστά θανάτου από ένα εμβόλιο θα ήταν αποδεκτά. Ωστόσο, ο COVID-19, έχει εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας, ισοδύναμο ή χαμηλότερο από τη γρίπη, επομένως ο κίνδυνος που σχετίζεται με τα εμβόλια COVID-19 θα πρέπει να είναι εξίσου χαμηλός.

Το παγκόσμιο κόστος ζωής από αυτά τα εμβόλια είναι της τάξης των 10 έως 12 εκατομμυρίων ανθρώπων.

— Steve Kirsch

Ως έχει, οι κίνδυνοι των εμβολίων είναι πολύ υψηλοί, ενώ τα δεδομένα δοκιμών της ίδιας της Pfizer, με περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες, δείχνουν ότι δεν προσφέρουν κανένα όφελος όσον αφορά τον κίνδυνο νοσηλείας ή/και θανάτου. Η απόλυτη μείωση του κινδύνου είναι τόσο μικρή που είναι ασήμαντη. (8)

Υψηλά τα ποσοστά παρενεργειών

Ωστόσο, ο αριθμός των νεκρών από τα εμβόλια δεν είναι το μόνο ανησυχητικό μέρος αυτού του άρθρου. Τα ευρήματα του Skidmore υποδηλώνουν επίσης ότι οι παρενέργειες από τα εμβόλια μπορεί να είναι πιο συχνές από ό,τι υποψιάζονταν προηγουμένως.

Όπως αναφέρθηκε, το 51 τοις εκατό των ερωτηθέντων είχε κάνει εμβόλια. Από αυτούς, το 15 τοις εκατόανέφερε ότι αντιμετώπισε ένα νέο πρόβλημα υγείας μετά το εμβόλιο και το 13 τοις εκατό το θεώρησε «σοβαρό». Συγκρίνετε αυτό με την εξάμηνη ανάλυση ασφάλειας της Pfizer, (9),  η οποία ισχυρίστηκε ότι μόνο το 1,2 τοις εκατό των συμμετεχόντων στη δοκιμή ανέφεραν σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν.

Τώρα, όπως προτείνει ο Kirsch, (10)  «πρέπει να το υποτιμήσουμε κατά δύο φορές επειδή οι άνθρωποι αναφέρουν λιγότερο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, παρενέργειες». Ωστόσο, αυτό σημαίνει, ότι τα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα από το εμβόλιο είναι πέντε φορές υψηλότερα από αυτά που ανέφερε η Pfizer.

«Αυτός είναι ο λόγος που ο FDA δεν κάνει ποτέ έρευνες μετά την αγορά για τα φάρμακα που εγκρίνει. Γιατί η πραγματικότητα πονάει», γράφει ο Kirsch. (11)  «Είναι ο FDA, που έπρεπε να το είχε ανακαλύψει, πριν από τον Mark SkidmoreΟ FDA κοιμάται στο τιμόνι και απλά πιστεύουν όλα όσα τους λένε οι εταιρείες φαρμάκων, αγκίστρια, πετονιά και βυθίσματα (hook, line, and sinker). Αυτή είναι μια μεγάλη απώλειαΓιατί δεν κάνουν τέτοιες έρευνες για να δουν αν η πραγματικότητα ταιριάζει με τη μελέτη;»

 

Περισσότερες συγκρίσεις ποσοστών παρενεργειών

Για πρόσθετη σύγκριση, εδώ είναι τα ευρήματα πολλών άλλων ερευνών:

 • Rasmussen Reports 12 : Τον Δεκέμβριο του 2022, το Rasmussen Reports ρώτησε 1.000 Αμερικανούς. Σε αυτή τη δημοσκόπηση -που έγινε ένα χρόνο μετά την έρευνα του Skidmore- το 34 τοις εκατό ανέφερε ότι είχε μικρές παρενέργειες από το εμβόλιο και το 7 τοις εκατό ανέφερε σημαντικές παρενέργειες.

 

 • Δεδομένα V-Safe του CDC 13 : Τον Οκτώβριο του 2022, το ICAN [Informed Consent Action Network] έλαβε τα δεδομένα V-Safe των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Αυτό είναι ένα εθελοντικό πρόγραμμα για την παρακολούθηση των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου.Από τους 10,1 εκατομμύρια παραλήπτες εμβολίου COVID που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή, το 7,7 τοις εκατό έπρεπε να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη μετά το εμβολιασμό.

 

 • Έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από τον Kirsch(14) : Μια έρευνα στις ΗΠΑ του Ιουνίου 2022 από την εταιρεία έρευνας αγοράς Pollfishδιαπίστωσε ότι το 16,3 τοις εκατό των ερωτηθέντων, που έκαναν το εμβόλιο για τον COVID υπέστησαν τραυματισμό και το 9,7 τοις εκατό χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

 

Το παρακάτω γράφημα, το οποίο συγκρίνει οπτικά τα ευρήματα του Skidmore με τα ευρήματα των ερευνών Rasmussen, V-Safe και Pollfish, δημιουργήθηκε από την InfoGame στο Substack. (15)  Όπως σημειώνεται από το InfoGame:

 

«Το άρθρο του Skidmore χρησιμεύει ως άλλο ένα σημάδι, ότι το ποσοστό των παρενεργειών του COVID-19 είναι εξαιρετικά υψηλό και ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι ένα πρωτοφανώς επικίνδυνο ιατρικό προϊόν».

(InfoGame)

Οι διαταραχές της εμμήνου ρύσεως είναι συχνές μετά το τρύπημα

Ενώ βρισκόμαστε στο θέμα των αναφερόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών, αρκετές έρευνες έχουν επίσης επικεντρωθεί στη συχνότητα των μη φυσιολογικών εμμήνων ρύσεων, σε γυναίκες που έκαναν το εμβόλιο, κάτι που θα μπορούσε να είναι ενδεικτικό της αναπαραγωγικής βλάβης. Για παράδειγμα:

 • Μια βρετανική έρευνα, που δημοσιεύτηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2021, διαπίστωσε , ότι το 20 τοις εκατό των γυναικών παρουσίασαν διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, μετά τον εμβολιασμό. (16)
 • Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Science Advances στα μέσα Ιουλίου 2022 διαπίστωσε ότι το 66 τοις εκατό των «πλήρως εμβολιασμένων» μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών παρουσίασαν μη φυσιολογική αιμορραγία. Συνολικά, το 42,1 τοις εκατό ανέφερε βαρύτερη έμμηνο ρύση (σ.σ, δηλαδή, υπερμηνόρροια, μηνομητρορραγία, /πολυμηνόρροια), μετά τον εμβολιασμό (αυτό περιελάμβανε γυναίκες όλων των ηλικιών, καθώς και διεμφυλικά άτομα σε ορμονικές θεραπείες). (17)
 • Μια ιταλική μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2022 διαπίστωσε, ότι «το 50-60 τοις εκατό των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας που έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου COVID-19 ανέφεραν ανωμαλίες-διαταραχές του εμμηνορροϊκού κύκλου (irregularities), ανεξάρτητα από τον τύπο του εμβολίου που χορηγήθηκε». Μετά τη δεύτερη δόση, ανώμαλη έμμηνος ρύση αναφέρθηκε κατά 60 τοις εκατό έως 70 τοις εκατό. (18)

 

Οι άνθρωποι σε ψηλά θέσεις αναζητούν ανάκληση του άρθρου

Δεν αποτελεί έκπληξη στο γεγονός, ότι οι άνθρωποι σε υψηλές θέσεις προσπαθούν ήδη να αναγκάσουν την ανάκληση του άρθρου αυτού. Μια ειδική ανακοίνωση από τον εκδότη, που χρονολογείται μόλις δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση, αναφέρει:

«Οι αναγνώστες προειδοποιούνται ότι τα συμπεράσματα αυτής της εργασίας υπόκεινται σε κριτικές που εξετάζονται από τους εκδότες. Συγκεκριμένα, ότι οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι και ότι υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την ποιότητα της αξιολόγησης από ομοτίμους ».

Όπως σημειώνει ο Kirsch: (19)

«Προσπαθούν ενεργά να ανακαλέσουν το χαρτί, γιατί καταστρέφει την αφήγηση. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν γιατί τα περιοδικά δέχονται έντονη πίεση να λογοκρίνουν οποιοδήποτε αντί-αφηγηματικό έντυπο. Το πρόβλημα είναι ότι η έρευνα του Mark ήταν απολύτως συνεπής με τις έρευνές μου.

«Αν θέλουν να ανακληθεί το χαρτί, πρέπει να μας δείξουν τις έρευνες ΤΟΥΣ. Αλλά φυσικά, δεν έχουν καμία έρευνα, γιατί φοβούνται πολύ τα αποτελέσματα.

«Επομένως, θα χρησιμοποιήσουν επιχειρήματα με κούνημα του χεριού (hand-waving arguments), όπως «δεν μου αρέσει η μεθοδολογία» ή κάποιες ανοησίες όπως αυτή, αντί να προβάλλουν τα δικά τους δεδομέναΔεν θα μας δείξουν ΠΟΤΕ δεδομένα έρευνας που να υποστηρίζουν την αφήγησή τους, επειδή δεν υπάρχουν.

«Γι’ αυτό δεν υπάρχουν ανέκδοτα επιτυχίας. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να μου δώσει το όνομα μιας γηριατρικής πρακτικής στις ΗΠΑ, όπου οι θάνατοι από κάθε αιτία έπεσαν κατακόρυφα μετά την κυκλοφορία των εμβολίων. Σε κάθε περίπτωση πήγαν σε λάθος δρόμο. Η αφήγηση ξετυλίγεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς, αλλά η ιατρική κοινότητα εξακολουθεί να πολεμά την αλήθεια»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »