Με μεγάλη μας λύπη βλέπουμε πως κατάντησε η δημοσιογραφία, στο πρόσωπο όλων σχεδόν των δημοσιογράφων και δημοσιογραφίσκων ιδιαίτερα των «μεγάλων» καναλιών.

Όχι ότι δεν το ξέραμε ιδιαίτερα με όσα έγιναν κατά την λεγόμενη «πανδημία» και τα εκατομμύρια που δόθηκαν στα κανάλια για προπαγάνδα, αλλά το «εμπεδώνουμε» ξανά με όσα ακούμε και βλέπουμε.

Προπαγάνδα επί προπαγάνδας, «καρότο και μαστίγιο» σε καθημερινή βάση, με διάφορους «ειδικούς» επί του θέματος, από την μία να καθησυχάσουν «ότι η νέα ταυτότητα δεν θα περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο απ΄την παλιά, ούτε υπάρχει κίνδυνος για «άλλη χρήση» και από την άλλη να τρομοκρατήσουν ότι «θα την πάρουμε ντε και καλά, αλλιώς θα αποκλειστούμε από παντού»!

Για να παραστήσουν τους «δημοκρατικούς» καλούν ναι μεν και κάποιους διαφωνούντες αλλά έχοντας απέναντί τους τον ρόλο του Εισαγγελέα. Φανερά και ξεκάθαρα.

Στον κ. Βαθιώτη μάλιστα όπως και στον κ. Νατσιό τόλμησαν να πουν (η Βούλγαρη με τον Χασαπόπουλο), ότι εφ όσον λέει «ανήκουμε στο βαθύ κράτος και πληρωνόμαστε απ΄αυτό, είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να υποστηρίζουμε αυτό που κάνει η Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός»(!!).

Ε, τότε γιατί ονομάζονται δημοσιογράφοι? Ας ονομαστούν αλλιώς. Πληρωμένοι υποτακτικοί σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ή αλλιώς μαντρόσκυλα του συστήματος.

Γιατί σε όλα τα τεράστια ζητήματα ιδιαίτερα τα τελευταία 10-15 χρόνια, και σε όλη την απίστευτη μετατροπή της Ελλάδας σε αυτό που βλέπουμε σήμερα, αυτοί έκαναν όλη την «βρώμικη δουλειά».

Μέρα-νύχτα, μέρα-νύχτα, με χίλιους δυο τρόπους, έχοντας όσο χρόνο θέλουν (όταν για τους διαφωνούντες ξαφνικά «τελειώνει ο τηλεοπτικός χρόνος»), κατάφεραν να κάνουν το άσπρο μαύρο, και το παράλογο λογικό και φυσικό!

Το θέμα των ταυτοτήτων το αντιμετωπίζουν ως να είναι εκείνοι οι «υψηλού επιπέδου» και «σοβαροί» απέναντι σε αδαείς, θρησκόληπτους, γραφικούς και ψεκασμένους.

Έφτασαν να λένε ότι προηγούμενοι εκκλησιαστικοί όπως ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ξεσήκωναν συλλαλητήρια, και αναστάτωναν τον κόσμο αλλά ο κ Ιερώνυμος (ως πιο «σοβαρός») «δεν θα σας κάνει τη χάρη»!

Αλλά η ΔΙΣ με την ανεκδιήγητη Ανακοίνωση και παίρνοντας το μέρος της Κυβέρνησης «άνευ όρων», τους «νομιμοποίησε» τώρα να προπαγανδίζουν και με την ιδιότητα του «Χριστιανού Ορθόδοξου»!

Αυτή είναι τώρα η νέα καραμέλα. Από την μία να ειρωνεύονται τους διαφωνούντες μιλώντας απαξιωτικά για «Παϊσιους και γεροντάδες και προφητείες» (έτσι χαρακτηρίζουν τις αντιδράσεις), και από την άλλη να παριστάνουν τους «υγιείς Ορθόδοξους» («κι εγώ λέει Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι») τους «σοβαρούς και υπεύθυνους» που συντάσσονται με την «σοβαρή και νηφάλια θέση της Ιεραρχίας»!

Δυστυχώς αυτό κατάφερε η ΔΙΣ.Εκτός του κόσμου που θα παρασυρθεί, να δοθούν και ερείσματα στους εχθρούς μας να μας χτυπούν δήθεν «εκ των έσω».

Τι να πούμε αγαπητοί φίλοι.Κρίμα.

Για φοβερά και τεράστια ζητήματα για τα οποία βοά το διαδίκτυο (ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και αυτό, αλλά δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα το αφήσουν), ούτε λέξη.

Κανονική ομερτά, Νόμος σιωπής.

Η αγαπημένη φίλη του πρωθυπουργού μας η Ούρσουλα για παράδειγμα, έχει πίσω της ολόκληρο «βίο και πολιτεία», αλλά τα κανάλια… σιωπή.. Και ο πρωθυπουργός της κάνει κι ένα δώρο απ΄το «υστέρημά» μας

Χρυσό… δώρο στον σύζυγο της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν!
H κοινοπραξία του θα χρηματοδοτηθεί με 32.000.000€ για κατασκευή μονάδας παραγωγής και εργαστηρίων στην Κόρινθο

Υπ όψιν ότι η Orgenesis Inc στην οποία είναι στέλεχος ο σύζυγος της Ούρσουλας, είναι Αμερικανική Εταιρεία Βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται στις γονιδιακές θεραπείες και στην έρευνα.
Ο γερμανός γιατρός Χάιμο Φον ντερ Λάιεν προσλήφθηκε μάλιστα («όλως τυχαίως») στην Φάιζερ το καλοκαίρι του 2019 κάποιους μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία».

Και λίγους μήνες μετά ξεκίνησαν οι «χρυσές συμφωνίες» με τον Μπουρλά
https://www.eyewideopen.org/?p=4949
https://www.eyewideopen.org/?p=4980

Και σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι στην συνέχεια του.. ίδιου έργου.. Στο επόμενο και σκληρότερο επεισόδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »