Κατόπιν της πανελλήνιας οργής για την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα, αναμένουμε εναγωνίως την αναγκαία βορειοκορεατική δημοσκόπηση προς αποκατάσταση της τάξης.

Η οποία θα αποσαφηνίζει φυσικά ότι όλοι αυτοί που διαδήλωσαν μπας και δεν καταντήσουν είλωτες της μητσοτακικής δυστοπίας, αποτελούν μειοψηφία.

Μιας και θα μπείτε στον κόπο… νεοφιλελεύθερα αδέρφια, βάλτε μέσα στη μέτρηση και τα συντριπτικά ποσοστά λαϊκής αποδοχής που απολαμβάνει ο… μεγάλος τιμονιέρης και στους άλλους τομείς.

Διότι ποιος ξέρει, ενδέχεται ο λαός να μην έχει εμπεδώσει το γεγονός ότι πλέον ζει σε μια καλύτερη Ελλάδα, όπως πασχίζετε νυχθημερόν να τον πείσετε, άρα επιβάλλεται μια ακόμη ενορχηστρωμένη προβοκάτσια για λόγους σιγουριάς.

Όπου πέρα από τον ονειρικό εργασιακό χώρο που δημιουργήσατε (φήμες λένε ότι στο αντίκρισμά του ήδη πολλοί εργαζόμενοι παρακαλάνε να δουλεύουν 15ωρο, με τους εργοδότες να απολύουν τους υπόλοιπους φοβούμενοι μην τυχόν εγείρουν ανάλογες απαιτήσεις και υπάρξει κορεσμός), θα του υπενθυμίζετε τα εξής:

– Για τη διάλυση της Ελλάδας από την παρατεταμένη καραντίνα, καθώς και για τις 12.000 χιλιάδες νεκρούς φταίει αυτός που δεν σας άκουσε. Εσείς κάνατε τα πάντα για να οχυρώσετε τη χώρα και να τον προστατεύσετε από τις απανωτές αντεπιθέσεις του κορονοϊού. Αλλά αυτοί οι άτιμοι οι συνωμοσιολόγοι τον… ψέκασαν, με αποτέλεσμα να μην πειθαρχήσει γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την ορθότητα των κυβερνητικών αποφάσεων και πράξεων που προπαγάνδιζαν οι καθεστωτικοί παπαγάλοι, οδηγώντας την πατρίδα στο βάραθρο.

– Ομοίως και για την εν εξελίξει αναδιανομή του πλούτου μέσω του διαβόητου Great Reset, όπου οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, με τον νέο πτωχευτικό να κρατάει τα μπόσικα της ολιγαρχίας μήπως και κινδυνεύσουν οι επενδύσεις της.

– Όπως και για το μοίρασμα της νέας διαπλεκόμενης- ενεργειακής πίτας και των απευθείας αναθέσεων και επιχειρηματικών ρουσφετιών στους κολλητούς του μητσοτακισμού.

– Ή για το ξεπούλημα του Αιγαίου που θα επικυρωθεί στη συνάντηση με τον επεκτατικό τραμπούκο γείτονα και τα όπλα που παίρνουμε για να φυλάξουμε ό, τι του απομείνει, αφού τα απομ(ι)ζήσουμε.

– Ή για το περίφημο μπόλιασμα με πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο προς λύση του δημογραφικού, με την ευγενική χορηγία της μαμάς Μέρκελ.

– Ή για τις κωλοτούμπες των Πρεσπών και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι με κυβερνητικά ανταλλάγματα ενόψει του ανασχηματισμού (το πουλάκι των πρόωρων εκλογών πέταξε για ευνόητους λόγους), για να μην απειληθεί η δεδηλωμένη ενόψει της ολοκλήρωσης της κυβίστησης στη Βουλή.

– Ή για τη de facto πια χρεωκοπία της ΝΔ για να μετατραπεί επιτέλους σε άντρο των σημιτικών και λοιπών τάχα εκσυγχρονιστικών – προοδευτικών δυνάμεων.

– Ή για τη σκευωρία της Novartis που περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, οδεύοντας σε συμψηφισμό με τα λοιπά πα(ππ)ατζιλίκια του ΣΥΡΙΖΑ, για να σερβιριστεί καλύτερα η συγκυβέρνηση όταν θα έρθει η ώρα.

– Και σαν μην έφταναν τα παραπάνω, ο άθλιος λαουτζίκος συνεχίζει να είναι ανεύθυνος αρνούμενος αυτή τη φορά να κάνει το εμβόλιό του (ασχέτως αν υπάρχει ακόμη ζήτημα επάρκειας), με κίνδυνο να διολισθήσουμε σε νέες και πολύ χειρότερες καταστάσεις (να τονίσετε το πολύ χειρότερες, ώστε να είστε καλυμμένοι για να μην σας λένε πάλι ψεύτες και πολιτικούς απατεώνες).

… Κάπως έτσι τέλος πάντων… νεοφιλελεύθερα αδέρφια. Το πιάσατε νομίζουμε το νόημα.

Να μην ξεχάσετε ωστόσο να διευκρινίσετε γιατί οι βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις δεν συμπίπτουν με τα ευρωβαρόμετρα, που φέρνουν το 19% του ‘12 όλο και πιο κόντα, με τις τάσεις δυστυχώς να διαφαίνονται καθοδικές έπειτα από το έκτρωμα του εργασιακού.

Οψόμεθα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »