Η πανδημία επέφερε νέες προτεραιότητες για όλες τις τράπεζες
Ακόμη μια αλλαγή που μας φέρνει πιο κοντά στην αποκλειστική χρήση του πλαστικού χρήματος, ανακοίνωσαν οι συστημικές τράπεζες της χώρας.

Τη σκυτάλη αναμένεται να πάρει από την Alpha Bank και τη Eurobank η Εθνική Τράπεζα, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης με στόχο να λανσάρει την υπηρεσία το φθινόπωρο φέτος, πιθανότατα Οκτώβριο ή Νοέμβριο.
Το ψηφιακό πορτοφόλι της Apple, «Apple Pay», είναι η νέα προσθήκη στην παλέτα των υπηρεσιών πληρωμών που θα δούμε από τις τράπεζες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Alpha ήδη σε διεθνείς επενδυτές, τα ψηφιακά πορτοφόλια που υποστηρίζει η τράπεζα (Apple Pay, myAlpha Wallet και Garmin Pay) έχουν κερδίσει ήδη 145.000 χρήστες, με περισσότερες από 3,5 εκατ. συναλλαγές εντός του 2020.

Πριν από λίγες ημέρες, η Eurobank μπήκε στον «χορό» του Apple Pay με τις κάρτες Εurobank Visa και Eurobank Mastercard.
Η υλοποίηση καθυστέρησε σημαντικά για τη δεύτερη ελληνική τράπεζα, που σκόπευε να λανσάρει το Apple Pay πολύ νωρίτερα –εντός του 2020.
Ο λόγος ήταν ότι η πανδημία επέφερε νέες προτεραιότητες για όλες τις τράπεζες που είδαν τις συναλλακτικές συμπεριφορές των πελατών τους να αλλάζουν ραγδαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Eurobank αναμένει πάνω από 100.000 downloads έως το τέλος του έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »