Επικίνδυνες καταστάσεις
Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Ερντογάν έχει στήσει μάζι με ριζοσπαστικές ισλαμικές ομάδες έναν άξονα με σκοπό τον έλεγχο της Μ. Ανατολής και της Β. Αφρικής.

Ο Τούρκος Πρόεδρος μαζί με την Μουσουλμανική Αδελφότητα επηρεάζει χώρες, κυβερνήσεις και ΜΜΕ, με σκοπό σε ”βάθος χρόνου” να έρθει η ”κατάκτηση”, δηλαδή ο πλήρης έλεγχος ολόκληρων περιοχών.

Αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί ούτε στην Ελλάδα οι Αρχές, αλλά ούτε η Δύση! Θα είναι αργά κάποια στιγμή και θα ”τρέχουμε”!
Πρόκληση από ανώτερο Αξιωματούχο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα χαιρετίζει την απόφαση Ερντογάν στο να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί!

Ο Ali Qaradaghi, ανώτερο στέλεχος της Αδελφότητας και ανεπίσημος σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου, λέει ότι ”η Αγία Σοφία επανήλθε στην πραγματική της κατάσταση.”

Τι άλλο θέλουμε να δούμε; Πλέον η χώρα μας έχει και άλλους εχθρούς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πολλοί εκ των μεταναστών στην πατρίδα μας είναι οπαδοί της Αδελφότητας και είναι έτοιμοι για όλα!

Eκτός τόπου & χρόνου η Κυβέρνηση Μητσοτάκη – Περιμένει βοήθεια από τις Βρυξέλλες!
Ερντογάν: ”Δεν υπολογίζουμε όσους αντιδρούν για την Αγιά Σοφιά”
”Το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί είναι το αποτέλεσμα της δίκαιης αποφασιστικότητάς μας. Λάβαμε αυτήν την απόφαση κοιτάζοντας τι θέλει το έθνος μας. Όπως κάναμε και στη Συρία, όπως κάναμε και στη Λιβύη και αλλού θα συνεχίσουμε το δίκαιο δρόμο μας για την οικοδόμηση της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας”, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της υψηλότερης γέφυρας της Τουρκίας στην επαρχία Μπίτλις.

Αγία Σοφία: Άρχισαν οι προετοιμασίες για μετατροπή της σε τζαμί
Οι τουρκικές αρχές άρχισαν επιθεωρήσεις στην Αγία Σοφία στο πλαίσιο προετοιμασιών, προκειμένου να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για μουσουλμανική προσευχή.

Το κτίριο έκλεισε για τους επισκέπτες σήμερα, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, περιγράφοντας πως ομάδες από το υπουργείο Τουρισμού επιθεώρησαν τον τρούλο και τέσσερις μιναρέδες, στο πλαίσιο των προετοιμασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »