Kαθώς οι επιφανείς μύστες των εμβολίων COVID-19 Σωτήρης Τσιόδρας, Γκίκας Μαγιορκίνης, Ηλίας Μόσιαλος κρύβονται πίσω από τις κουρτίνες ώστε να παρακολουθούν υπό καθεστώς ασφαλείας τους συμπολίτες τους να πεθαίνουν ξαφνικά ακόμη και ο τελευταίος Έλληνας στο ακροτελεύταιο χωριό της επικράτειας συνειδητοποιεί ότι ακριβώς το αντίθετο της καλής υγείας του είχαν σαν στόχο οι επιβολές των θανάσιμων εμβολίων COVID.

 

Eμβόλια τα οποία όπως αποκαλύφθηκε προυπήρχαν-έτοιμα για δράση- του εργαστηριακού ιού made in West που εκτοξεύθηκε στο έδαφος της Κίνας εναντίον της ανθρώπων ώστε στη συνέχεια να αναλάβουν δράση οι μηντιακές ερπύστριες και οι επιστήμονες τύπου Γεροτζιάφα, Καπραβέλου καθώς και οι έξοχες ντιζέζ Παγώνη, Κοτανίδου, Μίνα (Ασημίνα) Γκάγκα.

Μία παγκοσμίως ενορχηστρωμένη χορωδία θανάτου ως αντίδοτο σε ένα παγκόσμιο χρέος 400 τρις ευρώ.

Οι οραματιστές του σχεδίου έστησαν τα πιόνια τους ανά το κόσμο χρησιμοποιώντας σαν προπέτασμα καπνού μία δήθεν άσκηση πανδημίας ενώ ταυτόχρονα ελάμβανε σάρκα και οστά (τα δικά σου) το παγκόσμιο σχέδιο της planδημίας όπου αίφνης ένας εργολάβος gain of fuction ιών (Peter Daszak) ήταν ταυτόχρονα και στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ακριβώς το αντίθετο) ενώ η MKO του Daszak συνεργάζονταν με το Ιδρυμα Gates, το οποίο ταυτόχρονα με το WEF και το Πανεπιστημιακό Johns Hopkins ήταν οι χορηγοί του διαβόητου EVENT 201 (Άσκηση Πανδημίας) το οποίο έλαβε χώρα στις 18 Οκτωβρίου του 2029 την ίδια ημερομηνία που στη Wuhan της Κίνας ξεκινούσαν οι Παγκόσμιοι Ολυμπιακοί Αγώνες Στρατιωτικών με πολλούς από τους αθλητές που συμμετείχαν να παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα COVID (από τότε) αλλά κανένα υπ. Αμυνας δυτικής χώρας δεν τους εξέτασε ώστε να διαπιστωθεί ότι είχαν περάσει COVID.

H επίσημη Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ για την προέλευση του ιού αναφέρει ότι Αγώνες των Στρατιωτικών της Wuhan χρησιμοποιήθηκαν για να διασπαρεί ο ιός παγκοσμίως καθώς συμμετείχαν πάνω από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 100 και πλέον χώρες

Οι οραματιστές του σχεδίου πίστευαν ότι με την ολοκληρωτική προπαγάνδα τρόμου θα επιτύγχαναν να εμβολιάσουν ακόμη και την τελευταία πυγολαμπίδα που φτερουγίζει τις νύχτες στο κάστρο του Ναυπλίου. Έλα όμως που βρήκαν απέναντί τους σπουδαίους ανθρώπους όπως ο Robert Francis Kennedy Jr., ανιψιός και γιος των δολοφονημένων Kennedy.

Μία πλειάδα σπουδαίων Εβραίων όπως ο καθηγητής Jeffrey Sachs που μίλησε ανοιχτά για την εργαστηριακή φύση του ιού COVID, επιζώντες του Άουσβιτς οι οποίοι προειδοποίησαν την ανθρωπότητα κραυγάζοντας ότι οι επιβολές των εμβολίων COVID, τα lockdowns και οι υποχρεωτικότητες δήλωναν ότι υπήρχε τουλάχιστό ένας νέος Χίτλερ στον πλανήτη, ο νεαρός Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που απεκάλυψε τα έγγραφα τα οποία η Pfizer ήθελε σε εμπάργκο 100 χρόνων, ο σπουδαίος Εβραίος καθηγητής Retsef Levi, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας καθώς και καθηγητής στο MIT Sloan School of Management ο οποίος έφερε στο φως τα συγκλονιστικά στοιχεία για τις ολέθριες παρενέργειες των εμβολίων στους Ισραηλινούς πολίτες οι οποίοι εμβολιάστηκαν πρώτοι στο κόσμο.

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Βιολογίας του Ισραήλ Prof Shmuel C. Shapira MD MPH (Physician, scientist, Head of Israel Institute for Biological Research for 8 years, Colonel (Ret) Terrorism, Risk and Crisis Management) o oποίος δήλωσε ότι τα 3 μεγαλύτερα λάθη στη ζωή του ήταν το 1ο, το 2ο και το 3ο εμβόλιο της Pfizer που έκανε και τα οποία του προκάλεσαν επώδυνες παρενέργειες, ο Αlex Berenson πρώην των NYT, ο οποίος ανέδειξε νωρίς το ρόλο των εμβολίων, o πρώην της Blackrock, Ed Dowd, o oποίος απεκάλυψε τη τρομακτική στατιστική των παρενεργειών των εμβολίων COVID-19, πολλοί σπουδαίοι καθηγητές που βρέθηκαν απέναντι στους δράστες και φυσικά ο Elon Musk που πλήρωσε 44 δις ευρώ (το τίμημα του Twitter) ώστε σήμερα να υπάρχει μία ελεύθερη παγκόσμια μηντιακή πλατφόρμα.

Στην Ελλάδα του Αθανασίου Πλεύρη (καθώς ο φέρελπις Βασίλειος Κικίλιας φρόντισε να εγκαταλείψει τον θανάσιμο ρόλο του υπ. “Υγείας”  οι τραγωδίες των εμβολίων βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

 

 

Οι αποχαιρετισμοί μόλις των τελευταίων 24ωρων είναι χαρακτηριστικοί.

 

 

Σοκ στη Λοκρίδα από τον αιφνίδιο θάνατο 33χρονης γυναίκας, μητέρας δύο μικρών παιδιών.

Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με το lamiareport.gr, βρέθηκε στο κρεβάτι της χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) από τον σύζυγό της κι όλα δείχνουν ότι «έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο της.

Επρόκειτο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια είχε συμπληρώσει την ευτυχία του με τα διδυμάκια τους. Όλοι τους γνώριζαν στις Λιβανάτες όπου διέμεναν, αλλά και στην Αταλάντη όπου ήταν ο τόπος καταγωγής της 33χρονης και έχουν μόνο καλά λόγια να πουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας τόσο νέος άνθρωπος, από τη μία στιγμή στην άλλη έφυγε ξαφνικά.

Για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε και το ΑΤ Λοκρών που παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Έσβησε» ξαφνικά στα 28 του χρόνια, ο ποδοσφαιριστής Mέισον Πεντλ που έπαιζε για την ομάδα AFC Portchester. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του απέτισαν φόρο τιμής συντετριμμένοι για την αναπάντεχη απώλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες από ipliroforia.gr, o προπονητής Μαρκ Ντούγκαν μοιράστηκε τα δύσκολα νέα για τον αρχηγό της K23 της Portchester, με τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον περιγράφουν ως «τεράστιο χαρακτήρα» και να προσθέτουν ότι ο θάνατός του είναι «τεράστια απώλεια για όλους».

«Ο αρχηγός μας, ο συμπαίκτης μας και ο φίλος μας – θα λείψεις τόσο πολύ σε όλους στον σύλλογο και για εμάς εδώ στην Κ23. Ήταν ο αρχηγός μας ναι, αλλά και ένας τεράστιος χαρακτήρας για από τον σύλλογο, το νησί και την γύρω ποδοσφαιρική κοινότητα.

 

Οι ενέσεις Covid δολοφόνησαν την 44χρονη παρουσιάστρια του BBC: Ο σύζυγός της μήνυσε την AstraZeneca

Η Lisa Shaw, παρουσιάστρια στο BBC Radio Newcastle, πέθανε σε ηλικία 44 ετών ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού της για τον Covid: Μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca τον Μάιο του 2021, εμφάνισε θρομβωτική θρομβοπενία που προκλήθηκε από το εμβόλιο και πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Ο σύζυγός της, Gareth Eve, έχει κινηθεί νομικά εναντίον του κατασκευαστή για λογαριασμό περίπου 75 άλλων ανθρώπων των οποίων τα αγαπημένα πρόσωπα πέθαναν ή τραυματίστηκαν από το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τις δικές της δηλώσεις, η Εύα προσπάθησε για δύο χρόνια να επικοινωνήσει με αξιωματούχους και τους υπεύθυνους – ανεπιτυχώς. Κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτόν και την περίπτωσή του. Εξήγησε στη Daily Mail ότι η μήνυση δεν αφορούσε χρήματα γιατί κανένα χρηματικό ποσό στον κόσμο δεν θα έφερνε πίσω τη μητέρα του γιου του. Μάλλον, αυτός και άλλα άτομα που έχουν πληγεί θέλουν να επιστήσουν την προσοχή στο τι έχει κάνει ο εμβολιασμός στη δική του και σε άλλες οικογένειες.

Νεκρός βρέθηκε στο κρεβάτι του ο πυροσβέστης Νίκος Δημακίδης στα Γιαννιτσά. Ο άτυχος άντρας δεν έπασχε από κάποιο πρόβλημα υγείας και πέθανε στον ύπνο του. Ο καρδιακός του φίλος τον αποχαιρετά με ένα συγκλονιστικό επικήδειο:…

Ο λόγος για τον αποβιώσαντα Νίκο Δημακίδη, 51 ετών, πυροσβέστης μάχιμος και παλαιός cameraman, με τον οποίο έχω κάνει άπειρα ρεπορτάζ και λήψεις.

-Έμαθα οτι κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε. Είχε κάνει και μία χειρουργική επέμβαση τελευταία, δεν ξέρω σε ποια κατάσταση ήταν η υγεία του. Έβλεπα πάντως οτι είχε από κοντά, σαν παιδί του, την αγαπημένη του σκυλίτσα, την Μπουμπού.

Ενίοτε εργαζόταν και ως delivery boy, δεν καθόταν στιγμή χωρίς δράση, χωρίς δουλειά.

Κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε…δεν θα ακούσουμε πια την καμπανάτη, ηχηρή φωνή του, που σε χαιρετούσε και ακουγόταν σε ολόκληρο τετράγωνο. Γνήσιος και με καλή ψυχή.

Αντίο Νίκο Δημακίδη. Κάνε μια λήψη από τον ουρανό, να δούμε πόσο μυρμήγκια φαίνονται οι άνθρωποι…

Θλίψη έχει σκορπίσει στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, η είδηση ότι 31χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στη Σάμο, έφυγε από τη ζωή.

Ο νεαρός ένστολος βρέθηκε έξω από το σπίτι του χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση της απροσδόκητης και τόσο πρόωρης απώλειας του αστυνομικού Κ.Ε. βύθισε την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας σε βαρύ πένθος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αστυνομικού, δηλώνοντας ότι θα σταθεί δίπλα τους σε ότι χρειασθεί.

Γιούλη ( Παναγιώτα ) Παπαλάμπρου, υπάλληλος ΙΚΑ ΕΦΚΑ
Όλως τυχαίως και εντελώς ξαφνικά

 

Πάτρα>Έφυγε ξαφνικά από καρδιά η σύζυγος του Γενικού Αρχηγού της ΝΕΠ

Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά από καρδιά η σύζυγο...

Θρήνος στην οικογένεια του Θεόδωρου Κανελλόπουλου

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του Γενικού Αρχηγού της NΕΠ Θεόδωρου Κανελλόπουλου.

Η σύζυγος του Γενικού Αρχηγού της ΝΕΠ, Θεόδωρου Κανελλόπουλου, Ελένη Κανελλοπούλου – Παπαχρήστου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους της.
Η σύζυγος του κ. Κανελλόπουλου ήταν συνταξιούχος αστυνομικός.
Ο κ. Κανελλόπουλος και η σύζυγός του, είχαν αποκτήσει δύο κόρες. Την Γιάννα, παντρεμένη με τον γιατρό Γρηγόρη Τσίγκα και την Όλγα παντρεμένη με τον δικηγόρο Δημήτρη Γκαβέρα.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 15/00 σήμερα 13/4 στο Γ´ Νεκροταφείο Πατρών Παναγια Αλεξιωτισσα
Αντί στεφάνων θα πραγματοποιηθούν δωρεές στον εθελοντικό οργανισμό «Το φωτεινό αστέρι»

Tετάρτη 12 Απριλίου 2023

«Το ποσοστό γεννήσεων στην Ιταλία είναι στο χαμηλότερο όλων των εποχών και η θνησιμότητα παραμένει υψηλή, ανακοίνωσε την Παρασκευή το εθνικό ινστιτούτο στατιστικών Istat».

Η κατάσταση χειροτερεύει. Προχωράμε ολοταχώς προς τη μείωση και πιθανή μείωση κατά το ήμισυ του ιταλικού πληθυσμού

-Το χρέος της Ιταλίας είναι φρικτό και με αυτά τα δημογραφικά στοιχεία είναι θέμα χρόνου αυτή η χώρα και οι άλλες χρεωμένες δημογραφικά αμφισβητούμενες χώρες της Νότιας Ευρώπης να προκαλέσουν την κατάρρευση του ευρώ. Μόνο ένα ερώτημα υπάρχει. Το πότε πραγματικά θα συμβεί αυτό…,

θα σχολιάσει ο Edward Dowd* ο οποίος στη προηγούμενη (κινηματογραφική) ζωή του ήταν διαχειριστής χαρτοφυλακίου της Blackrock.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »