Το χειρότερο δέν είναι οτι είστε δούλοι, το χειρότερο είναι οτι υμνείτε τούς δυνάστες σας.
Το χειρότερο δέν είναι οτι σε ζείτε σε άθλιες τσιμεντοφαβέλες-τσιμεντουπόλεις, τό χειρότερο είναι οτι τίς αποκαλείτε ”ωραίες πόλεις”.
Το χειρότερο δέν είναι οτι βιάζετε τα παιδιά σας, το χειρότερο είναι οτι παριστάνετε τούς ανήξερους….
Το χειρότερο δέν είναι οτι είστε φασίστες, το χειρότερο είναι οτι παριστάνετε τούς δημοκράτες.
Το χειρότερο δεν είναι οτι είστε ψεύτες, υποκριτές και φαρισαίοι, το χειρότερο είνια οτι τό παίζετε φλογεροί υποστηρικτές τής ηθικής και τής αλήθειας.
Το χειρότερο δέν είναι οτι είστε ασχροί και χυδαίοι δουλέμποροι και εκμεταλευτές, το χειρότερο είναι οτι παριστάνετε τούς εργατοπατέρες.
Το χειρότερο δέν είναι οτι άγεστε και φέρεστε από μαφιόζους και λουμπεναριά τού υποκόσμου, τό χειρότερο είναι οτι τούς θαυμάζετε.
Το χειρότερο δέν είναι ότι είστε πουταναριά τού αισχίστου είδους -αρσενικά και θηλυκά- τό χειρότερο είναι οτι θεωρείτε οτι είστε αξιοπρεπείς κύριοι και κυρίες.
Το χειρότερο δέν είναι οτι είστε ατάλαντα μπάζα, τό χειρότερο είναι οτι πιστεύετε οτι είστε ταλέντα.
Το χειρότερο δέν ειναι οτι δουλεύετε τζάμπα για επιτήδειους φονιάδες, τό χειρότερο είναι οτι πιστεύετε οτι είστε ”στελέχη” τους.
Το χειρότερο δέν είναι οτι σάς πατάνε στον λαιμό στά πορνοστάσια τους με μισθούς πείνας, τό χειρότερο είναι οτι κάνετε τούς ρουφιάνους τους.
Το χειρότερο δέν είναι οτι είστε χαμερπή και δουλοπρεπή ασήμαντα σκυφτά σκατοανθρωπάκια, τό χειρότερο είναι οτι νομίζετε οτι είστε σημαντικοί.
Το χειρότερο δέν είναι ότι είστε αμόρφωτα κνώδαλα τελευταίας υποστάθμης, τό χειρότερο είναι οτι πιστεύετε οτι είστε ψαγμένοι.
Το χειρότερο δέν είναι οτι δεν έχετε κυλότα να βάλετε και οτι δέν εχετε να φάτε, το χειρότερο είναι οτι νομίζετε οτι σύντομα θα γίνετε πλούσιοι στόν ελληνικό καπιταλισμό.
Το χειρότερο δέν είναι οτι πεοθηλάζετε τούς εγκληματίες τού ψευδοκράτους για μία θέση και εναν μισθό σε εληνούλικο πανεπιστήμιο, το χειρότερο είναι οτι το διατυμπανίζετε κιόλας.
Το χειρότερο δέν είναι οτι είστε δημόσιοι υπάλληλοι, τό χειρότερο ειναι οτι πατάτε στόν λαιμό τούς αδύναμους συμπολίτες σας.
Το χειρότερο δέν είναι οτι είστε ξεφτιλισμένα κομματόσκυλα τών δοσιλόγων, το χειρότερο είναι οτι υπερηφανεύεστε κιόλας.
Το χειρότερο δέν είναι ότι είστε τσόλια και χυσοδοχεία τής αστικής δικτατορίας τής ψευδοχώρας, τό χειρότερο είναι οτι αυτοπροσδιορίζεστε ως κομμουνιστές και αναρχικοί.
Το χειρότερο δέν είναι οτι τό παίζετε μεγάλες φεμινίστριες, το χειρότερο είναι οτι αδιαφορείτε προκλητικά για τίς φτωχές και αδύναμες προλετάριες.
Το χειρότερο δέν είναι οτι ζείτε στόν βόθρο, τό χειρότερο ειναι ότι σάς αρέσει κιόλας.
Το χειρότερο δέν είναι οτι έχετε πεθάνει, τό χειρότερο είναι οτι νομίζετε οτι είστε ζωντανοί ακόμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »