Πλέον ακούγεται παντού εκτός από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τα οποία προβάλλουν απλά τα μπάνια του λαού!!! Φέρνουν κεκαλυμμένη χούντα!!! Η Δρ Meryl Nass, μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για την άμυνα της υγείας των παιδιών, μίλησε στην σχετικά πρόσφατη Διεθνή Διάσκεψη Κορυφής για τον Covid III που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Η Nass μίλησε, ενώπιον ευρωβουλευτών, για το θέμα με την συμφωνία πανδημίας”, μέσω της οποίας σχεδιάζουν άγριες καταστάσεις, όπως έχει καταγγελθεί!

Όπως δήλωσε:

«Υφιστάμεθα ένα ήπιο πραξικόπημα!!!!!!

Και το σκεπτικό είναι να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο, νέο σύνολο νόμων και να αγνοήσουν τους υπάρχοντες νόμους των ανθρώπινων δικαιωμάτων και άλλους νόμους υπό το πρόσχημα της πανδημικής ετοιμότητας και της ατζέντας βιοασφάλειας…

Ο Π.Ο.Υ αναπτύσσεται μέσω όλων του των κρατών αλλά το διευθυντήριο του Π.Ο.Υ, αντί για τις Ηνωμένες Πολιτείες, να καθίσταται επικεφαλής μιας πανδημικής συνθήκης και τροπολογιών στους υπάρχοντες διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς, αυτό θα αφαιρέσει τις προστασίες των ανθρώπινων δικαιωμάτων που είναι αυτή την στιγμή ενσωματωμένες στους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς, θα επιβάλει παρακολούθηση, λογοκρισία, θα ξεφορτωθεί την ελευθερία του λόγου, θα απαιτήσει οι κυβερνήσεις να λογοκρίνουν και να προωθήσουν μονάχα ένα μοναδικό αφήγημα.

Επίσης, θα υποβαλλόμαστε, αν καταφέρουν να το πετύχουν, σε εμβόλια που αναπτύχθηκαν σε 100 μέρες, κάτι που ο οργανισμός CEPI (Συνασπισμός Καινοτομιών για την Πανδημική Ετοιμότητα) σχεδιάζει να κάνει»

Δείτε την συνέχεια:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »