Τον Βαράμε κανονικά

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό που μας δείχνουν είναι αλήθεια, όμως είναι ένα πολύ βαρύ και περίεργο χτύπημα και ίσως σοβαρότερο στην σειρά εξεφτελισμού μας σε όλα τα επίπεδα…τον βαράμε κανονικά και ασταμάτητα.

Σαν εισαγωγή…εξηγήστε σε αυτούς που αφήνουν τα αλβανά στον στρατό ότι είναι οι πραγματικοί προδότες και όχι τα αλβανά, που πρέπει να περάσουν στρατοδικείο…τα Αλβανά δεν οι αίτιοι σε μια σειρά εγκληματικών αποφάσεων αυτών που έχουν καταπιεί με τον κώλο τους τις καρέκλες.
Τι φταίνε τα αλβανά που μας δουλεύουν, όταν εμείς οι ίδιοι τους δίνουμε όλη μας την δύναμη και άμυνα, τι φταίνε τα Αλβανά που μοιραία μοιράστηκαν την εξουσία σε μια σάπια χώρα με σάπιους πολιτικούς και άλλους ηγέτες που ο κώλος τους με την καρέκλα έγιναν σιαμέζες αδελφές!

Τι φταίνε οι πεινασμένοι αλβανοί που λάδωσαν το έντερο τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Τι φταίνε οι πεινασμένοι όταν ένα σύστημα μιας χώρας είναι χειρώτερο και απο την Αλβανία των γκάνκστερς!

Οι ελληνοφωνοι τενεκέδες του στρατού είναι υπεύθυνοι για τον εξεφτελισμό των στρατιωτικών μας δυνάμεων. Και πρέπει να τους ξυλώσουν τα γαλόνια αν είναι αλήθεια αυτο που έγινε με τις διαταγές στην επιλαρχία.

Τι έγινε λοιπόν και που εκπέμπουμε σήμερα; Πόσο κοντά είμαστε στο τέλος της Ελλάδος; Πόσους προδότες έχουμε βάλει να μας κυβερνάνε; Και πόσο κουραμπιέδες καταλήξαμε να είμαστε;

Το πρώτο κομμάτι είναι η θητεία, αυξήθηκε μας λένε. 3 μήνες! Τι; 3 μήνες; Για την γη σου η θητεία πρέπει να είναι ισόβια όπως στην Ελβετία και στο Ισραήλ!!! Όταν δεν γεννιούνται έλληνες και σαν χώρα δεν κάνεις τίποτα γι αυτό, μια επιδότηση σε κάθε γέννα των 15 χιλιάρικων για αρχή, τότε είσαι 2 πράγματα, ή προδότης ή τόσο ηλίθιος…το δεύτερο όμως δεν είσαι. Γι αυτό θα ξαναπέσουμε.

Το δεύτερο κομμάτι του θέματος μας…

Έγινε αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς (12 συνολικά) την στιγμή ή συγχρόνως έγινε και ο γενικός εξεφτελισμός από τα κολοβά αλβανά… έχεις δει κολοβό σκύλο να τρέχει; Δες και τα λέμε.

Αν τα ενώσουμε και τα δύο, βγάζουμε 1+1=2

Αυτό που δεν βλέπουμε είναι ότι ο καλός εκείνος γείτονας από απέναντι χτύπησε μέσα στο στρατόπεδο μας με τα αλβανά κολοβά, που ποτέ δεν ήταν και δεν θα γινουν Έλληνες. Έλληνες γενιούνται μόνο αν ό ένας από τους δυο γονείς είναι Έλληνας, συχνά χαλάει και η συνταγή λόγω γονιδίων και συμπαντικών κανόνων…τότε χαλάει το γλυκό ή είναι απλώς γλυκό και τίποτε άλλο.

Αν προχωρήσουμε έχουμε 1+1=2, 2+1=3 (χτύπημα πράκτορα αλβανού, μισθωτός από έσω και απο τον απέναντι, η ζημιά είναι τεράστια και ο αριθμητικός παράγοντας είναι 10)

10+3=13

Έβρος ή Ευρος ή ευρής στο πέρασμα, παράγοντας 5

13+5=18

Θράκη, Ισλάμ και δημιουργία νέων πόλεων από Ισλάμ, αριθμητικός παράγοντας 10

18+10=28

Η καλή γειτονία γνωρίζει πολύ καλά την ηγετική θέση που της έδωσαν οι σκηνοθέτες της…

…προβάλουν την Γαλάζια Πατρίδα που την έχουν στοχεύσει και με δόνηση όπως είδατε σε εικόνες του πολεμικού τους πλοίου… πολλές μορφές οικονομικής και πολιτικής ανάπτυξης ή καταστροφής ορίζονται από αυτόν που εξουσιάζει και τις δυο πλευρές… ουσιαστικό ρόλο στα παιχνίδια των μεγάλων αρπακτικών έχουν οι απέναντι. Και οι απέναντι το γνωρίζουν. Αριθμητικός Παράγοντας 10.

28+10=38

Όταν πρέπει να διαλυθεί μια χώρα ή λιμάνι ή να κοπεί στα δύο ένα κράτος, όπως η Κύπρος μας, εκείνος που ελέγχει και τις δυο πλευρές αποφασίζει ποιος από τους δυο θα είναι ο επόμενος κρίκος που θα σπάσει…Πόσες φορές έσπασε ο δικός μας κρίκος;

Τις έχετε μετρήσει τις φορές;;; Αριθμητικός Παράγοντας “ιστορία”=20

38+20=58 φορές εις βάρος μας.

Δεν χρειάζετε να γίνετε στρατηγοί για να καταλάβετε ποιος θα φάει το ξύλο…θα είναι ο Καραγκιόζης ή ο Χατζιαβάτης;

Όμως τίποτε στην ζωή δεν είναι δεδομένο και σίγουρα αν δεν είμαστε νεκροζώντανοι όπως ελπίζει ο ΚΑΤΑΡΑ-κούλης και αυτοί που του δίνουν οδηγίες….έτσι θα μπορούσες να αλλάξεις τις παραμέτρους, αν είχες λίγο μυαλό.

Και τό έχεις. Θα άλλαζες την θέση που σου αντιστοιχεί και θα τοποθετούσες τον σελτζούκο εναντίον του σκηνοθέτη… αιμοβόρος ο σελτζούκος αιμοβόρος και ο σκηνοθέτης. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που κάνουν τόσους αιώνες, πίνοντας το αίμα των άλλων…

Τελικό συμπέρασμα και όλη η ουσία είναι στο τελευταίο κεφάλαιο της Οδύσσειας, τραβάς το πρώτο βέλος και χτυπάς τον Αντίνοο στο δεξί μάτι…

Να μην τον βαράμε λοιπόν συνέχεια αλλά να τους βαράμε…αλλά ποιος να τους βαρέσει εφόσον όλοι τον Βαράνε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »