Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε η Μαρία Κουρτούμα Επικεφαλής Νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, σχετικά με τα «περίεργα» περιστατικά που συμβαίνουν μετά τον εμβολιασμό.

«Είδαμε περίεργες καταστάσεις σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν μετά από τον εμβολιασμό τους και δεν εξηγούνται. Τα έχουν ζήσει πολλοί και δεν μιλάνε», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης για τις ειδήσεις για τους αιφνίδιους θανάτους μετά τον εμβολιασμό ερωτήθηκε ο καρδιολόγος Γ.Αηδονίδης.
Μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» είπε χαρακτηριστικά:

«Θα σας μιλήσω με την ιδιότητα του κλινικού γιατρού. Πάω λίγο πίσω κατά τον Ιανουάριο όταν είχαν ανακοινωθεί πολλοί θάνατοι των υπερηλίκων στα γηροκομεία μετά από εμβολιασμό. Και μάλιστα η δικαιολογία ήταν ότι χρειάζονται διάγνωση κλτ. Ξέρουμε ότι είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι κοντά στο οξύ σύμβαμα, αλλά θα πρέπει ίσως να αναλογιστούμε παρόλα αυτά γιατί αυτοί πέθαιναν μαζικά. Οπότε έχουμε ένα πρόβλημα. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες αναφορές σε θανάτους. Αναφέρομαι στο πως μπορεί να προκληθεί αιφνίδιος θάνατος σε μια 60χρονη γυναίκα η οποία είχε πολύ καλό κλάσμα εξώθησης είναι σχεδόν αδύνατον εάν δεν συντρέχουν κάποιοι ιδιαίτεροι λόγοι.

Αυτό μου παρακίνησε την περιέργεια να ασχοληθώ εγώ προσωπικά. Και σας το μεταφέρω ότι εφόσον μιλάμε για εμβόλια τα οποία εφόσον ο ιός είναι αγγειακή νόσος και προσβάλει το ενδοθήλιο, δηλαδή το αγγειακό τοίχωμα το οποίο η αρρώστια του ενδοθήλιου είναι υπεύθυνη και για το θάνατο από στεφανιαία νόσο και από ερεθισμό των αιμοπεταλίων θα πρέπει να αναλογιστούμε γι’ αυτά τα περιστατικά γιατί να συμβαίνουν. Επομένως συνεχίζεται η παρατήρηση και το ψάξιμο και λέμε ότι αυτά είναι πρωτάκουστα συμβάματα. Δηλαδή μαζικοί θάνατοι στη Σκανδιναβία; Είναι δυνατόν; Δεν είναι δυνατόν στην Σκανδιναβία που έχουν καλύτερο κοινωνικό σύστημα να πεθαίνουν αθρόα; Το κρατούμε σαν μια απλή παρατήρηση και βλέπουμε».

«Στη συνέχεια ήρθαν αυτοί οι αιφνίδιοι θάνατοι και σας λέω ότι υπάρχει μηχανισμός ο οποίος καταρχήν μόνο και μόνο επειδή είναι αιφνίδιος έχει αλλεργικό υπόβαθρο. Δηλαδή επί της ουσίας ενεργοποιείται κάποιο σύστημα. Μάλιστα έχουμε την μεγάλη τιμή το σύνδρομο πως πεθαίνει κάποιος από φάρμακο από καρδιά, από στεφανιαίο νόσο ή από αλλεργική αιτιολογία, να έχουμε την παγκόσμια τιμή να οφείλεται το όνομα αυτού του συνδρόμου σε κάποιον Έλληνα από την Πάτρα. Και μάλιστα οι συγγραφείς αυτού του συνδρόμου έγγραψαν με ακρίβεια το πως μπορεί να συμβεί κάτι μετά από φάρμακο».

«Θα πρέπει να ψάξουμε να συνδέσουμε τα περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν, αυτά που βλέπουν οι γιατροί μας, με αυτά τα περίεργα περιστατικά που αναφέρω, τα οποία δεν εξηγούνται εύκολα, επομένως υπάρχει διασύνδεση».

«Θα το πω απλά με δύο λόγια, ότι μπορεί να κάνει ο ιός στο ενδοθήλιο θα μπορούσε να το κάνει και κάποιος παράγοντας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »