Η κρατική ρωσική τηλεόραση (RT) προκάλεσε σοκ στους διεθνείς χρηματοοικονομικούς κύκλους επιβεβαιώνοντας την κυκλοφορία ενός νέου νομίσματος συναλλαγών που υποστηρίζεται από χρυσό.  Η πλήρης επίσημη δήλωση πρόκειται να γινει στην  Σύνοδο Κορυφής των BRICS στη Νότια Αφρική 20-22 Αυγούστου / 2023. 

ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ.  

Ο Πούτιν ανακοίνωσε την ενεργοποίηση των Νομισμάτων που υποστηρίζονται από χρυσό/περιουσιακά στοιχεία των χωρών που είχαν ενταχθεί στους BRICS,   ουσιαστικά διαλύουν το Fiat Δολάριο ΗΠΑ. Το νόμισμα Fiat είναι χρήματα που εκδίδονται από κυβερνήσεις που δεν υποστηρίζονται από κανένα φυσικό εμπόρευμα, όπως χρυσό, ασήμι ή άλλα πολύτιμα μέταλλα. Αντίθετα, υποστηρίζεται μόνο από την κυβέρνηση που την εξέδωσε. 

Εάν η Ρωσία και τα κράτη BRICS προχωρήσουν μετα τις 22 Αυγούστου με την υλοποίηση της πρότασης τότε θα σημάνει το τέλος της παγκόσμιας κυριαρχίας των ΗΠΑ. Αλλά μια τέτοια τεκτονική μετατόπιση δεν θα έρθει χωρίς αντίσταση από τις ΗΠΑ. 

Με την απειλή της κατάρρευσης της χρηματοπιστωτικής κυριαρχίας τους, θα δούμε τις ΗΠΑ να λαμβάνουν δραστικά μέτρα για να διατηρήσουν τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομικής ισχύος, πυροδοτώντας πιθανώς μια σύγκρουση που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές παγκόσμιες συνέπειες.   

Οι σκοτεινές δυνάμεις μετέτρεψαν την Αμερική από μια χώρα παράδεισο σε μια χώρα Δυνάστη των λαών αλλά και των πολιτών της. Το αμερικανικό όνειρο υποσχόταν ελευθερία και ισότητα, την ευκαιρία να ζήσει ο πολίτης μια αξιοπρεπή ζωή και την ελευθερία να ζει σύμφωνα με τις αξίες του, το Αμερικανικό Όνειρο τελικά έμεινε μόνο όνειρο, και ο παράδεισος όπως τον αποκαλούσαν κατέληξε σε κόλαση για τους Αμερικανούς και για όλον τον πλανήτη   

‘’ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ για μια σταθερή….. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ  είναι οι ΗΠΑ !!! ‘’ Τα λόγια αυτά ανήκουν στον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος μέλος της  ομάδας για την παγκοσμιοποίηση οποίος δηλώνει ορκισμένος εχθρός  των ΗΠΑ, Ο Σορος το 1979 έδωσε συνέντευξη στο Αμερικανικό  περιοδικό NEWSWEEK  και μεταξύ άλλων είπε και αυτό….  ‘’Έχω κάνει αποστολή της ζωής μου να καταστρέψω τις Ηνωμένες Πολιτείες, μισώ αυτή τη χώρα και μισώ όλους τους ανθρώπους σε αυτήν  (I’ve made my life’s mission to destroy the united states I hate this country and I hate all of the people in it)’’  

Ο στόχος της Νέας Τάξης ειναι να διαλύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες , ο στόχος, είναι η καταστροφή της με κάθε κόστος, ήδη έχουν καθυστερήσει πολύ και βιάζονται 

Οι 3 πόλεις ….εταιρείες 

Υπάρχουν 3 πόλεις στη γη που δεν υπόκεινται σε εθνική εξουσία, έχουν ξεχωριστούς νόμους, δεν πληρώνουν φόρους, έχουν τη δική τους αστυνομική δύναμη και ακόμη και κατέχουν τη δική τους σημαία «ανεξαρτησίας». Αυτές οι 3 πόλεις ελέγχουν την εξουσία την οικονομία, και τις στρατιωτικές επιθέσεις ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Οι 3 πόλεις είναι στην πραγματικότητα εταιρείες. 

1 The City of London (Η Πόλη του Λονδίνου) 

2 Η Washington DC (Η Περιφέρεια της Κολούμπια) 

3 Το Βατικανό. 

Ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν την παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια δικτατορία 

1 The City of London στεγάζει……Την Τράπεζα της Αγγλίας την οποία ελέγχει Ο Rothschild 

Τους Lloyds του Λονδίνου….Το Χρηματιστήριο του Λονδίνου….Όλες οι βρετανικές τράπεζες 

Τα υποκαταστήματα 384 ξένων τραπεζών, 70 τράπεζες των ΗΠΑ, Την έδρα του Παγκόσμιου Τεκτονισμού….. την Έδρα για το παγκόσμιο καρτέλ χρημάτων γνωστό ως “THE CROWN” Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ βρίσκονται στο Λονδίνο αλλά όχι στο City of Londonδιοτι το CITY δεν είναι μέρος της Αγγλίας !!! Το City of London Ελέγχει άμεσα και έμμεσα το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα , Vatican Bank (μέσω της NM Rothschild & Sons London , την European Central Bank, την Federal Reserve των Ηνωμένων Πολιτειών (η οποία ανήκει ιδιωτικά και κρυφά ελέγχεται από οκτώ ελεγχόμενες από τη Βρετανία), η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία, Επίσης, ελέγχεται από Βρετανούς και επιβλέπει όλες τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δικών μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. 

Washington DC 

Η Ουάσιγκτον DC δεν είναι μέρος των ΗΠΑ !!! Η DC έχει τη δική της σημαία και το δικό της ανεξάρτητο σύνταγμα, η σημαία της Washington DC είναι άσπρη με 2 κόκκινες γραμμές και 3 αστέρια (τα 3 αστέρια που δηλώνουν Washington DC, Πόλη του Βατικανού και City of London). 

Το Σύνταγμα της Washington DC δεν έχει καμία σχέση με το Αμερικανικό Σύνταγμα!!! Ο νόμος του 1871 που πέρασε από το Κογκρέσο δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρεία γνωστή ως ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ & εταιρική κυβέρνηση. Έτσι, η DC ενεργεί ως Εταιρεία μέσω του Νόμου Το 1913 το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό πέρασε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ παρέχοντας τα αποθέματα χρυσού και αργύρου της Αμερικής και τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας της Αμερικής στους τραπεζίτες του Rothschild. Το Federal Reserve είναι ένα ιδιόκτητο τραπεζικό σύστημα που δεν ανήκει στην Αμερική ή τους Αμερικανούς !!! 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φιγούρα για τους κεντρικούς τραπεζίτες και τις διεθνικές εταιρείες – και οι δύο ελέγχονται από τον Τεκτονισμό και από το City of London, από το σπίτι του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. 

3 Η Πόλη του Βατικανού… δεν είναι μέρος της Ιταλίας ή της Ρώμης, Ο πλούτος του Βατικανού περιλαμβάνει επενδύσεις με τους Rothschilds στη Βρετανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, καθώς και με εταιρείες πετρελαίου και όπλων. Τα δισεκατομμύρια του Βατικανού λέγεται ότι ανήκουν στην ελεγχόμενη «Rothschild» Bank of England και την US Federal Reserve Bank. 

Την Αμερική την έχουν χρησιμοποιήσει γιατί τους ήταν χρήσιμη για τα σχέδια τους και τώρα ήρθε η ώρα να την καταστρέψουν…… ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ    

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ και οι ηγέτες της ξοδεύουν 2.5 δισεκατομμύρια δολάρια ΜΗΝΙΑΙΩΣ σε έναν παρανοϊκό πόλεμο. 

Το όριο χρέους των ΗΠΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 31,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023, και αντί να μειώσουν την αποστολή δισεκατομμυρίων στην κρεατομηχανή της Ευρώπης την Ουκρανία, και στις 850 αμερικάνικες βάσεις σε όλη την Γη, κάνουν περικοπές στα επιδόματα των Αμερικανών   

Η πείνα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες !!! Μια έκθεση του 2020 από το Ινστιτούτο Brookings διαπίστωσε ότι περισσότερο από το 16% των νοικοκυριών με παιδιά δεν είχαν αρκετό φαγητό, σύμφωνα με στοιχεία από το Υπουργείο Γεωργίας, τα τέσσερα πέμπτα (81%) των νοικοκυριών των ΗΠΑ που λαμβάνουν συμπληρωματική βοήθεια διατροφής, έχουν είτε παιδί, είτε ηλικιωμένο είτε άτομο με αναπηρία.  

Το 2022, το ένα πέμπτο των παιδιών στις ΗΠΑ ζούσε σε οικογένειες που λάμβαναν κουπόνια τροφίμων. Από τον Φεβρουάριο του 2023, 42,5 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ έλαβαν κουπόνια τροφίμων. Αυτό είναι το 13% του πληθυσμού των ΗΠΑ: περισσότεροι από ένας στους 10 ανθρώπους. 

Από τον Φεβρουάριο του 2023, 42,5 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ έλαβαν κουπόνια τροφίμων. Αυτό είναι το 13% του πληθυσμού των ΗΠΑ: περισσότεροι από ένας στους 10 ανθρώπους. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »