Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την καμπάνια του ελληνικού τουρισμού (Restart Tourism) για το φετινό καλοκαίρι, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει μάλιστα στην εκδήλωση για την προώθηση του τουρισμού που φέτος θα γίνει κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες και κανόνες για τους επισκέπτες στα νησιά, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Την παρουσίαση της καμπάνιας για τον τουρισμό θα κάνει ο Στηβ Βρανάκης, επικεφαλής δημιουργικού στην Προεδρία της κυβέρνησης, ενώ την εκδήλωση, που θα γίνει στο Cine Αίγλη του Ζαππείου, θα προλογίσει ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί για πρώτη φορά το βίντεο της καμπάνιας για την φετινή σεζόν, με την τουριστική περίοδο να έχει ουσιαστικά ξεκινήσει για τους Έλλήνες, ενώ από τις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα σύνορα για πολίτες από 29 χώρες του εξωτερικού, πριν επιτραπούν οι πτήσεις και για άλλες χώρες από την 1η Ιουλίου (εξαιρουμένων των χωρών με αρνητική επιδημιολογικά αποτελέσματα).

Η φετινή καμπάνια θα προβάλει την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας, θα αναδεικνύει την Ελλάδα ως υγειονομικά ασφαλή προορισμό και βέβαια θα θυμίζει την ξεχωριστή ομορφιά των ελληνικών νησιών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Στηβ Βρανάκης θα παρουσιάσει την στρατηγική στην οποία βασίστηκε η φετινή καμπάνια και η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα, θα μιλήσει για τη φιλοσοφία της καμπάνιας και τη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »