Οι Τούρκοι “τρέμουν” τον Ελληνισμό και προσπαθούν να αποδομήσουν την ιστορία

Βρώμικος πόλεμος από Τούρκο Ναύαρχο ε.α. για λογαριασμό της κυβερνήσεως Ερντογάν κατά της Ελλάδος αποτελεί κατάπτυστο άρθρο του με το οποίο θεωρεί την Ελλάδα εν έτει 2020 ως “αποσχιθέν έδαφος” της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

”Γκριζάρουν” το Αιγαίο οι ΗΠΑ: Προβληματικές αναφορές για Εναέριο Χώρο & Έρευνα-Διάσωση – ”Δώρο” στην Άγκυρα

Πρόκειται για μία αντίληψη που κυριαρχεί όντως στο σκοτεινό μυαλό πολλών Τούρκων αξιωματούχων όλων των πολιτικών δογμάτων, αλλά και αξιωματικών, και αφορά το σύνολο των χωρών των Βαλκανίων.       

Ωστόσο, μέσα στην παραληρηματική προπαγάνδα των Τούρκων μπορεί ευδιάκριτα να εντοπιστεί η φοβία που κυριαρχεί για το ελληνικό πνεύμα και τις δυνατότητες ενός ενωμένου Ελληνισμού, που με κάθε μέσο προσπαθούν να υποβαθμίσουν και να αποδομήσουν.

Τι έγραψε ο Τούρκος Ναύαρχος για την Ελλάδα

“Όταν ιδρύθηκε ως χώρα το 1830 η Ελλάδα, αυτό ήταν αποτέλεσμα μιας εξέγερσης εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Στην συνέχεια ένας βασιλιάς που ονομάζονταν Όττο και ήταν Γερμανός ευγενής, τέθηκε επικεφαλής της.

Η αιτία όλων αυτών ήταν το γεγονός ότι ο βρετανικός, γαλλικός και ρωσικός στόλος κατέστρεψαν τον οθωμανο-αιγυπτιακό στόλο στο Ναβαρίνο.

Η εξέγερση που ξεκίνησε στο Πελοπόννησo εξαπλώθηκε στα βόρεια και πραγματοποιήθηκαν μαζικές σφαγές κατά των Τούρκων. Τα νησιά των Κυκλάδων στο Αιγαίο χάθηκαν και η απόλυτη τουρκική κυριαρχία που ξεκίνησε τον 15ο αιώνα εξαφανίστηκε, αφού δεν υπήρχε ικανό Οθωμανικό ναυτικό για να πάρει πίσω και να προστατεύσει τα νησιά.

Σήμερα, υπάρχει ένα μεγάλο μνημείο στο πιο όμορφο τμήμα της πόλης της Πύλου, στο νότιο άκρο της ακτής του Ναβαρίνου. Υπάρχουν οι θυρεοί της Βρετανίας, Γαλλίας και Ρωσίας και στις τρεις πλευρές. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένας Έλληνας ήρωας στο μνημείο και εν ολίγοις, η Ελλάδα ήταν αυτή που καθιέρωσε τον ιμπεριαλισμό του 19ου αιώνα (Κολοκοτρώνης, Καραισκάκης, Νικηταράς και χιλιάδες άλλοι αγωνιστές δεν υπάρχουν για τον Τούρκο αξιωματικό).

Η Ελλάδα ιδρύθηκε στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Μετά την εξέγερση (τον εθνικό απελευθερωτικό πόλεμο τον θεωρεί εξέγερση) που ξεκίνησε το 1821, εκδόθηκαν μετοχές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και αφορούσαν χρέος περίπου 3 εκατομμυρίων λιρών που δόθηκε ως βοήθεια στην προσωρινή ελληνική κυβέρνηση.

Αυτό το δάνειο κορυφώθηκε το 1830 και έδωσε νέα πλούτη για την Αγγλία. Έτσι η Ελλάδα ιδρύθηκε στο τραπέζι των τυχερών παιχνιδιών. Πώς αλλιώς μπορούμε να εξηγήσουμε ότι οι δυτικοί δάνεισαν στην Ελλάδα το 120% του εθνικού της εισοδήματος εκείνη την εποχή;

Ας προσθέσουμε επίσης ότι το δάνειο που δόθηκε χρησιμοποιήθηκε για την αγορά όλων των ειδών όπλων, πυρομαχικών και πλοίων από την Αγγλία. Η Ελλάδα χρησιμοποίησε αυτόν τον οικονομικό πόρο στο πλαίσιο της Μεγάλης Ιδέας που αποτελεί τον στρατηγικό στόχο που διαμορφώθηκε από τον Πανελληνισμό, τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό και την τουρκική εχθρότητα, υπηρετώντας τον δυτικό ιμπεριαλισμό ως πληρεξούσιο κράτος από το 1830 έως σήμερα.

Δύο είναι τα κύρια προβλήματα τα οποία Θεωρώ ότι έχει η Ελλάδα διαχρονικά. Το πρώτο είναι ότι επιτρέπουν τη μοίρα τους να διαμορφώνεται αποκλειστικά από τη Δύση σε όλη την ιστορία της.

Το δεύτερο είναι ότι έχουν μια κρατική πολιτική που δεν έχει γερά θεμέλια και δεν βασίζεται στην εθνική εξουσία, δεν είναι ρεαλιστική και βασίζεται σε χίμαιρες.

Σήμερα οι Έλληνες συνεχίζουν να ζουν με τις επεκτάσεις και των δύο προβλημάτων. Η Ελλάδα δεν έχει μεγάλο πληθυσμό, η οικονομία της είναι μικρή και η γη δεν είναι παραγωγική, ενώ δεν υπάρχει καμία βιομηχανία. Ο τομέας των υπηρεσιών δεν έχει σημαντική προστιθέμενη αξία στην οικονομία εκτός από τον τουρισμό και τη ναυτιλία.

Πιστεύουν ότι είναι οι κληρονόμοι της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας μέσω της βυζαντινής ιδέας που εισήχθη τον 19ο αιώνα. Εν ολίγοις, πιστεύουν ότι οπουδήποτε ομιλείται η ελληνική γλώσσα θεωρείται περιοχή τους.

Η ίδια εμμονή υπάρχει για την Κύπρο και την πΓΔΜ. Υπάρχει επίσης πεποίθηση για την ύπαρξη Ελλήνων στον Πόντο.

Σε εφαρμογή σχέδιο αποσταθεροποίησης: Η Τουρκική ΜΙΤ διείσδυσε σε camp αλλοδαπών στην Ελλάδα – Έγγραφα-”βόμβα”

Από την άλλη πλευρά, οι Έλληνες έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Έχουν μεγάλη πολιτιστική, ιδεολογική και θρησκευτική ενότητα πέρα ​​και πάνω από κυβερνήσεις. Είναι πολύ καλύτερα από εμάς σε αυτόν τον τομέα.

Από την άλλη μεριά οι Έλληνες έχουν μια ιδεολογική εχθρότητα προς τους Τούρκους. Όταν τα κοσμικά κόμματα είναι στην εξουσία στην Τουρκία, μας λένε Τούρκους εισβολείς, όταν κυβερνούν οι ισλαμιστές μιλούν για επεκτατική / νεο-οθωμανική τουρκική ρητορική. Επίσης πιστεύουν ότι σίγουρα θα υλοποιήσουν μια ορθόδοξη λειτουργία στο ΙΝ της Αγίας Σοφίας μια μέρα.

Ο Ατατούρκ σταμάτησε την ελληνική επέκταση το 1922. Αυτή η επέκταση έληξε με τη Μικρασιατική Καταστροφή το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 1922. Ο Μουσταφά Κεμάλ προκάλεσε τεράστια ήττα στους Έλληνες εισβολείς. Βίωσαν τη δεύτερη ήττα στην Κύπρο το πρωί της 20ης Ιουλίου 1974” καταλήγει μεταξύ άλλων ο Τούρκος Ναύαρχος που είπε δύο μεγάλες αλήθειες για τον ελληνισμό που φοβίζουν πραγματικά την σημερινή Τουρκία.

Έχουμε ως ελληνικός λαός τεράστια πολιτιστική, ιδεολογική και θρησκευτική ενότητα πέρα ​​και πάνω από κυβερνήσεις, σε αντίθεση με την Τουρκία που αποτελείται από μωσαϊκό λαών και δογμάτων του ισλάμ που αλληλοκατηγορούνται.

Αν προσθέσουμε σε αυτό τα 25 εκατ των Κούρδων, των Αλεβιτών, τους χιλιάδες Αρμένιους, τους κρυπτοχριστιανούς, τότε καλά κάνει και φοβάται ο Τούρκος Ναύαρχος για το μέλλον της χώρας του διότι αυτό είναι πραγματικά δυσοίωνο.

Όσο για τον ΙΝ της Αγίας Σοφίας στην Κων/πολη, όσο τον βλέπουν οι Τούρκοι να στέκεται αγέρωχα τόσους αιώνες τόσο θυμούνται ότι είναι μουσαφιραίοι στη Μικρά Ασία και η πραγματική περιοχή τους είναι στη Δυτική Κίνα από όπου προέρχονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »