Κυβερνητική βία κατά αθώων πολιτών, μίσος κατά των Ελλήνων που αντιδρούν στις επιλογές της κυβέρνησης και ολική καταστροφή της χώρας με μία ελίτ να χρυσώνεται με δισεκατομμύρια για να προπαγανδίζει από τα κανάλια της το ψεύδος και να έχει μετατρέψει την παραπληροφόρηση σε επάγγελμα, συνθέτουν την Ελλάδα του σήμερα.

Μια Ελλάδα προδομένη, μια Ελλάδα που πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της λέει πλέον «Μέχρι εδώ». Και όχι μόνο για την κυβερνητική δικτατορική στάση στο θέμα των εμβολίων. Αλλά και γιατί έχει καταστραφεί πλέον το μέλλον των παιδιών της, τόσο σε οικονομικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Ενας τραγικός πρωθυπουργός να αφαιρεί το δικαίωμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από 25.000 παιδιά που… πέτυχαν και κέρδισαν μία θέση στο Πανεπιστήμιο, αλλά η κυβέρνηση απλά δεν θέλει να φοιτήσουν γιατί «πρέπει να γίνουν… ανταγωνιστικά τα Πανεπιστήμια»! Και να πάνε στα ιδιωτικά Κολέγια για να «χρυσώσουν» οι γονείς τους τους ιδιοκτήτες τους, φίλους της ΝΔ!

Και στέλνουν 8.000 από τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ που τους απαγόρευσαν την είσοδο μέσω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, στα… ΙΕΚ! Για να γίνουν ράφτρες και μπετατζήδες!

Ενώ ο Κ.Μητσοτάκης εγγράφει την κόρη του στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Γέιλ με κόστος σπουδών 250.000 δολάρια!

Ούτε στην Αφρική τέτοιες καθεστωτικές συμπεριφορές.

Αλλά όταν 20.000 πολίτες να κατεβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και άλλοι τόσοι, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στις 29 Αυγούστου με 35 βαθμούς θερμοκρασία, τότε πλέον η κυβέρνηση μετρά ανάποδα για την πτώση της.
Και απομένει σε αυτή να αποφασίσει αν η ανατροπή θα γίνει όπως έγινε το 1989 επί κυβέρνησης Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ή όπως έγινε το 2011 με την πρώτη της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Ήδη οι ξένοι που κρατάνε τα νήματα ανησυχούν για την επόμενη μέρα και αναζητούν τον «μεταβατικό» πρωθυπουργό.

Τον «Έλληνα Ντράγκι». Με την μόνη διαφορά ότι ο Μ.Ντράγκι είναι «μέγεθος». Δεν είναι ανέκδοτο στιλ Στουρνάρα ή Σχοινά, όπως τα ονόματα των «μεταβατικών» πρωθυπουργών που ακούγονται.

Σήμερα, οι κυβερνητικοί χωρίς αιδώ έριξαν τόνους χημικών σε 20.000 πολίτες που διαδήλωναν ειρηνικά στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά και των απαγορεύσεων που κάνουν την ζωή των Ελλήνων αφόρητη (το πρωί η κυβέρνηση έκλεισε για μία εβδομάδα δύο επιχειρήσεις ψυχαγωγίας επειδή σε αστυνομική έφοδο βρέθηκαν περίπου 12-15 όρθιοι πελάτες στην είσοδο των μαγαζιών)!

Mία άκρως επικίνδυνη ενέργεια από τις κυβερνητικές δυνάμεις, καθώς ανάμεσα στους διαδηλωτές υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά. Όπως καταγγέλλουν πολίτες στο pronews.gr χωρίς κανέναν λόγο τα ΜΑΤ ξεκίνησαν να πετούν δακρυγόνα, με τους περισσότερους διαδηλωτές να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν.

Δακρυγόνα που έπεσαν χωρίς κανένα στόχο, απλά και μόνο για να διαλύσουν τη διαδήλωση, με το πρώτο δακρυγόνο να πέφτει μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, λίγο μετά τις 20:00.

Μετά τις ρίψεις δακρυγόνων από την αστυνομία προς τους διαδηλωτές ακολούθησε πετροπόλεμος, με νεαρούς να πετούν φωτοβολίδες προς τις δυνάμεις ασφαλείας. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν και σε συλλήψεις διαδηλωτών.

Η ατμόσφαιρα στην περιοχή λόγω των δακρυγόνων έχει γίνει αποπνικτική. Λίγο μετά τις 20:30 η Αύρα είχε φτάσει στους στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ επικρατεί χάος γιατί δεν είχε κλείσει η κυκλοφορία στο κατέβασμα της Λεωφόρου Αμαλίας.

Αρκετός κόσμος έχει κατευθυνθεί τώρα προς την Ομόνοια, ενώ η πλατεία Συντάγματος έχει αδειάσει. Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες πως οι δυνάμεις ασφαλείας έριξαν δακρυγόνα μέχρι και στη λεωφόρο Συγγρού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »