Οι πολίτες τρέχουν στα καταφύγια – Βίντεο-Εικόνες
Σε μία προκλητική κίνηση προχώρησαν Αζέροι και Τούρκοι. Πριν λίγο, UAV χτύπησε λεωφορείο εκτός Ναγκόρνο/Καραμπάχ.

Πρόκειται στην ουσία για χτύπημα εντός της Αρμενίας, με ότι και εάν αυτό συνεπάγεται. Η επίθεση έγινε στην πόλη Vardenis. Μάλιστα οι αναφορές κάνουν λόγο για 4 νεκρά γυναικόπεδα. Oι σειρήνες χτυπάνε συνεχώς στην πόλη, ενώ πολίτες τρέχουν στα καταφύγια.

Ταυτόχρονα, 5.000 Αρμένιοι κατευθύνονται στο Ναγκόρνο/Καραμπάχ για να βοηθήσουν τις ΕΔ.

Την ίδια στιγμή, οι Αρμένιοι συνεχίζουν να ρίχνουν UAV των Αζέρων.
Πρόεδρος του Αρτσάχ: ”Τη νύχτα οι αρμενικές δυνάμεις επανακατέλαβαν σημαντικές οχυρές θέσεις”

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ), κατά την διάρκεια της νύχτας οι αρμενικές δυνάμεις προέλασαν και επανακατέλαβαν σημαντικές στρατιωτικές οχυρές θέσεις που είχαν πέσει στα χέρια των Αζέρων και των Τούρκων συμμάχων τους.

”Δυστυχώς ο αριθμός των Αρμενίων στρατιωτών που έπεσαν στο πεδίο της μάχης ανήλθε στους 31, ενώ οι Αζέροι μετρούν περισσότερους από 200 νεκρούς.

Οι μάχες για την υπεράσπιση των πατρογονικών εδαφών συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη. Ο εχθρός προετοιμάζεται για επόμενη επίθεση με πυρά πυροβολικού”, έγραψε ο εκπρόσωπος του ΥΠΑΜ Αρτσρουν Χοβαννισιάν.

”Επί του παρόντος, οι μάχες συνεχίζονται με ένταση. Οι αρμενικές μονάδες Στρατού με επιτυχία απωθούν τις επιθέσεις των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν, λαμβάνοντας τιμωρητικά μέτρα σε ορισμένες περιοχές. Ο εχθρός έχει σημαντικές απώλειες ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού οπλισμού.

Ειδικότερα, νωρίς το πρωί στη νότια κατεύθυνση οι δυνάμεις μας δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αρμάτων μάχης του εχθρού (σύντομα θα έχουμε και το βίντεο)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »