Πώς ακριβώς πέρασε μια τέτοια είδηση στα μεγάλα παγκόσμιας κλίμακας ΜΜΕ είναι απορίας άξιο.Με τον πλέον σοβαρό τρόπο μεταδίδουν την είδηση για τους εξωγήινους και τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ,δείτε:

Eπιστολές ερευνητών προς το Κογκρέσο μιλούν για μάχες UFO με ρωσικά αεροσκάφη -«Σκοτώθηκαν δύο πιλότοι»

Τα ελληνικά sites(Κλίκ στο link  για να διαβάσετε την είδηση)

Και πολλά άλλα ακόμη..
Επίσης γεμάτος από δημοσιεύματα είναι και ο διεθνής τύπος,γραπτός και ηλεκτρονικός.
Παλαιότερα μόνο με χλευασμό και γελάκια μετέδιδαν μια τέτοια είδηση στο κοινό.Εμεις που δεν πιστεύουμε και πολύ στην ύπαρξη εξωγήινων(ή ζυγαριά μας γέρνει στην μεριά ότι δεν υπάρχουν),προβληματιζόμαστε για ποιο λόγο μια τέτοια είδηση έγινε παγκόσμια!Διαβάστε τι ακριβώς γράφουν και μετά θα σας εξηγήσουμε ποιο είναι το πρόγραμμα blue beam,για την ύπαρξη του οποίου δεν σας κρύβουμε ότι είχαμε αμφιβολίες.Ομως με τις εξελίξεις αυτές θα θυμηθούμε περι τινος προγράμματος προκειται μετά από το κείμενο που ακολουθεί.. 

Η ΕΙΔΗΣΗ :
Δημόσια ακρόαση για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής συγκάλεσε την περασμένη εβδομάδα το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Ο απόστρατός David Grusch, ο οποίος ήταν επικεφαλής ενός προγράμματος του Πενταγώνου για τα ΑΤΙΑ, κατέθεσε ότι βρέθηκαν πράγματι «μη ανθρώπινη όντα».
Ο Grusch υποστήριξε ότι γνωρίζει πως άνθρωποι υπέστησαν βλάβη ή τραυματίστηκαν στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκρύψει πληροφορίες για τα ΑΤΙΑ. Στην ίδια επιτροπή κατέθεσαν επιστολές δύο ερευνητικοί δημοσιογράφοι, George Knapp και Jeremy Corbell  που ασχολούνται εδώ και χρόνια με την εξωγήινη ζωή.

«Ρωσικά αεροσκάφη κυνήγησαν και πυροβόλησαν τουλάχιστον 45 φορές εξωγήινους το 1993», αναφέρει απόρρητο ρωσικό έγγραφο που εξασφάλισε και έβγαλε από τη χώρα δημοσιογράφος George Knapp.

«Από το 1969, η θέση του στρατού μας είναι ότι τα UFO δεν αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και δεν αξίζουν περαιτέρω μελέτης, Αυτή η απορριπτική στάση έρχεται σε άμεση αντίθεση με όσα αποκαλύφθηκαν σε έγγραφα, εκθέσεις και εσωτερικά υπομνήματα», συμπλήρωσε.

Ο Knapp έκανε ρεπορτάζ για τα ΑΤΙΑ από το 1987 και είχε άμεση σχέση με τον γερουσιαστή Χάρι Ριντ. Παράλληλα και ο Corbell έχει γίνει πηγή αναφοράς για τους καταγγέλλοντες UFO και αναγνωρίστηκε ως απαραίτητος στην οργάνωση μαρτύρων για την ιστορική, διακομματική ακρόαση.

Μάχες ρωσικών αεροσκαφών με UFO

O Knapp με την επιστολή του στο Κονγκρέσο αποκάλυψε τη δεκαετή μελέτη της Ρωσίας για τα UFO, η οποία, όπως έγραψε, «ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερη έρευνα για τα UFO που έχει γίνει ποτέ», η οποία περιελάμβανε χιλιάδες φακέλους υποθέσεων από συνεντεύξεις με στρατιωτικό προσωπικό.

Ο διευθυντής του προγράμματος είπε στον δημοσιογράφο για τις αερομαχίες ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών με UFO.  «Στα περισσότερα περιστατικά, τα ΑΤΙΑ εκτοξεύονταν με απίστευτες ταχύτητες, αλλά σε τρία περιστατικά, τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα έπεσαν θύματα δολώματος και συνετρίβησαν. Δύο από τους πιλότους σκοτώθηκαν», έγραψε ο Knapp στην επιστολή του.

Μετά από αυτά τα περιστατικά, το Υπουργείο Άμυνας εξέδωσε πανεθνική διαταγή ότι τα ΑΤΙΑ πρέπει να αφήνονται γιατί, σύμφωνα με τα λόγια ενός κορυφαίου αξιωματούχου της Αεράμυνας, «μπορεί να έχουν απίστευτες ικανότητες για αντίποινα».  Έφερε αυτές τις πληροφορίες πίσω στις ΗΠΑ, αλλά για δεκαετίες το θέμα των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων ήταν ένα θέμα ταμπού που θα μπορούσε να καταστρέψει τον βιοπορισμό και την καριέρα ενός ατόμου

o David Fravor διοικητής της Μοίρας Μαύρων Άσων του Πολεμικού Ναυτικού άρισχε να καταπιάνεται το 2004 με το UFO Tik Tak. O δημοσιογράφος το περιέγραψε ως μια «γιγαντιαία ιπτάμενη δεξαμενή προπανίου» που ήταν «πολύ ανώτερη από οτιδήποτε είχαμε τότε, έχουμε σήμερα ή πρόκειται να αναπτύξουμε τα επόμενα 10 και πλέον χρόνια».

Το Fox News Digital υποστηρίζει ότι μια επιστημονική ανάλυση 100 και πλέον σελίδων για μια συμβεβλημένη υπηρεσία, η οποία προσδιορίζει τις τεχνολογικές λεπτομέρειες και τις δυνατότητες των επιδόσεων που παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της σειράς γεγονότων «Tic Tac» πολλών εβδομάδων και πολλών οχημάτων, δεν έχει διατεθεί στο κοινό.

Σχέδιο Blue Beam: Το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου για τα UFO

Με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου για αναζήτηση UFO αλλά και θεάσεις τέτοιων αντικειμένων από πιλότους ε.α του Ναυτικού και της Αεροπορίας των ΗΠΑ, αναβιώνουν πάλι οι υποψίες ότι πίσω από «την έλευση εξωγήινων» ίσως κρύβονται γεωπολιτικές και πολιτικές σκοπιμότητες με στόχο την τελική επικράτηση στον πλανήτη ενός παγκόσμιου συστήματος διοίκησης το οποίο όμως απαιτεί την εφαρμογή ενός μεγαλεπήβουλου σχεδίου γνωστού ως «blue beam project»

Πρόκειται για ένα μυστικό υποτίθεται σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών το οποίο αποσκοπεί με την χρήση τεχνολογιών να δημιουργήσει την αίσθηση στους ανθρώπους όλου του πλανήτη ότι δέχονται επίθεση από εξωγήινα όντα ή ότι ένας συνασπισμός χωρών επιτίθεται στις υπόλοιπες χώρες (κατά προτίμηση στις δυτικές όπως θέλει το σενάριο αμοιβαίας καταστροφής)

Στην πρώτη περίπτωση επιτυγχάνεται η ενοποίηση της Ανθρωπότητας έναντι του κοινού «εχθρού» στην δέυτερη απλά υπάρχει επιβολή μιας Νέας Τάξης στους επιζόντες.

Φυσικά το σχέδιο περιλαμβάνει και άλλα πράγματα και δεν είναι τόσο απλό καθώς ως στόχο του έχει και την «ισοπέδωση» και των υπόλοιπων ενοποιητικών στοιχείων για κάποιες κοινωνίες όπως π.χ. η θρησκεία.

Φυσικά τίποτα δεν εμποδίζει όλα αυτά να εφαρμοστούν ταυτόχρονα όπως και προτιμάται να γίνει για να επιτευχθούν οι σκοποί κάποιων σκοτεινών κύκλων εξουσίας οι οποίοι θέλουν να κυβερνήσουν προσκηνιακά στο φως και όχι παρασκηνιακά από το σκοτάδι.

Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60′ όμως το μεγάλο «μπάμ» έγινε στην δεκαετία του 90′.Ο Καναδός δημοσιογράφος serge monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.

Ο Μonast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγο άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο,πέθανε απο ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά απο τον θάνατο του Μonast!

Αυτοί οι δύο (τρομερά συμτωματικοί) θάνατοι ήταν απο μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι..

Το P.B.B. βάση των όσων είπε ο monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης όπως αναφέρεται στα «Σημεία των καιρών»(εδώ περισσότερα)

Προχωράμε ένα βήμα παραπέρα.Με την σημερινή τεχνολογία δεν χρειάζονται ολογράμματα για τα αεροσκάφη.Το blue beam ενδεχεται να εχει αναβαθμιστεί.Δειτε το μαχητικό stealth για παράδειγμα,πόσο μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο(Αυτο σημαινει οτι οι τεχνικοί αεροσκαφων,άνετα μπορουν να κατασκευασουν ιπτάμενους δίσκους ή αλλης μορφης υποτιθεται εξωγηινα σκαφη)…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »