Μετά το φιάσκο Μητσοτάκη με την ανακοίνωση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Αποστολάκη ως νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας και την εν συνεχεία ανακοίνωση άρνησης του τελευταίου, μένει κενός ο νεοσυσταθείς θώκος του υπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί ποιος εν τέλει θα τον καταλάβει, αλλά νομίζουμε ότι ένα όνομα πραγματικά θα έλυνε το πρόβλημα: Ο μέχρι σήμερα υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος βρέθηκε εκτός υπουργείου επειδή… δεν είχαν πού να βάλουν τον Ν.Χαρδαλιά!

Ο Α.Στεφανής έχει βαθιά γνώση των αναγκών Πολιτικής Προστασίας της χώρας αφού χειρίστηκε και το μεταναστευτικό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει την μενταλιτέ και την πυγμή για μία τέτοια θέση, η οποία κατά 50% συνεργάζεται με τα στρατιωτικά σώματα και βέβαια, μπορεί να συνεισφέρει πολλά στην συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Επίσης έχει και μία «προσωπική» κόντρα με τον Ε.Αποστολάκη, οπότε θα ισορροπούσε σε προσωπικό επίπεδο το «χαστούκι» Αποστολάκη στον Ε.Μητσοτάκη.

Άλλωστε με αυτή την λογική είχε επιλεγεί και ο Ε.Αποστολάκης, συν βέβαια το γεγονός ότι πολιτικά «πλαγιοκοπούσε» τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση.

Ελπίζουμε έστω την τελευταία στιγμή να πρυτανεύσει η λογική και να μην δούμε κάποιον άσχετο οδοντίατρο, παθολόγο, δικηγόρο, αρχιτέκτονα σε αυτή την κρίσιμη θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »