Οι Τούρκοι σκάβουν το λάκκο των ΗΠΑ σε συνεργασία με την Κίνα και τους ακραίους ισλαμιστές παγκοσμίως
ΗΤουρκία “σκάβει το λάκκο” των ΗΠΑ σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με Κινέζους και ακραίους ισλαμιστές, προετοιμάζοντας ακόμα και την μετά ΗΠΑ εποχή, την οποία λαχταρά η τουρκική ελίτ των ισλαμιστών που κυβερνά σήμερα την χώρα.

Κρατικοί αξιωματούχοι και εμπειρογνώμονες από 23 χώρες συγκεντρώθηκαν από χθες και για τις επόμενες ημέρες, σε ένα παγκόσμιο διαδικτυακό συμπόσιο, με κύριο θέμα την “δημιουργία της νέας διεθνούς τάξης” (μετά την πτώση των ΗΠΑ), αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.
Το γραφείο διεθνών σχέσεων του κόμματος του Περιτσένκ (στενού συνεργάτη πλέον του Ερντογάν) διοργανώνει αυτό το παγκόσμιο διαδικτυακό συμπόσιο, στο οποίο 38 κρατικοί αξιωματούχοι και εμπειρογνώμονες από 23 χώρες θα εξετάσουν το πως θα διαμορφωθεί η “Νέα διεθνής τάξη”.

Στο κείμενο της πρόσκλησης των συμμετεχόντων, ορίζεται ρητά και κατηγορηματικά ότι, “όλες οι χώρες που αντιστέκονται στην ηγεμονία των ΗΠΑ θα πρέπει να ενωθούν για να οικοδομήσουν μια νέα διεθνή τάξη, ενώ τονίζεται ότι η εν λόγω εναλλακτική λύση μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση όλων των χωρών”.

Στο συμπόσιο, μετέχουν εκπρόσωποι από το τουρκικό κυβερνητικό κόμμα, σημαίνοντες ακαδημαϊκοί και διανοούμενοι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα κάνουν παρουσιάσεις.

Μεταξύ των ομιλητών του συμποσίου είναι και ο Ρώσος Aleksandr Dugin, ένα από τα εξέχοντα ονόματα του Ευρασιατισμού στη Ρωσία, ο Cheng Enfu, σύμβουλος του Κινέζου Προέδρου Xi Jinping, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Μαρξισμού της Κινεζικής Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών, ο γερουσιαστής του Πακιστάν Mushahid Hussain Sayed, και οι Rauf Denktaş, Hüseyin Macit Yusuf, ενώ θα συμμετάσχει και ο Abdullah Abdullah από την τουρκική συνέλευση.

Η Τουρκία ετοιμάζει ως μια άλλη Γερμανία της δεκαετίας του 1930, μια νέα τουρκικής εμπνεύσεως τάξη πραγμάτων σε μια τεράστια περιοχή που καταλαμβάνει την Μέση Ανατολή, την κεντρική Ασία, την Μεσόγειο, τα Βαλκάνια έως το Καύκασο.

Η σύγχρονη Τουρκία είναι ο διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία κυβέρνησε τεράστιες περιοχές της Μέσης Ανατολής για αιώνες. Τώρα η Άγκυρα με την βοήθεια του στρατού θέλει να ελέγξει εδάφη και θαλάσσια οικόπεδα και περιοχές παντού στον κόσμο, σε μια προσπάθεια αναβίωσης αλλοτινών αλλά περασμένων ανεπιστρεπτί εποχών.

Με “όχημα” την αρπαγή της ηγεσίας του Ισλάμ από την Σ.Αραβία, η τουρκική ελίτ επιζητά μεγαλεία κολοσσιαίων διαστάσεων, τα οποία έχουν ήδη προκαλέσει ένα σφοδρότατο αντιτουρκικό συνασπισμό στον αραβικό κόσμο, στην Ευρώπη, την Αφρική και γενικά στην δύση, επιταχύνοντας το τέλος της Τουρκίας μια ώρα νωρίτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »