Παραλήρημα από τον Θ.Βασιλακόπουλο
Νέες αισχρές δηλώσεις από τον «αγαπημένο» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε ως «τρελαμένους, ψεκασμένους» όσους εκφράζουν τον σκεπτικισμό τους για τα εμβόλια!

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ είπε πως «η λύση είναι μια, είναι μονόδρομος, είναι ο εμβολιασμός». Ενώ για την αναισθησιολόγο στο «Γεννηματάς» που βρέθηκε θετική σε Covid-19 και δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί είπε πως «δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο».

Ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε το παραλήρημα: «Δυστυχώς υπάρχει κι ένα πολύ μικρό ποσοστό συναδέλφων μου, οι οποίοι ουσιαστικά αρνούνται την πραγματικότητα» είπε ενώ μεταξύ άλλων προέτρεψε τον κόσμο να μην ακούει τους, όπως τους χαρακτήρισε, «τρελαμένους, ψεκασμένους αντιεμβολιαστές».

«Παραταύτα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας να βλέπουν την μεγάλη εικόνα. Η μεγάλη εικόνα είναι ό,τι περίπου το 85% των ιατρών έχουν εμβολιαστεί» συνέχισε τονίζοντας εκ νέου πως οι γιατροί πως δεν θέλουν να εμβολιαστούν είναι μειοψηφία.

«Άρα η μεγάλη πλειοψηφία των γιατρών πιστεύει στον εμβολιασμό κι έχει εμβολιαστεί», κατέληξε μιλώντας στον ΣΚΑΙ προσθέτοντας πως αντί να συζητάμε μόνο περί ατομικών δικαιωμάτων , να δούμε πότε τα ατομικά δικαιώματα, επηρεάζουν και τα δικαιώματα του συμπολίτη μας, τονίζοντας πως το γεγονός ότι χειρουργεία ασθενών έχουν «πάει πίσω» αυτή την στιγμή εξαιτίας του γεγονότος δεν είναι λίγο.

Όσον αφορά την πορεία των εμβολιασμών στην χώρα ο καθηγητής εξέφρασε την γνώμη πως το κράτος έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εμβολιασμού πανευρωπαικά και αυτό αναγνωρίζεται από τους ευρωπαίους επιστήμονες.

«Εάν εμείς δεν εκμεταλλευτούμε αυτήν την δυνατότητα που μας δίνει το κράτος, θα είμαστε και σαν λαός άξιοι της μοίρας μας», συνέχισε, κάνοντας «μαθήματα» στους πολίτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »