Μετά τους Σκοπιανούς οι Τούρκοι εξοπλίζουν και τους Κοσοβάρους για να διωχθούν όλοι οι εναπομείναντες Σέρβοι από το Β.Κόσοβο.
Παντού στα Βαλκάνια έχουν βάλει το χέρι τους οι Τούρκοι σε μια προσπάθεια να ελέγξουν και να επηρεάσουν καταστάσεις, με σκοπό την επιστροφή της επιρροής τους στην χερσόνησο.

Έτσι μετά τα Σκόπια, εξοπλίζουν και τους Αλβανούς τους Κοσσυφοπεδίου με θωρακισμένα οχήματα και βαρέα όπλα!

Ο Μίλοβαν Ντρέτσουν, πρόεδρος της σερβικής επιτροπής Κοσσυφοπεδίου-Μετόχια, δήλωσε σε εκπομπή ότι οι Κοσοβάροι έχουν δημιουργήσει μια ειδική στρατιωτική δύναμη με την βοήθεια της Άγκυρας για εισβολή στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, έχοντας ως κύριο στόχο την εκδίωξη των Σέρβων της περιοχής.
«Γιατί ενισχύονται οι ειδικές αστυνομικές μονάδες στην Πρίστινα; Για να πολεμήσουν του Κοσοβάρους εγκληματίες;

Δεν βλέπουμε αποτελέσματα, επειδή εκείνοι που πρέπει να καταπολεμήσουν το οργανωμένο έγκλημα είναι οι ηγέτες του υπόκοσμου.

 

Αγόρασαν οχήματα για ταχεία εισβολή, εκπαιδεύτηκαν από μέλη του τακτικού στρατού της Αλβανίας.

Σε όλα αυτά η KFOR δεν έκανε απολύτως τίποτα για όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου», δηλώνει ο Ντρετσούν και προσθέτει ότι το πραγματικό ερώτημα του γιατί η KFOR δεν αντέδρασε αποτελεσματικά.

«Πραγματοποίησαν μια κοινή άσκηση που ονομάστηκε «Προστασία του Κοσσυφοπεδίου» με σαφή προσανατολισμό πιθανή εισβολή στο βορρά κατά των Σέρβων.

Υλοποίησαν νέες τεχνικές διείσδυσης στην περιοχή βόρεια του Κοσσυφοπεδίου.

Όλα αυτά όμως έγιναν και με την συνδρομή χώρας του ΝΑΤΟ, δηλαδή της Τουρκίας, που οργάνωσε εξόπλισε και εκπαίδευσε τις δυνάμεις ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου ως τακτικό στρατό.

Επίσης η Τουρκία διατηρεί βαριά όπλα και θωρακισμένα οχήματα για τον μελλοντικό στρατό του αποκαλούμενου «κράτους του Κοσσυφοπεδίου» στις αποθήκες του αλβανικού στρατού. Όταν τα κοιτάς όλα αυτά, βλέπεις ότι οι Κοσσοβάροι αναμένουν μόνο τη στιγμή που πρέπει να εφαρμόσουν αυτήν την ενέργεια », δηλώνει η Σερβίδα ειδικός Μίλενα Μπλαγκόεβιτς.

Πως θα ξεκινήσει μια πιθανή εισβολή των Κοσοβάρων στις περιοχές των Σέρβων

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βελιγράδι, ο τρόπος εκτέλεσης του σχεδίου θα είναι εκτεταμένα περιστατικά βίας κατά Σέρβων εντός του Κοσσυφοπεδίου με οργανωμένες προκλήσεις από Αλβανούς.

Οι σερβικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν σημάνει συναγερμό στο Βελιγράδι και στη σερβική στρατιωτική ηγεσία εδώ και πολλούς μήνες για την πιθανότατα εμφάνισης τέτοιων περιστατικών.

Το πλάνο αναφέρει ότι Αλβανοί παρακρατικοί εκτελούν ένα σχέδιο με την κωδική ονομασία “τιμή” για εκφοβίσουν τους Σέρβους πολίτες να αποχωρήσουν “οικειοθελώς” από την περιοχή.

Αυτοί ήταν πάντα οι Τούρκοι, που τώρα βρίσκουν συμπαράσταση από τους Κοσσοβάρους Αλβανούς που θέλουν να τελειώνουν μια καλή με τους εναπομείναντες Σέρβους πολίτες στο κράτος της παρανομίας με το όνομα “Κόσσοβο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »