Πως το παράθυρο Όβερτον ανοίγει για τον κανιβαλισμό …

ακραίο παράδειγμα που μας δείχνει το μέλλον. Οι δικτακτορίες δεν γίνονται πλέον με τανκς. Τα ΜΜΕ και οι στρατευμένοι “επιστήμονες” είναι οι νέοι δικτάκτορες. Ο απόλυτος φασισμός είναι εδώ. Η επόμενη “πανδημία” ήδη ανακοινώθηκε….

Το μυαλό ζελέ από την προηγούμενη ήδη μιλάει για την “επερχόμενη”!

  1. Από το αδιανόητο στο ριζικό

  Το θέμα είναι ταμπού για την κοινωνία (αδιανόητο). Η επιστήμη επεμβαίνει γιατί γι’ αυτήν δεν υπάρχουν αδιανόητα. Η πνευματική κοινότητα αναλύει και αναδεικνύει τελετουργικά ορισμένων φυλών, δημιουργώντας παράλληλα και μια ριζοσπαστική ομάδα κανιβάλων. Το αδιανόητο αποκτά ρίζα και γίνεται γνωστό από τα ΜΜΕ.

  1. Από το ριζικό έως το αποδεκτό

  Η ιδέα πλέον συζητείται. Η φορτισμένη αρνητικά λέξη αλλάζει. Ο κανιβαλισμός ονομάζεται «κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας». Τα ΜΜΕ στο όνομα της ανεκτικότητας θεωρούν αποδεκτή αυτή την επιθυμία των συνανθρώπων μας και πρέπει να σεβαστούμε το ανθρώπινο δικαίωμά τους.

  Οι αρνούμενοι να συζητήσουν το θέμα εμφανίζονται σαν αδιάλλακτοι, σκοταδιστές και αρνητές της επιστήμης.

  1. Από το αποδεκτό στο λογικό

  Θεωρώντας την κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας ένα «αποδεκτό δικαίωμα», οδηγείσαι από μια απαράδεκτη ιδέα σε μια λογική.

  Αυτοί που ακόμα αντιτίθενται αρνούνται πλέον ένα θεμελιώδες δικαίωμα των συνανθρώπων τους.

  Η επιστρατευμένη επιστημονική κοινότητα σε συμμαχία με τα ΜΜΕ επιμένουν ότι το φαινόμενο είναι ένα καταγραμμένο ιστορικό και αποδεκτό γεγονός στις αρχαίες κοινωνίες.

  1. Από το λογικό στο δημοφιλές

  Τώρα ο κανιβαλισμός γίνεται ένα σύγχρονο θέμα. Αρχίζει να προβάλλεται σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές ως κάτι θετικό και προοδευτικό. Η θετική εικόνα προβάλλεται με κάθε τρόπο με ταυτόχρονη καταδίκη των σκοταδιστών και αρνητών της επιστήμης που ακόμα αντιδρούν.

  1. Από το λαϊκό στο πολιτικό

  Τώρα οι υποστηρικτές εδραιώνονται στη πολιτική και ετοιμάζονται για την νομοθετική θωράκιση του φαινομένου.

  Αυτό είναι το ανοικτό «παράθυρο του Όβερτον» που μία αδιανόητη και ανήθικη ιδέα την καθιερώνει στην συλλογική συνείδηση ως κοινωνικό δικαίωμα.

  Οι αρνητές γίνονται κοινωνικά απόβλητα και διώκονται ακόμα και ποινικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »