O Χριστός είπε: ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς. Κι οι καρποί τους είναι εμφανώς δηλητηριώδεις!” Καταγγέλει την ηθική απαξίωση της Δύσης.

ο Σατανισμός Δύσης όπως προτάθηκε αρχές Σεπτέμβρη στο σέρβικο λαό. Βελιγράδι 2022!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επικρίνει τη Δύση για τα διαστρεβλωμένα ηθικά της πρότυπα. Πούτιν: ”στη Δύση η ολοσχερή άρνηση του Ανθρώπου, η ανατροπή της πίστης και παραδοσιακών αξιών, η κατάργηση της Ελευθερίας προσιδιάζει σε μια αντεστραμμένη θρησκεία σε καθαρό Σατανισμό! O Χριστός είπε: ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς. Κι οι καρποί τους είναι εμφανώς δηλητηριώδεις!” Κατακεραυνώνει την ηθική απαξίωση της Δύσης.

 

Πούτιν (απόσπασμα από την ομιλία του) :

”Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της χώρας και όχι μόνο σε αυτούς τους συντρόφους που είναι στην αίθουσα, σε όλους τους πολίτες της Ρωσίας. Θέλουμε να έχουμε εδώ μέσα στη χώρα μας στη Ρωσία αντί της μητέρας και του πατέρα ”γονέας νο1” και ”γονέας νο2” και ”νο3” είναι ήδη εντελώς τρελοί; θέλουμε οι διαστροφές που οδηγούν στην υποβάθμιση και στην εξαφάνιση να επιβληθούν στα παιδιά στα σχολεία μας από το δημοτικό; Nα γαλουχούνται ότι υπάρχουν κι άλλα φύλα εκτός από θυληκό, αρσενικό και να βλέπουμε να προτείνεται μια εγχείρηση αλλαγής φύλου; Θέλουμε όλα αυτά για τη χώρα μας και τα παιδιά μας; Για εμάς όλα αυτά είναι απαράδεκτα, έχουμε ένα μέλλον διαφορετικό το δικό μας μέλλον.

Το επαναλαμβάνω η δικτατορία των δυτικών ελίτ κατευθύνθηκε εναντίον όλων των κοινωνιών συμπεριλαμβανομένων των λαών των ίδιων των δυτικών χωρών.Aυτή είναι μια πρόκληση για όλο τον κόσμο. Mια τέτοια ολοσχερή άρνηση του ανθρώπου, η ανατροπή της πίστης και των παραδοσιακών αξιών, η κατάργηση της ελευθερίας αποκτά χαρακτηριστικά μιας αντεστραμμένης θρησκείας ενός καθαρού κι απλού σατανισμού.

Στην επί του Όρους Ομιλία ο Ιησούς Χριστός καταγγέλοντας του ψευδοπροφήτες λέει: ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς. Κι αυτοί οι δηλητηριώδεις καρποί είναι ήδη προφανείς για τα άτομα όχι μόνο της χώρας μας αλλά όλων των χωρών συμπεριλαμβανομένων πολλών ατόμων ακόμη κι αυτής της Δύσης.

Γι αυτούς μια απειλή άμεση είναι η σκέψη μας η φιλοσοφία μας γι αυτό καταπνίγουν τους φιλοσόφους μας. Η κουλτούρα μας και η τέχνη μας είναι μια απειλή για αυτούς γι αυτό κι επιχειρούν να τις απαγορεύσουν.

… Δημιουργήσαμε ένα κράτος ισχυρά επικεντρωμένο στη Ρωσία που αναπτύχθηκε κι ενδυναμώθηκε στις μεγάλες ηθικές αξίες της Ορθοδοξίας, του Ισλάμ , του Ιουδαϊσμού, και του Βουδισμού επί της ρώσικης κουλτούρας και του ρώσικου λόγου ανοιχτά σε όλους ”

Το τελευταίο είναι ένα κάλεσμα ανάλογο του Ντάγκιν ”Πιστοί όλου του κόσμου ενωθείτε” με μήνυμα έντονης πολιτικής εσχατολογίας.

Μοιάζει για μια ακόμη σύγκρουση πολιτισμών αλλά δεν είναι. Είναι πόλεμος της θρησκείας με τον ανομολόγητο πολιτικό σατανισμό, πόλεμος του πολιτισμού με την απόλυτη βαρβαρότητα.

Ο σατανισμός για πρώτη φορά βρήκε πολιτική πλατφόρμα και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλα τα σχέδια τους τον υπηρετούν. Απεργάζονται ως και τον αστικό-οικιστικό σατανισμό μια αρχιτεκτονική του σατανισμού με υπόγειες -υποχθόνιες πόλεις όπως την περιβόητη The Line με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή και το ενεργειακό κόστος. Πόλεις περίκλειστες υπόγειες, δαιδαλώδεις λαβύρινθοι κάτω από τη γη προσομοίωση της Δαντικής Κόλασης. Ετοιμάζουν τη μεγάλη μετάβαση τη Νέα Έξοδο της ανθρωπότητας από τη Δημιουργία στον Κάτω Κόσμο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »