Η Αμερική αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες στιγμές της,  Οι φόβοι για εμφύλιο πόλεμο, στρατιωτικό νόμο και κατάλυση της ελευθερίας δεν είναι πλέον απλές εικασίες, η Αμερική βρίσκεται στα πρόθυρα μεγάλων αναταράξεων και καταστροφών, σιωπηλά (προς το παρόν ) αλλά σταθερά βαδίζει προς την άβυσσο, ήδη βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης που θα συμπαρασύρει και την Ευρώπη 

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, επεξεργάζεται κατάργηση των ελευθεριών. Ο στόχος τους; Μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, όπου η ελευθερία θα ανήκει στο παρελθόν. Θυμάστε κάποιο άρθρο που έγραψα για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA στην Αμερική ; Η FEMA είναι μια κυβερνητική οργάνωση που όταν συμβεί κάτι πολύ μεγάλο στην Αμερική, αναλαμβάνει την διοίκηση στην Αμερική και βάζει στο περιθώριο το Σύνταγμα. Εγκαθιδρύει με λίγα λόγια δικτατορία….. 

Ήδη στην Αμερική υπάρχουν περισσότερα από 1000  στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA ( είναι άδεια προς το παρόν ) και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ;  Όλες αυτές οι κουκκίδες είναι στρατόπεδα της FEMA……..Όλες οι ετοιμασίες έχουν γίνει για να υποδεχτούν την Παγκόσμια κυβέρνηση τους. Μια πλανητική δικτατορία ετοιμάζεται. 

 

Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ομπάμα, τα στρατόπεδα της FEMA προετοιμάστηκαν να ‘’φιλοξενήσουν’’ πατριώτες και χριστιανούς! Όλα τα στρατόπεδα διαθέτουν σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις καθώς και δρόμους που οδηγούν προς και από τις εγκαταστάσεις κράτησης. Πολλά έχουν επίσης ένα αεροδρόμιο κοντά, ένα από τα μεγαλύτερα στρατόπεδα βρίσκεται στην Αλάσκα, είναι μια τεράστια μονάδα ψυχικής υγείας και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 2 εκατομμύρια ανθρώπους.

Τα φέρετρα FEMA, αγοράστηκαν από την ομοσπονδιακή υπηρεσία και στοιβάζονται σε στρέμματα γης σε όλη τη χώρα, και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως πολυ-λειτουργικά δοχεία καύσης των νεκρών. Επίσης στα στρατόπεδα FEMA έχουν εγκατασταθεί αποτεφρωτήρες, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;

Εκτελεστικά Διατάγματα που σχετίζονται με τη FEMA:

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 10995, επιτρέπει στην κυβέρνηση να καταλάβει και να ελέγξει τα μέσα επικοινωνίας.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 10997, επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλη την ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, τα καύσιμα και τα ορυκτά.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 10998, επιτρέπει στην κυβέρνηση να καταλάβει όλα τα μέσα μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών αυτοκινήτων, φορτηγών ή οχημάτων κάθε είδους και τον απόλυτο έλεγχο όλων των αυτοκινητοδρόμων, των θαλάσσιων λιμένων και των πλωτών οδών.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 11003 επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλα τα αεροδρόμια και αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών αεροσκαφών.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 10999, επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλους τους πόρους τροφίμων και τις φάρμες.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 11001, επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει όλες τις λειτουργίες υγείας, εκπαίδευσης και πρόνοιας.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 11005, επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναλάβει τους σιδηροδρόμους, τις εσωτερικές πλωτές οδούς και τις δημόσιες εγκαταστάσεις αποθήκευσης.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 11921, επιτρέπει στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ετοιμότητας Έκτακτης Ανάγκης να αναπτύξει σχέδια για την καθιέρωση ελέγχου στους μηχανισμούς παραγωγής και διανομής, των πηγών ενέργειας, των μισθών, των πιστώσεων και της ροής χρημάτων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ σε οποιαδήποτε απροσδιόριστη εθνική έκτακτη ανάγκη.

Τα προειδοποιητικά σημάδια του εμφυλίου πολέμου και του στρατιωτικού νόμου:

-Τι σχεδιάζει να κάνει η FEMA με 2500 γαλόνια υδροκυανίου και «έξυπνες» γκιλοτίνες που τοποθετούνται σε καταυλισμούς εγκλεισμού; Medeea Greere

– Αμερικανοί πολιτοφύλακες προετοιμάζονται για ανταρτοπόλεμο.

– κυβερνητικές υπηρεσίες εξοπλίζονται. τι σχεδιάζουν να κάνουν με αυτούς τους οπλισμούς;

– Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ έχει αγοράσει 2,2 δισεκατομμύρια σφαίρες έχει αποκτήσει 2700 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, έχει 100.000+ ένοπλους πράκτορες επιβολής του νόμου και έχει αποκτήσει χιλιάδες στρατιωτικά οχήματα……. Γιατί τα χρειάζονται αυτά όλα, αν δεν περιμένουν να έχουν αναταραχές και ΕΜΦΥΛΙΟ ; Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας υποστήριξε πρόσφατα μια μελέτη που διακηρύσσει ότι η αποστολή τους δεν είναι πλέον τρομοκρατία εμπνευσμένη από ξένες χώρες. Τώρα επικεντρώνονται στην εγχώρια τρομοκρατία των Αμερικανών εναντίον των ΗΠΑ!!! Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βλέπει τους βετεράνους των ενόπλων δυνάμεων ως πιθανούς αντιστασιακούς Medeea Greere

Εκτελεστικό διάταγμα 11490: Καθιερώνει προεδρικό έλεγχο σε όλους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τις εκκλησίες.

Εκτελεστικό διάταγμα 13503: ανάληψη όλης της ενέργειας, των αστικών μεταφορών, όλων των υδάτων, εμπορευμάτων, πόρων υγείας, φαρμάκων, βιολογικών προϊόντων, ιατρικών συσκευών, υλικών, εγκαταστάσεων, προμηθειών υγείας, υπηρεσιών.

Από τον Γέροντα :

‘’Παιδιά μου στην Αμερική θα ξεσπάσει ένας γενικευμένος εμφύλιος σε 4 μεγάλες πόλεις, μια από αυτές θα είναι η Ουάσιγκτον, θα δούμε μεγάλες ταραχές, θα είναι ένας ξεσηκωμός…… ο εμφύλιος είναι αναπόφευκτος η τώρα η μετά……Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, ο στρατός θα αρχίσει να μαζεύει ανθρώπους του κογκρέσου και της κυβέρνησης του Biden……. αν ξεσπάσει αυτός ο εμφύλιος δεν θα είναι μέσα στα πολιτικά πλαίσια του εμφυλίου, αλλά θα επεκταθεί και μεταξύ λευκών-μαύρων, χριστιανών-μουσουλμάνων, και μεταξύ άλλων καταστάσεων, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ από τον θυμό αυτών των ανθρώπων που θα ξεσπάσει με τέτοια οργή και θα είναι θρησκευτικής, πολιτικής, και ρατσιστικής φύσεως, θα είναι όλα μαζί, και αυτός ο θυμός θα προκαλέσει την φύση και θα έρθει και η καταστροφή από το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα’’

ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: ‘’ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ‘’ Πόσο κοντά είναι οι ΗΠΑ στον εμφύλιο πόλεμο ; περισσότερο κοντά από ότι υπολογίζετε

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ πριν από 1.5 χρονια μας προειδοποιησε ότι ‘’ Παιδιά μου θα συλλάβουν ένα ηγέτη μιας πολύ μεγάλης χώρας!!! Ίσως δεν προλάβει να πάει Δικαστήριο, αυτό που θα γίνει ( συλληψη) θα είναι τόσο ξαφνικό που σαν συνέπεια, θα τρίξουν τα θεμέλια όλων των κυβερνήσεων, θα είναι πολύ μεγάλο…..Ο κόσμος θα μείνει σαστισμένος, θα νομίζουν ότι είναι κάποια φάρσα

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ :

NEW YORK POST : Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζέιμς Κόμερ προβλέπει ότι η έρευνα για την παραπομπή του Μπάιντεν είναι «επικείμενη»

The Washington Post : Ο πρόεδρος της Βουλής Κέβιν ΜακΚάρθι (Καλιφόρνια) λέει ότι το επόμενο «φυσικό βήμα» είναι να προχωρήσουμε προς μια έρευνα παραπομπής για τον Πρόεδρο Μπάιντεν.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ……

‘’ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ οι αντίχριστοι και οι άθεοι θα πολεμούν ο ένας τον άλλον μέχρι τελικής καταστροφής……’’

Πιστεύω ότι αυτό που είπε ο Γέροντας δεν αφορά μόνο την Αμερική αλλά και όλο τον πλανήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »