Ο αρθρογράφος είναι από τον Μαυρίκιο: Ο Μαυρίκιος είναι νησιωτικό κράτος του Ινδικού ωκεανού ανατολικά της Μαδαγασκάρης

Αν και έχω καθολικό σχηματισμό και προέρχομαι από ασκούμενη οικογένεια, απέχω πολύ από το να είμαι βάτραχος αχιβάδας, και ιδιαίτερα πολύ μακριά από το να ασκώ την παθητική κατάποση ή την ενεργητική διάδοση του δόγματος.

Γνωρίζω τη Βίβλο μου και χρησιμοποιώ την πίστη μου ως βασικό κανόνα για τις καθημερινές μου πράξεις.

Συμβαίνει όμως και σε μένα, στιγμές που η πραγματικότητα της ημέρας αμφισβητεί προβληματισμούς που συνεπάγονται το πάντρεμα της καρτεσιανής ηθικής με τις πεποιθήσεις του ανθρώπου. Έτσι, κατά τη διάρκεια κάποιας έρευνας για τον παραλογισμό της Βιομετρικής Ταυτότητας, βρήκα ενδείξεις που με οδήγησαν να αναλογιστώ την αξία και το βάρος της Βιομετρικής Ταυτότητας στο δόγμα.

Αυτό που προκύπτει είναι ξεκάθαρο: μεταξύ των γραμμών, η χριστιανική σκέψη δεν θα υποστήριζε τη Βιομετρία. Βλέπει σε αυτό ακόμη και το έργο του Κακού!

Όποιες κι αν είναι οι προσωπικές μας πεποιθήσεις, υπάρχουν προφητείες που προκαλούν ρίγη στη σπονδυλική στήλη. Σε κάθε ευσεβές βιβλίο αναγγέλλεται η έλευση του Τέρας και η αναγκαστική μεταστροφή ανδρών και γυναικών στην αγκαλιά του. Σε κάθε περίπτωση, το Τέρας είναι αναμενόμενο, είναι ακόμη και η απαραίτητη προϋπόθεση για την ανανέωση της ανθρωπότητας.

Σήμερα, η άφιξη των βιομετρικών στοιχείων, της τεχνολογίας RFID, θα μας έκανε να πιστέψουμε ότι αυτό είναι αυτό που θα ακολουθήσει. Ποιο είναι όμως αυτό το Τέρας; Ποιος είναι;

Είναι με την ανάγνωση ορισμένων αποσπασμάτων από το Βιβλίο της Αποκάλυψης που μας προσφέρει το χριστιανικό δόγμα, που ορισμένες αναλογίες καθιστούν αγχωτικά μπερδεμένες. Παραδόξως, το βιβλίο της αποκάλυψης κατά τον Άγιο Ιωάννη μας δίνει μια εξαιρετική περίληψη των σημερινών καιρών. Πέρα από το αίνιγμα, αυτά τα γραπτά φαίνονται πιο σχετικά, πιο προφανή και φυσικά απαιτούν προσεκτική ανάγνωση.

Παράδειγμα: Αποκάλυψη 13:16-18
«Και έκανε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και σκλάβους, να λάβουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, και ότι κανείς δεν μπορούσε να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από το να έχει το σήμα, το όνομα του το θηρίο ή τον αριθμό του ονόματός του.

Εδώ είναι η σοφία. Αυτός που έχει κατανόηση ας υπολογίσει τον αριθμό του θηρίου. Διότι είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι. »

Αυτή είναι το Τέρας, και σε αυτό το βιβλικό πλαίσιο, αναφέρεται στον Σατανά, στον Κακό. Περιέργως επίσης, αυτή η προφητεία μας προκαλεί με συνάφεια με την εποχή μας. Υπενθυμίζοντας ότι κανένας χωρίς το σήμα, δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει (με άλλα λόγια, να ζήσει σε αυτόν τον αιώνα), η προφητεία του St-Jean μας θέτει, κατ επέκταση, το περίφημο πρόβλημα μιας υπέρτατης τάξης που θα επιβάλλουν τη σήμανση κάθε ατόμου στη Γη, έναν σχεδόν ομοιόμορφο τρόπο ζωής, με στόχο την υποδούλωση ολόκληρου του ανθρώπινου γένους, προς όφελος μόνο λίγων «εκλεκτών». Χμμμ!

Αλλά πώς να αναγνωρίσετε το τέρας;
Σύμφωνα με τη Βίβλο και το Κοράνι, υπάρχουν σημάδια που αναγγέλλουν το τέλος του χρόνου. Βασικά, επαναλαμβάνονται από διαφορετικές οπτικές γωνίες, τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Παραπλανητική θρησκεία που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με χρηματικούς πολέμους Αναζωπύρωση μεγάλων συγκρούσεων σε πολλά μέρη στον κόσμο, π.χ. Ουκρανία, Παλαιστίνη.

Οι λιμοί που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την έξοδο και τη μετακίνηση πληθυσμών που προκλήθηκαν από πολέμους.

Πανώλη ή επιδημίες η άνοδος των επιδημιών και ο κίνδυνος πανδημιών, π.χ. H1N1, Πανώλη των Χοίρων, Τρελή Αγελάδα, Έμπολα, covid19, κ.λπ.

Θλίψεις – θρησκευτικές διώξεις.

Αλλά με μια πιο προσεκτική εξέταση, όλα αυτά τα σημάδια της απώλειας στον πραγματικό μας κόσμο φαίνεται να ωφελούν εξωφρενικά μόνο μια μικρή ομάδα ισχυρών ανθρώπων! Τους ίδιους τους ανθρώπους που βρίσκουμε, σαν τυχαία, επικεφαλής του ΠΟΕ (Παγκόσμια Τάξη Εμπορίου), θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς.

Είτε πρόκειται για νομισματική, στρατιωτική, ανθρωπιστική, υγειονομική ή αγροτική εξουσία, βρίσκουμε συστηματικά, λίγο πολύ, τις ίδιες πολυεθνικές εταιρείες, οπαδούς της ανθρώπινης υπερπαραγωγικότητας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, για τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας, θα υπήρχε μόνο ένα βήμα. Φανταστείτε, για παράδειγμα, ότι η καταστροφή του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, ότι οι πόλεμοι και οι επιδημίες είχαν εκκολαφθεί, σχεδιαστεί και οργανωθεί ως μέρος ενός μεγάλου σχεδίου για την υποδούλωση 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, από μια διεθνή αποκρυφιστική κοινοπραξία, ακούγεται εύλογη, έτσι δεν είναι;

Το Τέρας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτή η κοινοπραξία της οποίας ο απώτερος στόχος είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο ό,τι μπορεί να παράγει ο πλανήτης, εις βάρος των κατοίκων του. Θα είχε γίνει αντιληπτό, σωστά ή λάθος, με διάφορα ονόματα: NWO, Big Brother, Illuminati? μεταξύ άλλων! Αλλά? Κανένας καπνός χωρίς φωτιά όπως θα έλεγε ο άλλος!

Το 1981, ο Ρόναλντ Ρίγκαν παρέσυρε ένα έργο ταυτότητας, ενώ αναφέρθηκε στο εμπορικό σήμα του The Beast.

Εκείνη την εποχή, οι βιομετρικές τεχνολογίες και οι τεχνολογίες RFID δεν ήταν καλά καθιερωμένες, αλλά ήδη, το γεγονός της αναγνώρισης ενός ατόμου από έναν τυχαίο αριθμό, ήταν παρόμοιο με τα λόγια του St-Jean. Στη συνέχεια, όμως, ήρθε η εκλαΐκευση μιας γαλλικής εφεύρεσης, της έξυπνης κάρτας, και μαζί της, η πλήρης ψηφιακή καταγραφή προσωπικών δεδομένων.

Πώς μοιάζει το Mark of the Beast;
Η επωνυμία θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως εκείνα τα πανταχού παρόντα τσιπ στα τηλέφωνά μας, τα tablet, τους υπολογιστές μας ή τις κάρτες πληρωμών, πιστωτικών ή επιβράβευσης επιβράβευσης, που επιτρέπουν τον εντοπισμό όλων των συναλλαγών μας σε πραγματικό χρόνο. Αλλά αυτό ήταν ακόμα μόνο ορεκτικά, προετοιμασία, στήσιμο… δοκιμές σε φυσικό μέγεθος.

Ο κύριος όγκος του κομματιού παρέμενε a priori, ο τρόπος αναγνώρισης καθενός από τα υποκείμενα που θα χρησιμοποιούσαν το σύστημα, για να τους υποδουλώσουν καλύτερα.

Το μόνο που έμενε ήταν να βάλουμε ένα διακριτικό σημάδι στον καθένα μας, ένα σύνολο σημαδιών που θα ήταν μοναδικά για κάθε ζωντανό ον στον πλανήτη, τα ζώα συμπεριλαμβανομένων… μερικών ανθρώπων εν συντομία.

Για να απαντηθεί αυτό το πρόβλημα, δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο από τα βιομετρικά στοιχεία για να δημιουργήσει, για καθένα από τα ζωντανά όντα στη Γη, ένα μοναδικό, ευδιάκριτο και ευανάγνωστο σημάδι. Ένα κράμα συμβόλων? ένας αριθμός? δυαδικός, δεκαεξαδικός, ό,τι τοποθετημένος, όχι σαν ένας αριθμός με τατουάζ στα χέρια των απελαθέντων του Άουσβιτς, αλλά σε μια πλαστική κάρτα που θα φορεθεί μόνιμα, η οποία θα χρησίμευε ως απόδειξη του λευκού ποδιού.

Μας είχαν προειδοποιήσει όμως!
Οι εντολές όλων των θρησκειών μαζί προειδοποιούσαν πάντα για την ευφυΐα και την εφευρετικότητα του Κακού, την ικανότητά του να εξαπατά τους ανθρώπους, την ικανότητά του, να παίρνει τις πιο σαγηνευτικές μορφές, να εκμεταλλεύεται τον υλισμό που χαρακτηρίζει.

Στο ίδιο πνεύμα, η Biometrics φαίνεται να έχει γίνει το επιχείρημα μάρκετινγκ της επιλογής για το Beast μας. Αυτό, για να επιτραπεί η αποδοχή μας χωρίς αντίσταση της ύπουλης σήμανσης που θα μας επέβαλλε η Νέα Τάξη, εν αναμονή της οριστικής και ολοκληρωμένης εφαρμογής της.

Δεν μας «πουλήθηκε», εδώ στον Μαυρίκιο, ως σύγχρονο εργαλείο για την αποτελεσματική καταπολέμηση της απάτης ταυτότητας και ως ασφαλής πόρτα, υποχρεωτική για πρόσβαση σε κοινωνικά επιδόματα; Έτσι δεν μας προσφέρθηκε η βιομετρική κάρτα, εκμεταλλευόμενοι πρώτα απ όλα τα πιο αδύναμα μυαλά, μικρούς και μεγάλους, για να αποτελέσουν την κρίσιμη μάζα που θα έκανε την πιο ανθεκτική κάμψη;

Σε άλλες χώρες, εκμεταλλευόμενη τον υψηλό βαθμό ανεπαίσθητης ενστάλαξης δυσπιστίας προς τους άλλους, η Βιομετρική παρουσιάζεται ως ένα τρομερό όπλο κατά της τρομοκρατίας, των απαγωγών, της παράνομης μετανάστευσης, της παράνομης εργασίας και άλλης απάτης κάθε είδους. Επομένως, τα βιομετρικά στοιχεία θα ήταν επίσης, προφανώς, ένα οριστικό πλεονέκτημα όσον αφορά τις κοινωνικές υπηρεσίες, ιδίως όσον αφορά την υγεία. Αλλά έχουμε σκεφτεί για μια στιγμή τι θα συνέβαινε αν το «The Beast» γνώριζε την αδυναμία κάθε γήινου;

Αλήθεια σας λέω:
“Προσοχή! Είτε προέρχεται από την κυβέρνηση του Ramgoolam είτε από τον ΠΟΕ, είτε από το NWO, το σχέδιο μιας βιομετρικής ταυτότητας είναι μια παρέκκλιση, μια βδελυγμία, αντάξια ενός δαιμονικού πνεύματος που στοχεύει αποκλειστικά στην καταγραφή των ανθρώπινων όντων αποδίδοντάς τους σε κάθε ένας αριθμός, που κάνει κάθε Άνδρα και κάθε Γυναίκα την ιδιοκτησία, το όργανο του Τέρας, όποιο κι αν είναι αυτό!».

Αναγκάζοντάς με να υποκύψω, με πόνο φυλακής, στην επιταγή της βιομετρικής ταυτότητας, πιστεύω ότι η κυβέρνησή μας περιφρονεί τα συνταγματικά μου δικαιώματα! Όχι μόνο παραβιάζει την ιερότητα των προσωπικών μου δεδομένων, παίρνοντάς τα χωρίς την έγκρισή μου, αλλά με αναγκάζει επίσης να αψηφήσω τα δόγματα της θρησκείας μου. Απαράδεκτος!

Επιλέγω να αντισταθώ και να παλέψω για να διατηρήσω το κομμάτι του ελεύθερου ανθρώπου που είναι απαραίτητο για να ζήσω ως αληθινός γιος της Γαίας.

Αν ο St-Jean γράψει ότι όσοι δεν θα λυγίσουν στη θέληση του θηρίου θα σκοτωθούν από αυτό, αργότερα θα μας υπενθυμίσει ότι με οποιαδήποτε εγκατάλειψη υπέρ του κακού, υπάρχει η απόλυτη τιμωρία:

Αν κάποιος προσκυνήσει το θηρίο και την εικόνα του και λάβει σημάδι στο μέτωπό του ή στο χέρι του, θα πιει και αυτός από το κρασί της οργής του Θεού, χυμένο χωρίς ανάμειξη στο ποτήρι της οργής του? Αποκάλυψη 14:10
δεν έχει σημασία η τελική επιλογή, ο άνθρωπος θα πεθάνει!

Είναι στο χέρι του, σε εμάς, σε εσάς να επιλέξετε σε ποιο στρατόπεδο ανοίκετε, στον σατανά ή στον θεό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You missed

Άσχετα εάν κάποιος θεωρεί τον Άρμστρονγκ, ως αξιόπιστο αναλυτή ή όχι καθώς βαρύνεται με πολλές κατηγορίες ακόμη και για απάτες, εντούτοις αυτά που λέει έχουν μια συγκεκριμένη συνάφεια με την σημερινή οικονομική πραγματικότητα. Σε ερώτηση εάν η αμερικανική κυβέρνηση θα μπορούσε να χρεωκοπήσει εάν οι χώρες σε όλο τον κόσμο να σταματήσουν να το αγοράζουν απάντησε: «Νομίζω ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να χρεωκοπήσουν από το 2025 και μετά , αλλά πιθανότατα ταυτό θα γίνει ο 2027. Δεν είναι όμως μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ευρώπη βρίσκεται στην ίδια βάρκα. Το ίδιο και η Ιαπωνία. Γι’ αυτό χρειάζονται πόλεμο. Νομίζουν ότι πηγαίνοντας σε πόλεμο, αυτή είναι η καλύτερη δικαιολογία για την αθέτηση του χρέους. Απλώς δεν θα πληρώσουν την Κίνα. Αν προσπαθήσουν να πουλήσουν το χρέος τους – καλή τύχη. Δεν το εξαργυρώνουμε. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη. Έτσι, μόλις συμβεί αυτό, μπαίνεις σε πόλεμο, αυτή είναι η δικαιολογία τους για να καταρρεύσει όλο αυτό το χρέος, το οποίο πλήττει τις συντάξεις κ.λπ. Τότε θα μπορέσουν να κατηγορήσουν τον Πούτιν. Είναι το ίδιο πράγμα που έκανε ο Μπάιντεν όταν είπε ότι ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ είναι αποτελέσματα του Πούτιν. Στη συνέχεια, με όλο το CBDC (το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας) το ΔΝΤ έχει ήδη ολοκληρώσει το ψηφιακό του νόμισμα και θέλουν αυτό να αντικαταστήσει το δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα για όλο τον κόσμο. . . Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατηθούν στην εξουσία. Κανείς δεν θέλει να τα παρατήσει». Σε ερώτηση τι πρέπει να κάνει τώρα ο απλός άνθρωπος ο Άρμστρονγκ είπε με : «Νομίζω ότι χρειάζεστε, με ασφάλεια, προμήθεια τροφίμων δύο ετών. . . .Αυτό έχω. Δεν είναι μόνο ότι οι τιμές θα ανέβουν, αλλά κυρίως επειδή θα υπάρξουν ελλείψεις. Τότε, δεν ξέρετε τι θα κάνουν με το νόμισμα. . . . Θα κάνουν ό,τι πρέπει για να επιβιώσουν. Αυτό κάνουν πάντα οι κυβερνήσεις». Ο Άρμστρονγκ έχει πει εδώ και καιρό ότι οι άνθρωποι θα αγοράζουν χρυσό και ασήμι όταν η πίστη στην κυβέρνηση καταρρεύσει. Αυτό ακριβώς βλέπει ο Άρμστρονγκ σε όλο τον κόσμο σήμερα. Ο χρυσός αναπηδά γύρω από το επίπεδο των 2.300 δολαρίων και ο Άρμστρονγκ βλέπει “ένα νέο ράλι χρυσού και αργύρου έρχεται σύντομα”. Πιο συγκεκριμένα η τιμή του χρυσού από τα 1.200 περίπου δολάρια η ουγγιά που ήταν το 2016 έχει φτάσει πλέον να διαπραγματεύεται στα 2.400$ και αυτό με συνεχείς τάσεις ανόδου. Ο πόλεμος έρχεται επίσης αργά αλλά σταθερά με την ανακοίνωση ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Όταν ξεκινήσει ο επόμενος πόλεμος, ο Άρμστρονγκ προειδοποιεί: «Θα πρέπει να παρακολουθείτε την τράπεζα γιατί τα μακροπρόθεσμα επιτόκια θα αυξηθούν. Κανείς δεν θα θέλει να αγοράσει κρατικό χρέος». Ο Άρμστρονγκ προβλέπει επίσης μια μεγάλη στροφή στις 7 Μαΐου της επόμενης εβδομάδας. Ο Άρμστρονγκ προβλέπει ότι μια ύφεση θα ξεκινήσει τότε και θα συνεχιστεί μέχρι το 2028. Το ΑΕΠ θα συνεχίσει να μειώνεται και ο πληθωρισμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Βέβαια ο ίδιος είχε προχωρήσει και σε άλλες προβλέψεις στο παρελθόν οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν,. Άσχετα όμως από τις ημερομηνίες το γενικότερο πλαίσιο με το αμερικανικό χρέος και κατά το πόσο αυτό συνδέεται με την κατάσταση στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας αλλά και το ψηφιακό νόμισμα δεν μπορεί να απορριφθεί ως μη ρεαλιστικό.

Translate »