Όταν 2 άνθρωποι (ας υποθέσουμε αθλητές) γνωρίζουν ότι στον χώρο τους βρίσκεται και δρα ένας ανώμαλος βιαστής, (κατά δήλωση τους), ο οποίος έχει επιχειρήσει να κακοποιήσει/βιάσει και τους ίδιους (κατά δήλωση τους) αλλά επιλέγουν να το αποκρύψουν για να μην επηρεαστεί η καριέρα τους και τα φράγκα που βγάζουν και αυτό οδηγήσει στην… κακοποιηση/βιασμό ενός ανήλικου(κατά δήλωση τους) τον οποίο επίσης γνώριζαν αλλά δεν κατειγγειλαν ποτέ πάλι για λόγους καριέρας και χρηματος, τότε με συγχωρείτε πολύ αλλά δεν είναι ούτε πρότυπα, ούτε γενναίοι ούτε άξιοι συγχαρητηρίων επειδή “θυμήθηκαν” να τα καταγγείλουν όταν είχαν ολοκληρώσει τις καριέρες τους, έχουν μαζέψει τα φρσγκακια τους και απλά εποφθαλμιουν τη θεσμικη θεση του ανωμάλου/ βιαστή για να συνεχίσουν τις καριέρες τους ως πολιτικοι. Είναι συνένοχοι!
Εντάξει, αυτό θα είχε σημασία σε μια χώρα που οι ανώτεροι άρχοντες της δε θα φέρονταν σαν παρουσιαστές μεσημεριαναδικου που κοιτάνε να βάλουν τη φάτσα τους δίπλα σε θεματα της επικαιρότητας για χάρη της τηλεθέασης. Στη χώρα με τις αγέλες των social justice warriors, είναι ήρωες….
Υ.Γ πολύ μεγάλη (not) σύμπτωση βρε παιδάκι μου, από τότε που βγήκε ο Μπάιντεν, έχει καταπνίξει την Ευρώπη ένα τσουνάμι μεταχρονολογημενων καταγγελιών και οργισμένες απαιτήσεις από τη metoo και τα παρακλάδια της για να αλλάξουν οι εθνικές νομοθεσίες αλλά και οι κανονισμοί λειτουργείας δημοσίων ιδρυμάτων (πχ πανεπιστήμια) , με βάση τα αδιαπραγματευτα δόγματα της εν λόγω μκο. Δε μπορεί , μάλλον για το καλό μας συμβαίνει όλο αυτό, την ισότητα και την ελευθερία λόγου και απόψεων, έτσι δεν είναι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »