Δυστυχώς Έλληνα δεν  έχεις καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί η θεωρία τού ελέγχου των Μαζών , όσο και να σπουδάσεις , όσες νουβέλες και να διαβάσεις μια είναι η αλήθεια Αποχή από την κάλπη ισούται με αποχή από την ζωή , από το sex , από την οικογένεια , από την κοινωνική επαφή κτλ .

Δυστυχώς παρακολουθώ με έκπληξη τις τελευταίες εβδομάδες σύμβολά της αντίστασης στην Κορονοχούντα που ζήσαμε , Κωνσταντίνος Βαθιώτης  κ.α. τα οποία θαύμαζα την συγκεκριμένη περίοδο να μιλάνε για ανυπακοή στο σύστημα και αποχή . Διαφημίζουν την αποχή από της κάλπες ως αντίστασή , τι παράνοια τους χτύπησε ξαφνικά ; Προσπαθούν να μας πείσουν  να μην κάνουμε τίποτα και να δεχτούμε  την υποταγή στην ΝΤΠ γιατί ακουσών ακουσών αυτό είναι το σωστό ,  γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απέναντι στο σύστημα .

Οι Ναζί κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας να εκτελούν ανθρώπους τούς οποίους δεν χρειάζεται να επιβάλουν βία, αλλά πήγαιναν μόνοι τους σαν πρόβατα στο σφαγείο. Όλοι ήξεραν ότι θα τούς εκτελέσουν στα κρεματόρια αλλά συνέχιζαν να πηγαίνουν γιατί τούς είχαν πείσει ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ή είχαν περάσει την σκέψη στο μυαλό τούς ότι αν είναι υπάκουοι ή ότι πηγαίνουν για δουλεία και στο τέλος μπορεί να γυρίσουν στην παλιά ζωή τους .

Το ίδιο έγινε και σε άλλες εκτελέσεις αθώων παιδιών, γυναικών στην Ελλάδα ,  στην  Ιταλίας, στην Γαλλία κτλ.!

Ξέρεις όμως γιατί κάποιοι από αυτούς γλίτωσαν και γύρισαν σπίτι τούς; Γιατί απλά κάποιοι άλλοι πολέμησαν ( ΔΕΝ έκαναν Αποχή) για αυτούς και τούς ελευθέρωσαν.

Η αποχή δεν είναι ανυπακοή, η αποχή είναι κάθομαι και περιμένω να με εκτελέσουν, ανυπακοή είναι σηκώνομαι και αντιστέκομαι.

Το 1821 δεν υπήρχε καμία ελπίδα να ελευθερωθεί η Ελλάδα , εκεί τι έγινε Έλληνα; Ξεσηκώθηκαν όλοι; Ήταν οι πολιτικοί υπέρ του Έθνους ; Ήταν οι επίσημη εκκλησία υπέρ του αγώνα; Πολέμησαν όλοι οι Έλληνες ; Οι αγωνιστές πολέμησαν μόνο κατά των Τούρκων;  Ή είχαν απέναντί τους τους πολιτικούς , την εκκλησία, τους προδότες ( Φωτιά και τσεκούρι )  και αυτούς που έκαναν Αποχή;

Ξέχασες  Έλληνα τα διαχρονικά μηνύματα της επανάστασης του 1821   

“ελευθερία ή θάνατος”                                                                         

“θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία”                                            

“Καλύτερα μίας ώρας ελεύθερης ζωής “‼️

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »