”Να τσακίσουμε Σταυροφόρους & Εβραίους”!
Το σχέδιο μεταφοράς τουρκικών και άλλων δυνάμεων πιθανότατα ως “ειρηνευτικές” στην Ιερουσαλήμ κρύβεται πίσω από τις γενικευμένες συγκρούσεις στο Ισραήλ το τελευταίο διάστημα.

Ο Τούρκος Συνταγματάρχης ε.α. ειδικός πληροφοριών και του ψυχολογικού πολέμου Coşkun Başbuğ, σε δήλωση προς τον τουρκικό τύπο ξεπερνώντας τα όρια ανέφερε ότι “στο Ισραήλ έχουμε την απαρχή ενός παγκόσμιου θρησκευτικού πολέμου, μεταξύ “ των Σταυροφόρων και των ισλαμικών κρατών”.
“Το σιωνιστικό κράτος είναι αυτό που θέλει να συμβεί αυτό περισσότερο από όλους. Κύριος στόχος είναι να ξεκινήσει ο πόλεμος που ονομάζεται Αρμαγγεδών. Επομένως, πρέπει να είμαστε σε σοβαρή προετοιμασία για μια διαδικασία από την οποία δεν μπορούμε ξεφύγουμε εύκολα.

 

Το σημείο εκκίνησης αυτής της σύγκρουσης τοποθετείται στην Ιερουσαλήμ. Σε αυτήν την πόλη ο αραβικός και ισλαμικός κόσμος, διαταράχθηκε με τη συνεργασία κάποιων καθεστώτων με χώρες της δύσης και το Ισραήλ.

Οι λαοί εδώ πρέπει πρώτα να υπερασπιστούν το δικό τους καθεστώς, να ζητήσουν λογαριασμό και να επιφέρουν νέες κυρώσεις, ειδικά στο Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ, με την πίεση που θα δημιουργήσουν, διότι μετά τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα.

Η καλύτερη απάντηση σε ό, τι κάνει το Ισραήλ σήμερα στην περιοχή, είναι η τακτική της κατά μέτωπο επίθεσης. Η χώρα αυτή κατανοεί καλύτερα αυτήν την τακτική, διότι ως κράτος έχει ένα ανάλογο δόγμα που το εφαρμόζει πολύ καλά, για αυτό και μια ανάλογη γλώσσα, είναι αυτή που κατανοεί καλύτερα.

Για να το εφαρμόσουμε, πρέπει πρώτα απ ‘όλα να διαθέτουμε μια μεγάλη στρατιωτική, ένοπλη δύναμη στα χέρια μας.

Ο μόνος τρόπος δημιουργίας αυτής της δύναμης είναι να συγκεντρωθεί ολόκληρος ο ισλαμικός κόσμος από κοινού σε με μια δομή παρόμοιου τύπου με το ΝΑΤΟ, να δημιουργηθεί ένας στρατός με τη συνεισφορά κάθε χώρας με ένα ορισμένο αριθμό στρατιωτών και όπλων, και να αναπτύξει αυτόν τον στρατό στην Παλαιστινιακή περιοχή, όπου θα χρησιμεύσει ως αντίβαρο των ενεργειών του Ισραήλ.
Αυτό είναι το πιο λογικό πράγμα που πρέπει να γίνει τώρα.

Η Τουρκία έχει κάνει μια προκαταρκτική προετοιμασία για αυτό το σχέδιο στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, και η πρόταση της προσέλκυσε μεγάλη συμμετοχή, αλλά το ενδιαφέρον έμεινε στην αίθουσα.

Εμείς, ως Τουρκία, είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό το θέμα, και εάν προκύψουν θετικά βήματα από άλλες χώρες, αυτή η διαδικασία θα είναι πραγματικά επωφελής. Ελπίζω ότι τα ισλαμικά κράτη και τα αραβικά έθνη να μην απομακρυνθούν από αυτό σχέδιο και να το υλοποιήσουν”, κατέληξε ο ίδιος.

Μιλάμε για μια άκρως επικίνδυνη λογική που αναφέρει ένας Τούρκος πρώην ανώτερος αξιωματικός των πληροφοριών, αποκαλύπτοντας ενδεχομένως ότι μεγάλο αριθμός εν ενεργεία Τούρκων αξιωματικών εμφορείται από ανάλογες άκρως επικίνδυνες ιδεοληψίες.

Με λίγα λόγια, η Άγκυρα επιζητά την δημιουργία ενός ισλαμικού ΝΑΤΟ, με την ίδια να κατέχει ανάλογη θέση με των ΗΠΑ στην συμμαχία ως επικεφαλής, κάτι που όμως θα προκαλούσε ταυτόχρονα ολοκληρωτική ρήξη με την δύση σε ένα εύλογο διάστημα, αλλά αυτό επιθυμεί ουσιαστικά το τουρκικό καθεστώς και οι οπαδοί του.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι επιβεβαιωνόμαστε για την πρόθεση αυτή των Τούρκων σύμφωνα με άρθρο μας, αφού οι ”ορδές” του Ερντογάν απαιτούν Τούρκους στρατιώτες στην Γάζα.

Από προχθές έχουν τεθεί σε πλήρη κινητοποίηση οι ορδές των χιλιάδων φανατικών ισλαμιστών κατά του Ισραήλ, επιδιώκοντας απίθανα σενάρια, όπως για παράδειγμα την παρουσία τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή, απαιτώντας “Τούρκους στρατιώτες στη Γάζα”, σε μια σαφώς ενορχηστρωμένη και οργανωμένη προσπάθεια της Άγκυρας.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες διαμαρτυρίες εναντίον του Ισραήλ στην Τουρκία, ενώ χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Άγκυρα και το προξενείο της στην Κωνσταντινούπολη για να διαμαρτυρηθούν για τις ενέργειες του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων.

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και παρά τον πλήρη αποκλεισμό κίνησης λόγω κορονοϊού, χιλιάδες Τούρκοι διαδηλωτές διαδήλωσαν, συμπεριλαμβανομένων Σύρων και Παλαιστινίων, κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες και φωνάζοντας, «Τούρκοι στρατιώτες στη Γάζα» και «Κάτω το Ισραήλ, κάτω η Αμερική”.

Η νεολαία του ΑΚΡ στην Κωνσταντινούπολη με την ονομασία “ομάδα Νεολαίας της Ανατολίας” οργάνωσε προχθές διαμαρτυρία έξω από το γενικό προξενείο του Ισραήλ, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του Ισραήλ και κυματίζοντας παλαιστινιακές και τουρκικές σημαίες.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, ο επικεφαλής της οργάνωσης Yunus Genc τόνισε ότι το Τζαμί Al-Aqsa και η περιοχή της Ανατολικής Ιερουσαλήμ είναι η “κόκκινη γραμμή των μουσουλμάνων”.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι Μουσουλμάνοι πρέπει να υπερασπιστούν τον ιερό χώρο, απαιτώντας υποστήριξη προς τους κατοίκους της Ιερουσαλήμ σε αυτό το θέμα.

“Πιστεύουμε ότι το Ισραήλ πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται τι είδους εξέγερση θα υποστεί, και η οποία θα ανατρέψει την κυβέρνηση πολύ σύντομα. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι καταπιεστές. Η Μεγάλη Εθνοσυνέλευση [κοινοβούλιο] της Τουρκίας και ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας πρέπει να συνέλθει”, είπε ο ίδιος.

Οι Τούρκοι παίζουν με την “φωτιά’ και αυτήν την φορά εκτιμάται ότι θα “καούν”, και αυτό θα το δούμε πιο ξεκάθαρα το επόμενο διάστημα από τα μηνύματα της δύσης προς την Άγκυρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »