Ο εμπαιγμός σε όσους έσπευσαν να κάνουν εμβόλια συνεχίζεται – Τώρα και τρίτη δόση και μετά ποιος ξέρει;
Το κυβερνητικό αλαλούμ συνεχίζεται.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει η χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης των Covid 19 εμβολίων πριν ακόμα από τον Δεκέμβριο και πως θα είναι για όλους, οριζόντια, για όσους δηλαδή έχουν κάνει και τις δύο πρώτες δόσεις.

Αυτά ειπώθηκαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων. Συνεπώς έχουμε και λέμε: η κυβέρνηση προχωράει στην ενισχυτική η αναμνηστική δόση χωρίς να υπάρχει ακόμα έγκριση της αρμόδιας επιτροπής και χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει διεθνώς το θέμα καθώς πολλοί επιστήμονες παγκοσμίως έχουν εκφράσει τις σοβαρές επιφυλάξεις τους.

Πρόσφατα μάλιστα κατά την συζήτηση στον αρμόδιο Αμερικάνικο οργανισμό στον FDA, απορρίφθηκε πανηγυρικά το αίτημα της Pfizer για χορήγηση του σκευάσματος της στον γενικό πληθυσμό. Αλλά, όπως έχουμε ξαναπεί, η Αμερική είναι μια χώρα που λειτουργούν οι θεσμοί και τα πάντα γίνονται με διαφάνεια και με την παρουσία στις συζητήσεις αυτές εκπροσώπων των πανίσχυρων καταναλωτών.

Εδώ όποιος εκφράσει αντιρρήσεις στο κυβερνητικό αφήγημα αντιμετωπίζεται ως εχθρός της κυβέρνησης, ως ψεκασμένος, ως συνωμοσιολόγος, ως μη υπεύθυνος πολίτης. Ακόμα και έγκριτοι καθηγητές πανεπιστημίου όπως ο Δ. Κούβελας του ΑΠΘ έχουν λοιδορηθεί από τον φιλοκυβερνητικό τύπο και κληθεί από τους ιατρικούς συλλόγους να παράσχουν εξηγήσεις για τα προφανή και όσα και εμείς οι αδαείς γνωρίζαμε, ότι φάρμακα και εμβόλια οφείλουν να δοκιμάζονται για χρόνια πριν δοθούν στον πληθυσμό και ειδικά στις ευαίσθητες κατηγορίες των παιδιών και των εγκύων.

Αλλά ακόμα ένα κρίσιμο ερώτημα που καταδεικνύει την προχειρότητα και την έλλειψη σχεδιασμού από την κυβέρνηση είναι το εξής: Ποιοι τελικά θα λάβουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού;

Δηλαδή το εν λόγω έγγραφο που εξελίσσεται σε νέο είδος αστυνομικής ταυτότητας ( αφού η αστυνομία θα στο ζητάει αν κυκλοφορείς τη νύχτα μετά την πρώτη πρωϊνή) θα το λαμβάνουν μόνο αυτοί που θα έχουν κάνει και τις τρεις δόσεις; Θα είναι λοιπόν η λήψη της τρίτης απαραίτητη για «ελευθερία»; Και αν ναι αυτό ισχύσει δεν θα συνιστά έναν ακόμα εμπαιγμό σε όσους έσπευσαν να εμβολιαστούν πιστεύοντας ότι θα αποκτήσουν την ελευθερία τους;

Επειδή γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να λάβουμε απαντήσεις αφού και αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις δεν τις έχουν και χρησιμοποιούν τους πολίτες ως πειραματόζωα σε ένα μαζικό πείραμα, παραθέτουμε βίντεο από ομιλία του καθηγητή Δ. Κούβελα σχετική με τα εμβόλια και τις πιθανές παρενέργειες αυτών ειδικά σε παιδιά και εγκύους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »