Η μηχανή ανετράπη και ο μοτοσικλετιστής βρέθηκε στο έδαφος αναίσθητος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια της παροχής των πρώτων βοηθειών στον αναίσθητο οδηγό, μοτοσικλετιστής στεκόμενος στο αντίθετο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας φώναζε προς τους αστυνομικούς ότι το θύμα του τροχαίου είχε περάσει με πράσινο και τους κατηγορούσε ότι εκείνοι ευθύνονται για τον τραυματισμό του.

Αποτέλεσμα; Ο Αρχιφύλακας της Τροχαίας, πιθανότατα και υπεύθυνος για την διαχείριση της κυκλοφορίας μπροστά από την είσοδο της Βουλής, απαίτησε να σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του ώστε να λάβει κλήση, διότι δεν φορούσε κράνος.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, όπως μπορεί να δει κανείς και στα στιγμιότυπα του βίντεο, ότι κανένας από τους τροχονόμους που βρίσκονταν στο σημείο δε φορούσε μάσκα, με το πρόσχημα της «σφυρίχτρας», παρ’ ότι μόνον ένας εξ’ αυτών εκτελούσε καθήκοντα ελέγχου της κυκλοφορίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μάσκα δε φορούσε ούτε ο Ειδικός Φρουρός που προσήλθε στο σημείο του ατυχήματος.

Επιπλέον, όπως βλέπουμε, ο αρχιφύλακας της Τροχαίας απευθύνθηκε στον διαμαρτυρόμενο πολίτη στον ενικό και με αρκετά αυθάδη τρόπο, λέγοντάς του να σηκωθεί και να φύγει, χωρίς φυσικά να του πάρει κάποια κατάθεση ή δήλωση σχετικά με το ατύχημα, του οποίου ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Γιατί άραγε;

Η κυκλοφορία διεκόπη για διάστημα περίπου μισής ώρας στο ρεύμα ανόδου της Βασιλίσσης Σοφίας προς Χίλτον, με τον άτυχο μοτοσικλετιστή να μεταφέρεται στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »