Αποφυλακίστηκε σήμερα το πρωί η Εύα Καϊλή, έχοντας το βραχιολάκι που θα ελέγχει τις κινήσεις της. Η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ βρισκόταν στις φυλακές των Βρυξελλών, καθώς εμπλέκεται στο σκάνδαλο Qatar Gate.

Μάλιστα ήδη κατευθύνεται προς το σπίτι της μαζί με τον δικηγόρο της.

H στιγμή που περνάει την πύλη του Χάρεν.

Σε μια πρώτη της δήλωση στη La Repubblica όταν έμαθε ότι θα αποφυλακιστεί είπε:

«Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου. Όλη την ημέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα την βλέπω μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αθωότητά μου».

Η Ελληνίδα πολιτικός, η οποία κατηγορείται για διαφθορά στην υπόθεση Qatar Gate, από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται ότι είναι αθώα. Η Εύα Καϊλή ήταν μεταξύ των πρώτων προσώπων που συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για το Qatar Gate, στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποίησαν οι βελγικές αρχές για το κατά πόσο ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Κατάρ και του Μαρόκου, δωροδοκούσαν ευρωπαίους βουλευτές.

Στο στόχαστρο της έρευνας, είχαν μπει επίσης ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι και αρκετοί άλλοι νυν και πρώην ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του σκανδάλου.

Τι είπε ο δικηγόρος της

«Η Εύα Καϊλή είναι πολύ ευτυχισμένη. Βρίσκεται κοντά στην κόρη της και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλό Πάσχα», αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά από την αποφυλάκιση της πελάτισσάς του από τις φυλακές Χάρεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »