Ραγδαίες οι εξελίξεις στην περιοχή – Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί
H25η Μεραρχία των Ειδικών Δυνάμεων του Συριακού Αραβικού Στρατού, που αναπτύχθηκε πρόσφατα ξεκίνησε ισχυρούς βομβαρδισμούς στο νότιο Ιντλίμπ.

Συρία: Προ των πυλών η τελική επίθεση στην Ιντλίμπ από το Συριακό Στρατό
Σύμφωνα με αναφορές από την περιοχή της Χάμα, μαζί με τις υπόλοιποες δυνάμεις του Συριακού Αραβικού Στρατού, η 25η Μεραρχία, εξαπολύει ισχυρές επιθέσεις απέναντι στις αμυντικές οχυρώσεις των τζιχαντιστών, κατά μήκος των κωμοπόλεων Al-Bara’a, και Al-Fatirah, έως τις νότιες περιοχές του Ιντλίμπ.
Ταυτόχρονα, αναγνωριστικά αεροσκάφη του ρωσικού και του συριακού στρατού, φαίνεται πως εθεάθηκαν στις θέσεις των τζιχαντιστών στη Jabal Al-Zawiya. Εκτιμάται πως τα συγκεκριμένα αεροσκάφη παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τις επίγειες επιθέσεις του συριακού στρατού, στο νότιο Ιντλίμπ.
Οι δυνάμεις ελίτ της 25ης ειδικής αποστολής του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA), βρίσκονται στη περιοχή από το Σάββατο, μετά από εντολές για μαζική στρατιωτική ανάπτυξη στην περιοχή.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές ποιο είναι το ακριβές σχέδιο δράσης της 25ης Μεραρχίας, καθώς ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η ανάπτυξή τους έχει να κάνει με την συγκεκριμένη επίθεση στα νότια του Ιντλίμπ, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται να προωθηθούν στην πεδιάδα του Al-Ghaab και Τζισρ Αλ Σούγκουρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »