Όταν εμφανίζεται ανίκανος να αναχαιτίσει τον κορονοϊό, ανακαλύπτει λεφτόδεντρα – Ακούστε την εκπομπή στο Mixcloud

Σε όλα τα κανάλια έρεε όλο το βράδυ χθες καμπανίτης οίνος. Όλα τα πάνελ ήταν έμφορτα από πλούσια, λουκούλλεια εδέσματα, λαχταριστά κρέατα και φρούτα. Η τηλεοπτική εικόνα που μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων ήταν ντυμένη από υπεραφθονία τροφίμων και ποτών. Διονυσιακή εικόνα παραγόμενη από στα εργαστήρια του Μαξίμου και προωθούμενη από τους μαγείρους του ΣΚΑΪ και των άλλων καλοπληρωμένων καναλιών. Πρώτη Οινίοχος η ανιψιά, η έγκριτη κυρία Σία Κοσιώνη. Προσέφερε τα καλύτερα κρασιά. Ούτε στη γιορτή του κρασιού δεν έβρισκες τόσα. «Λεφτά υπάρχουν. Λεφτά υπάρχουν», φώναζαν.

Ο Κυριάκος σε ρόλο Γιωργάκη Παπανδρέου! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε ξανά το μνημόνιο στην Ελλάδα. Το βάφτισε «νέο σχέδιο Μάρσαλ»! Αυτός ο «μοναδικός» πρωθυπουργός και ο κύριος Σκυλακάκης μοίρασαν χθες το βράδυ ολόκληρα κομμάτια από καλοψημένο γουρουνάκι στους Έλληνες και τους είπαν: «Θα φάτε με χρυσά κουτάλια. Έρχονται δισεκατομμύρια. Δεν έχει σημασία αν εμείς τα τρώμε καλά και εσείς θα βλέπετε από μακριά». Σημασία έχει ότι η θεία Μέρκελ άνοιξε την κάνουλα και ρέουν εκατομμύρια. Δεν έχει σημασία αν αυτά θα πάνε στις τσέπες των Ολιγαρχών, των Γερμανών βιομηχάνων και στις δικές τους. Σημασία έχει για αυτούς ότι «εσείς θα μυρίσετε το χρήμα, και το γεγονός ότι θα κοιμηθείτε πάλι νηστικοί δεν έχει ιδιαίτερη σημασία»!

Αυτό συμβαίνει από την εποχή του Σημίτη. Από την εποχή του πατέρα του. Από τότε που το γερμανικό προτεκτοράτο γέμισε από ιδέες διανοουμένων, όπως ο κύριος Ροζάκης, η κυρία Ρεπούση, ο κύριος Καιρίδης και οι εθνομηδενιστές που κατέλαβαν τα τελευταία χρόνια αξιώματα, ακούμε ότι «λεφτά υπάρχουν». Μη ρωτάτε ποιος τα δίνει. Όπως πήραμε τόσα επί μνημονίου, έτσι θα ξαναπάρουμε και τώρα. «Λεφτά υπάρχουν», φώναξε ο καθοδηγούμενος από την καγκελαρία του Βερολίνου. «Διώξτε την πείνα και την ανεργία από το μυαλό σας. Εγώ σας εμβολίασα. Εγώ θα σας φέρω και τα τρένα γεμάτα ευρώ», είπε ο άνους του Μαξίμου. Όλα virtual reality. Εικονική πραγματικότητα.

Όταν εμφανίζεται ανίκανος να αναχαιτίσει τον κορονοϊό, ανακαλύπτει λεφτόδεντρα, και φτιάχνει ρωμαϊκά συμπόσια. Όταν είναι ανίκανος, και αυτό φαίνεται σε όλη την επικράτεια, τότε χορταίνει με ψέματα όλον τον πληθυσμό.

Η ανιψιά ήταν χθες ιδιαίτερα χαρούμενη που μίλαγε για λεφτά. Ξεπέρασε τον εαυτό της μετά από τον τρόμο και τον πανικό του κορονοϊού, καθώς ο θείος ανακάλυψε ευρώδεντρα! Και η φωνή του έμοιαζε με τον Γιωργάκη στο Καστελόριζο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »