Σε μία κίνηση «ξεκάρφωμα» που υπαγορεύθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο άλλωστε διοικητικά υπάγεται απ’ευθείας, η Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ειρήνη Αγαπηδάκη, η περίφημη «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, σχετικά με τη εμπλοκή «δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Λιγνάδη».
Βέβαια, δεν ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος Μητσοτάκη, όπου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε διοριστεί καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» (!), αλλά ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος που ο Λιγνάδης ήταν απλός πολίτης, επί ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και δεν είχε δυνατότητα να αγγίζει τις δομές με τα ανήλικα.

Zητά να διερευνηθεί αν ο Λιγνάδης έκανε εγκλήματα, αλλά πριν αποκτήσει το «όπλο» του διορισμένου από την κυβέρνηση, στελέχους!

Γιατί το έκανε αυτό, πλην της εντολής του Μαξίμου; Μήπως υπήρξαν καταγγελίες κατά της ΜΚΟ Solidarity Νow του Τζορτζ Σόρος (που διοικεί η εξαδέλφη του πρωθυπουργού, Νίκη Λυμπεράκη).

Κι έρχεται τώρα η Ε.Αγαπηδάκη, που ήταν υπάλληλος του Τ.Σόρος και εν συνεχεία ανέλαβε να συντονίσει την εγκατάσταση στην Ελλάδα ασυνόδευτων παιδιών, με την ίδρυση σχετικής Γενικής Γραμματείας από τον πρωθυπουργό, η οποία υπάγεται απ’ευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να προβαίνει σε κίνηση «αθώωσης» της Solidarity Now που επίσης ανήκει στον Τζορτζ Σόρος, αλλά και της εξαδέλφης του πρωθυπουργού!

Πόσο τυχαία είναι όλα αυτά;

Εκτός βέβαια, από το αυτoνόητο: Ότι αν υπήρξαν κακοποιήσεις και εξαφανίσεις ασυνόδευτων παιδιών επί των ημερών της, η Ε.Αγαπηδάκη έχει ακέραιες ποινικές ευθύνες.

Πόσα ασυνόδευτα παιδιά έχουν εξαφανιστεί; Θα μας πει; Πόσα καταγράφηκαν και πόσα δεν ξέρουν αυτή την στιγμή που βρίσκονται; Ζουν;

Ή ο σωλήνας που τα βίαζε ο Δ.Λιγνάδης προχώρησε πιο μέσα στο κορμάκι τους;

Και γιατί τόση πρεμούρα να «αθωώσει» την ΜΚΟ Solidarity Now;

Μήπως διότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, ήταν υπάλληλος… του Τζορτζ Σόρος; Και άρα ενδιαφέρεται σφόδρα για την αθώωση της ΜΚΟ του Τ.Σόρος;

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος, όπως αποκάλυψε το pronews.gr στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!

Να τονίσουμε ότι ο τίτλος της «Εθνικής Συντονίστριας» είναι ανώτερος από αυτόν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ισότιμος με αυτόν υπουργού και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα αναφέρεται κατ’ευθείαν στο πρωθυπουργικό γραφείο»!

Δηλαδή όταν μιλάμε για πρωθυπουργικές πολιτικές ευθύνες είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό: Για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που είχαν πέσει θύμα του Δ.Λιγνάδη, υπεύθυνο ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού, κατόπιν απόφασης του ιδίου του πρωθυπουργου, όπως είδαμε, ο οποίος είχε διορίσει την πρώην υπάλληλο του Τ.Σόρος Ειρήνη Αγαπηδάκη, ως Ειδική Γραμματέα Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Και βιαστής τους ήταν ο Δ.Λιγνάδης, ο οποίος επίσης διορίστηκε με πρωθυπουργική εντολή «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» στο Εθνικό Θέατρο, καταργώντας μάλιστα τον σχετικό διαγωνισμό (για την φιλία με τον άλλο παιδόφιλο πρώην βουλευτή της ΝΔ και υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Ν.Γεωργιάδη, έχουμε κάνει ήδη τις σχετικές αποκαλύψεις).

Και φυσικά επί δύο εβδομάδας μέχρι την παραίτησή του καλυπτόταν «με νύχια και με δόντια» από την κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »