Κύριοι Πολιτευτάδες της ΝΔ.
Εσείς δεν είστε Κυβέρνηση αλλά είστε η νέα έκδοση της Σικελιανής τρομοκρατικής οργάνωσης με μανδύα προβάτου .

1. Κύριοι δεν κλείσατε μόνο 57 σπίτια αλλά 57 επί 4 , και ξέρετε γιατί ? Αυτοί οι 57 Νέοι άνθρωποι είχαν όλοι τους σπίτια των οποίων οι γονείς τους έθαψαν τα παιδιά τους , αυτοί οι νέοι άνθρωποι θα δημιουργούσαν δικά τους σπίτια και θα έκαναν οικογένεια ,αυτοί οι 57 νέοι άνθρωποι ήταν έτοιμοι να δημιουργήσουν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο .

2. Έχετε αμολύσει τώρα τους επικοινωνιολόγους σας και ξερνάνε ότι τους κατέβει
α. Ο ένας είπε χωρίς Ανθρωποθυσία δεν αλλάζει η κατάσταση .
β. Ο Άλλος βγήκε και είπε και τώρα τι θα κάνει Η Ν.Δ
με τις εκλογές θα έχει σοβαρό πρόβλημα να ξαναβγεί στην εξουσία .
γ. Ο Άλλος είπε για ένα Κολοτρένο θα χάσουμε την εξουσία .
δ. Ο Άλλος είπε έχουμε βαρεθεί να λέμε συλλυπητήρια .
ε. Ο Άλλος είπε ότι , τι θα έλεγε στην Βουλή Ο Υπουργός ότι δεν υπάρχει ασφάλεια , τότε δεν θα ταξίδευε κανείς με το τρένο.
στ. Ο Άλλος ζητά καταστάσεις για αυτούς που κατέβηκαν στον δρόμο διαμαρτυρόμενοι προκειμένου να τους φακελώσει .
ζ. Ο Άλλος λέει γιατί να πληρώσω εγώ αφού Ο Σιδηρόδρομος ήταν μπάχαλο και τίθεται το ερώτημα εσύ τέσσερα χρόνια τι έκανες ? γιατί δεν τα κατήγγειλες και μετά να παραιτηθείς έτσι ώστε να είσαι και από πάνω ?
η. Βγαίνουν τα παπαγαλάκια στις οθόνες με ύφος 100 καρδιναλίων και δεν αφήνουν κανέναν άλλο να μιλήσει προκειμένου να αποδείξουν ότι είναι ελέφαντες τις Πολιτικής και όλοι οι άλλοι δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να μιλησουν .

3. Κύριε Μητσοτάκη και λοποί της Ν.Δ. που πήγαν οι προειδοποιήσεις των εργαζομένων , που πήγαν οι καταγγελίες τους , που πήγαν οι παραιτήσεις τους , γιατί δεν εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί και όλα λειτουργούσαν στον αυτόματο ?

4. Γιατί επεμβαίνετε στην Λειτουργία της Δικαιοσύνης
είτε με επιστολές , είτε με άλλες παρεμβάσεις σκοτεινές και ύπουλες , τι νομίζετε ότι ο λαός δεν βλέπει δεν ακούει , δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε ?

5. Γιατί Κύριοι της Ν.Δ μπροστά στις κάμερες χύνετε κροκοδείλια δάκρυα και μόλις αυτές κλείσουν
συνεχίζεται χωρίς να έχει συμβεί απολύτως τίποτα τον ρυθμό της ζωής σας γράφοντας στα παλαιότερα των Υποδημάτων σας τις ζωές που χάθηκαν ?

6. Αυτή Η Εγκληματική ενέργεια δεν είχε αναπάντεχα μέσω φυσικών φαινομένων ( Πλημμύρες – Φωτιά – Ανεμοστρόβιλους ) αλλά είχε προβλεφθεί από τους εργαζομένους ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό το έγκλημα λόγω ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ των Ηγεσιών του ΟΣΕ , της Εταιρείας , του Υπουργείου μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε την Ξένη και την Εσωτερική Ολιγαρχία για να μην χάσουν τα κέρδη τους στις πλάτες του Ελληνικού Λαού .

7. Εάν κύριοι είχατε λειτουργήσει με συνέπεια , όχι μόνο δεν θα συνέβαινε αυτό το έγκλημα αλλά ο λαός θα σας ευγνωμονούσε κιόλας διότι θα είχατε φροντίσει για την ασφάλειά του και για την ευημερία του .

8. Ο λαός λοιπόν Κύριοι έπαψε να τρώει χορτάρι και με ότι άλλο τον ταΐζετε αυτά τα τέσσερα χρόνια μέσω των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και το αίμα αυτών των ανθρώπων δεν ζητά μόνο εκδίκηση αλλά τον αφανισμό σας από προσώπου γής . Ότι και αν κάνετε , όσα τετρίπια και αν χρησιμοποιήσετε είτε φανερά είτε κάτω από το τραπέζι το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο , για αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα φύγετε από την εξουσία τόσο καλύτερα για εσάς , διότι άλλως μπροστά σας είναι ο Γκρεμός και η Άβυσσος , και να ξέρετε ότι ο Λαός δεν θα σας λυπηθεί αντίθετα θα στήσει τρικούβερτο γλέντι για να το γιορτάσει .

9. Κύριοι Δημοσιογράφοι παπαγαλάκια των αφεντικών σας σταματήστε να τιτιβίζετε και καθίστε και ξαναδιαβάστε τι ρόλο πρέπει να παίζεται στην κοινωνία , ποιά είναι η αποστολή σας , και φροντίστε να κάνετε την αυτοκριτική σας τί έχετε κάνει , τι θα έπρεπε να είχατε κάνει , και τι πρόκειται να κάνετε από εδώ και πέρα προκειμένου να έχετε καλά με τον εαυτό σας

10. Αξιότιμοι Κύριοι Δικαστές για την υστεροφημία σας και για το κοινό καλό κάντε ότι ακριβώς πρέπει διότι θα πάρει και εσάς η Μπάλα και το Κύρος της Δικαιοσύνης εξαιτίας σας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »