Σε τραγέλαφο εξελίσσεται η προεδρία Μπάιντεν ήδη από τα πρώτα 24ωρα της θητείας του, καθώς ο υπέργηρος πρόεδρος προσπαθεί μάταια να καλύψει την αντιδημοφίλια του, καθώς, η πλειοψηφία των Αμερικανών θεωρεί πως έγινε νοθεία στις εκλογές και ως εκ τούτου γι’ άυτούς ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ο νόμιμος πρόεδρος.

Αυτό έγινε αμέσως ορατό στα βιντεάκια στο youtube με την ορκωμοσία Μπάιντεν όπου τα dislikes ξεπερνούσαν κατά πολύ τα likes ενώ τα σχόλια ήταν είτε υβριστικά είτε ειρωνικά, καθώς η όλη τελετή θύμιζε… μνημόσυνο.

Μάλιστα στο επίσημο κανάλι της προεδρίας Μπάιντεν στο youtube, το βίντεο «κατέβηκε» από δημόσιο και πλέον μπορεί να το δει μόνο όποιος έχει το link, αφού τα disklikes έχουν ξεπεράσει τις 22 χιλιάδες ενώ τα Likes είναι μόνο… 3 χιλιάδες.
Στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα όπου έδειχναν Live την ορκωμοσία επιστρατεύτηκαν μηχανές «αυτόματων like» από την Ινδονησία και το Πακιστάν για να καλύψουν την έκφραση της λαϊκής δυσαρέσκειας , καθώς κάθε τόσο προθέτονταν μερικές χιλιάδες υπέρ του Τζο Μπάιντεν, θυμίζοντας τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Περίεργο πάντως για τον πιο… δημοφιλή πρόεδρο των ΗΠΑ στην ιστορία….

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από 4 χρόνια προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ, οι πολίτες σταμάτησαν να εντυπωσιάζονται από τραγουδιστές και σελέμπριτιες οι οποίοι μέχρι τώρα επιστρατεύονταν από τους πολιτικούς (ειδικά από τον Ομπάμα) για να καλύψουν το κενό των πολιτικών αλλά και των προσωπικοτήτων τους.

Ορίστε το βίντεο με τα dislikes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »