Ο Τούρκος πρόεδρος «πληρώνει» την κατάρρευση της οικονομίας στη χώρα
Καταρρέει η δημοτικότητα του Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία και φαίνεται πως ο Τούρκος πρόεδρος «πληρώνει» την κατάρρευση της οικονομίας στη χώρα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που παρουσίασε στον ΣΚΑΪ ο ανταποκριτής Μανώλης Κωστίδης, ναι μεν προηγείται το κυβερνών κόμμα με 33% έναντι 27% της αντιπολίτευσης, ωστόσο στο ερώτημα σε περίπτωση που υποψήφιοι ήταν ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Μανσούρ Γιαβάς, ποιον θα ψηφίζατε;, το 30,5% είπε Ερντογάν και το 48% Γιαβάς.

Τον προηγούμενο μήνα ο Τούρκος πρόεδρος ήταν στο 34% και ο δήμαρχος της Άγκυρας στο 44%, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει η μεταξύ τους ψαλίδα.

Στο ερώτημα Ερντογάν ή Ιμάμογλου, ο Τούρκος πρόεδρος συγκεντρώνει το 30,5%, έναντι 48,6% που συγκεντρώνει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.
Στη σκιά των δημοσκοπήσεων, ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του, υποσχέθηκε καλύτερες μέρες στον τουρκικό λαό, ακόμη και μέσα στο 2021: «Με τη βοήθεια του Θεού το 2021 θα το μετατρέψοτμε σε έτος ανόρθωσης της χώρας μας. Κι αυτό θα το πετύχουμε με την αδελφοσύνη και την αλληλεγγύη. Δεν θα δώσουμε ευκαιρία σε αυτούς που περιμένουν να σκοντάψει η Τουρκία και να οδηγηθεί στο χάος και την κρίση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »