Όπως ακριβώς τα είχαμε εκτιμήσει, έτσι και έγιναν στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023!  

Η οκτακομματική Βουλή που προέκυψε συνιστά ήττα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία!  

Αποτρέποντας τον επιδιωκόμενο στόχο – μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου 2023 – των 180+ εδρών και που θα έδινε τη δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος! Σαρώνοντας τα πάντα, κατ΄ εντολή της ΝΤΠ προς υλοποίηση της Παγκοσμιοποίησης!   

Κατάφερε όμως τον δεύτερο εκλογικό στόχο, που ήταν η αυτοδυναμία, παρ΄ ότι θα επιθυμούσε να έχει στη δύναμη της ΝΔ άλλους 10-12 βουλευτές!  

Ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ με την κοινοβουλευτική του δύναμη, των 32 βουλευτών, θα είναι ένας πολύ καλός εταίρος – δεν θα είναι ούτε η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία – που θα δώσει τον μαγικό αριθμό 180+!  

Άλλωστε, οι ιδεολογικές διαφορές μεταξύ της Νέας ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ πλέον, δεν είναι οι παλαιότερες διαφορές, μεταξύ φιλελεύθερων και σοσιαλιστών, αφού η ΝΔ δεν είναι κόμμα φιλελευθέρων, ούτε το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ είναι κόμμα σοσιαλιστών! Από τη στιγμή μάλιστα, που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, συνεχώς κλείνει όλο και περισσότερο προς τα “δεξιά”! 

Φρονώ λοιπόν, πως ένα από τα ζητήματα που θα επιμεληθούν, θα είναι η επιβολή της τεχνητής νοημοσύνης, που ο πρώην, αλλά και νυν Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, μας είπε, ότι το ζήτημα αυτό θα ρυθμιστεί από την παρούσα Βουλή! 

Η τεχνητή νοημοσύνη των ρομπότ, που δεν θα έχουν αισθήματα, που δεν θα έχουν συνείδηση, που δεν θα έχουν “φόβο Θεού”, με ότι συνεπάγεται αυτών! Για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρώπινης σκέψης, για τον απόλυτο έλεγχο του Πλανήτη!      

Νίκος Δένδιας κατά Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη… 

Όμως από τη νέα κυβερνητική σύνθεση, είχαμε πολλές εσωτερικές αναταράξεις και οι οποίες προήλθαν από τις επιλογές του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη! Ιδιαίτερα στην θέση του ΥΠΕΞ!  

Αφού η τοποθέτηση του Γιώργου Γεραπετρίτη στην θέση του Υπουργού Εξωτερικών, προβλημάτισε πολύ το περιβάλλον Νίκου Δένδια (ο σπουδαιότερος δελφίνος της ΝΔ) και του οποίου οι πολιτικές τοποθετήσεις στα εθνικά ζητήματα ήταν σχεδόν ταυτόσημες με του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή!    

Ενώ ο Γιώργος Γεραπετρίτης απηχεί απολύτως τις θέσεις του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και κατ΄ επέκταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!     

Όπου ο νέος ΥΠΕΞ προχθές από του βήματος της Βουλής μας είπε, πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ουκρανία, άρα και αυτός πιστεύει ότι “είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”, άρα θα πρέπει μερικώς να αποστρατικοποιούμε τα νησιά του Αιγαίου μας!     

Ενώ όμως μας είπε, ότι η Αλβανία θα πρέπει να συμμορφώνεται προς το Διεθνές Δίκαιο (αναφερόμενος στην φυλάκιση του Δημάρχου Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη), ο κ. Γεραπετρίτης δεν τηρεί το Διεθνές Δίκαιο στο Αιγαίο (Συνθήκη των Θαλασσών – 1982 – Montego Bay) με την αύξηση των 6 ν.μ στα 12 ν.μ.! 

Έτσι κατά τη διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή των Ελλήνων, ο Νίκος Δένδιας κατέθεσε δικές του θέσεις και οι οποίες βρίσκονται μακριά από τις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη!  

Τονίζοντας, πως, δεν θα επιτρέψει να συρθούν τα εθνικά θέματα σε βούρκο λαϊκισμών, σε λάσπη κομματικών αντιπαραθέσεων, αλλά και σε ότι αφορά την εθνική κυριαρχία, δεν θα επιτρέψει την όποια διολίσθηση!  

Γιατί είναι δεδομένη η συνταγματική υποχρέωση και το καθήκον έναντι της ιστορίας της χώρας για τις επερχόμενες γενεές! 

Αλλά πέταξε καρφιά στον Πρωθυπουργό και στον προεκλογικό ισχυρισμό Κυριάκου Μητσοτάκη, πως είναι “εθνική εξαίρεση” ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας: 

«Ουδείς στην αίθουσα είναι εξ ορισμού περισσότερο ή λιγότερο πατριώτης και ουδείς εκδίδει πιστοποιητικά πατριωτισμού»! 

Σαμαράς: από Πρωθυπουργός της Ελλάδος, άρχοντας της Πελοποννήσου… 

Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι “καλός μάγειρας”! Καταφέρνοντας να ακυρώσει ολοσχερώς, τον άλλο πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και οποίος σε όλη την προηγούμενη κυβερνητική 4ετία, έμπαινε στο “ρουθούνι” του Κυριάκου Μητσοτάκη, είτε με την τάχατες προστασία του θεσμού της οικογένειας, μη αποδεχόμενος τον γονέα 1 και γονέα 2, αλλά και μη αποδεχόμενος τις συνομιλίες Ελλάδος και Τουρκίας, αφού θεωρούσε τους Τούρκους ως πειρατές της περιοχής μας!  

Μάλιστα μου λένε, πως το “αντίδωρο” που πήρε ο Αντώνης Σαμαράς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν η στήριξη της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στον Δημήτρη Πτωχό, στενό συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά! 

Αδειάζοντας τον νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον οποίο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, στήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συντονίζοντας μάλιστα αγώνα κατά του άλλου υποψηφίου, “αντάρτη” της ΝΔ Πέτρου Τατούλη, στο δεύτερο γύρο! 

Για την ιστορία ο Πέτρος Τατούλης, στον πρώτο γύρο είχε πρωτεύσει, αλλά στον δεύτερο γύρο πρώτευσε ο Παναγιώτης Νίκας, λόγω της κομματικής συσπείρωσης! 

“Σπαρτιάτες”, κατώτεροι των περιστάσεων… 

Λέγω παραπάνω, ότι η οκτακομματική Βουλή που προέκυψε, συνιστά ήττα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία!  

Ναι και για τον λόγο, ότι εισήλθαν σε αυτήν το κόμμα “Σπαρτιάτες” και το κόμμα “Νίκη”! Με πατριωτικά χαρακτηριστικά, αλλά με άλλη πολιτική προσέγγιση, με άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά! 

Όμως τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι ενθαρρυντικά για αυτά τα δυο νέο-εισελθόντα κόμματα στη Βουλή, που αποτελούν τον τρόμο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κ.Ο. της ΝΔ!    

Κυρίως όμως των “Σπαρτιατών”, ενός αγνώστου κόμματος στο Πανελλήνιο και το οποίο έλαβε αυτό το μεγάλο ποσοστό, ένεκα της απολύτου πολιτικής στηρίξεως του Ηλία Κασιδιάρη!  

Όπου οι ψηφοφόροι του, θα πίστευαν σε μια πιο δυναμική πολιτική παρουσία – μέχρι αυτήν την στιγμή – εντός βεβαίως των πλαισίων της Δημοκρατίας και του Συντάγματος!   

Η εμφάνιση σε τηλεοπτικούς διαύλους του Προέδρου των “Σπαρτιατών” Βασίλη Στίγκα, έδειξε φοβισμένη απέναντι σε συστημικούς δημοσιογράφους, καταλογίζοντάς του ψηφοφόροι των “Σπαρτιατών”, πως το κυρίαρχο μέλημά του ήταν να αποποιηθεί τον χαρακτηρισμό “ακροδεξιός” και να αποκηρύξει τον Ηλία Κασιδιάρη! 

Ωστόσο αυτή η δυσαρέσκεια συνεχώς μεγαλώνει προς το πρόσωπο του Βασίλη Στίγκα, από τη στιγμή που υπερασπίστηκε από το βήμα της Βουλής, την τεχνητή νοημοσύνη και την ψηφιακή τεχνολογία! 

Όταν μάλιστα του χρεώνουν, ότι στην ομιλία του στη Βουλή “υπερασπίστηκε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού οι αναφορές του ήταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ!  

Θα μπορούσε ο Βασίλης Στίγκας να πει, πως: 

Δεν είναι Δημοκρατία, η προσπάθεια εξαέρωσης του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών που συντάραξε την Ευρώπη, πέραν του Πανελληνίου, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ… 

Δεν είναι Δημοκρατία, η εμπλοκή βουλευτών της ΝΔ στην αρπαγή σπιτιών οικογενειαρχών μέσω των “κόκκινων δανείων”… 

Δεν είναι Δημοκρατία, η στέρηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών με αφορμή την υγειονομική κρίση… 

Δεν είναι Δημοκρατία, η επιβολή διοικητικού προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, πρόστιμο που εξακολουθεί να παραμένει ενεργό… 

Δεν είναι Δημοκρατία, η βάρβαρη αναστολή επί μήνες χιλιάδων υγειονομικών… 

Δεν είναι Δημοκρατία, η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ακόμη και στα νήπια.. 

Δεν είναι Δημοκρατία, το σφράγισμα των εκκλησιών, στερώντας από τους πιστούς τα θρησκευτικά τους καθήκοντα…  

Ιερό το καθήκον έναντι της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας, των “Σπαρτιατών”, της “Ελληνικής Λύσης” και της “Νίκης”…  

Πρωταρχικό μέλημα όμως των ψηφοφόρων των “Σπαρτιατών”, αλλά και της “Νίκης”, δεν είναι πως θα αποποιηθούν τον όρο ακροδεξιός, που τους προσάπτουν τα κόμματα του “Δημοκρατικού Προοδευτικού Τόξου”!   

Στα οποία συγκαταλέγουν, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ! 

Τα οποία αποχώρησαν από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, όταν ο Πρόεδρος των “Σπαρτιατών” ανέβηκε στο βήμα της Βουλής! 

Θαυμάστε τους “Δημοκράτες”!  

Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ των Δανειακών Συμβάσεων (Μνημόνια), που εξαθλίωσαν οικονομικά τον λαό μας και έθεσαν σε κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας!  

Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ της κυβερνήσεως του διεθνή τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, που εφηύρε το PSI για να κατακλέψει τους Έλληνες ομολογιούχους! 

Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, τον μεγάλο μπαταχτσή του Δημοσίου, που θέλει να ισχυρίζεται πως πρεσβεύει “τάξη και ηθική”, κτλ. κτλ. 

Το ΚΚΕ, το δογματικό ΚΚΕ, των “Δημοκρατών πατερούληδων”, Λένιν, Στάλιν και Μαρξ! Που δεν δίνει πουθενά λογαριασμό για τους οικονομικούς πόρους του!  

Οι ψηφοφόροι όμως των “Σπαρτιατών” και της “Νίκης”, θέλουν από αυτά τα δυο κόμματα να μπουν στα “ρουθούνια” του Συστήματος! 

Να υπερασπιστούν μαζί με την “Ελληνική Λύση” τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Να αποτρέψουν τις “Πρέσπες του Αιγαίου”! Να θέσουν όρια στην μεταναστευτική ασυδοσία (ποσόστωση σε σχέση με τον ελληνικό πληθυσμό)! Που συμβάλλει στην υπογεννητικότητα και η οποία μαστίζει την ελληνική κοινωνία! Στην αποτροπή της επιβολής της τεχνητής νοημοσύνης και των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων!  

Εάν τα παραπάνω προσπαθήσει να τα υλοποιήσει το Σύστημα, τότε υπάρχει λύση!  

Να παραιτηθούν σύσσωμες οι Κ.Ο. αυτών των τριών κομμάτων, με σκοπό τη διάλυση της Βουλής και την διενέργεια εκλογών!  

Τότε αυτά τα κόμματα θα καταγράψουν διπλάσια (τουλάχιστον) ποσοστά και πράγματι θα ζωντανέψει η ΕΛΠΙΔΑ στην Πατρίδα μας!!   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »