Δείχνει τα δόντια της η ελληνική ΠΑ
Μετά την “φάπα” που υπέστησαν οι Τούρκοι με την “επακούμβηση” της φρεγάτας Λήμνος με την τουρκική φρεγάτα Κεμάλ Ρέις που την έστειλε ταπεινωμένη προς… επισκευή, φαίνεται οτι στενό “μαρκάρισμα” στα πολεμικά πλοία που έχει “ξαμολύσει” η Άγκυρα στην ελληνική ΑΟΖ, εκδίδοντας παράνομη NAVTEX για έρευνα με το Oruc Reis, κάνει και η Πολεμική Αεροπορία.

Και η Πολεμική Αεροπορία λοιπόν, δεν υστέρησε και “έδειξε τα δόντια της” στους αλαζόνες και “τσάμπα μάγκες” Τούρκους. Έτσι, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Λεωνίδα Μπλαβέρη, ελληνικά F-16 πέταξαν… χαμηλά, 300 πόδια πάνω από την τουρκική φρεγάτα “GOKCEADA” (F-494), μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφιβολίας, για τις προθέσεις σε περίπτωση που οι προκλήσεις ξεφύγουν…
Η Άγκυρα όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει, έχει τεράστιο φόβο για την πολεμική μας αεροπορία, καθώς όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί, απόστρατοι και μη, γνωρίζουν πως τα ελληνικά ”φτερά” έχουν την απόλυτη υπεροχή στο Αιγαίο.

Πριν λίγες ημέρες μία τέτοια παραδοχή έκανε και ο Τούρκος στρατιωτικός ε.α, Erdoğan Karakuş.

“Η αεροπορική δύναμη της Ελλάδας είναι ισχυρή. Τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη μπορούν να έρθουν στην Άγκυρα και να χτυπήσουν τις εγκαταστάσεις της αμυντικής βιομηχανίας μας.”

Και συμπλήρωσε, ”δυστυχώς θα το ξαναπώ, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι σχεδόν ανώτερη.”

Η Ελληνική πολεμική αεροπορίας, αν υλοποιηθούν όλα τα προγράμματα που έχουν εξαγγελθεί και με δεδομένη την ικανότητα των Ελλήνων πιλότων, θα κυριαρχεί σχεδόν σε ολόκληρη την ΝΑ Ευρώπη, ως η πιο ισχυρή αεροπορική “μηχανή”, τρομάζοντας εχθρούς και “φίλους” και αυτό το γνωρίζουν καλά οι Τούρκοι, διότι είναι γνωστό ότι όποιος κυριαρχεί στον αέρα, ελέγχει και μεγάλο κομμάτι σε θάλασσα και στεριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »