Μυστήριο με το ουκρανικό προγεφύρωμα στην Χερσώνα – Και οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι αρνούνται την ύπαρξή του

H ρωσική Αεροπορία βομβάρδισε ουκρανικές ομάδες ειδικών δυνάμεων που επιχείρησαν να αποβιβαστούν σε υπό ρωσικό έλεγχο νησίδες του Δνείπερου, στην περιοχή της Χερσώνας.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα μικρές ομάδες Ουκρανών αποτελούμενες από 30-40 άνδρες επιχειρούν να καταλάβουν νησίδες στον Δνείπερο για να χρησιμοποιηθούν ως «βατήρες» για μία επιχείρηση αντεπίθεσης προς την Μελιτόπολη που βρίσκεται πέραν της ανατολικής όχθης του ποταμού με τελικό στόχο να απειληθεί η ίδια η ρωσική Κριμαία και ο ρωσικός πληθυσμός της (ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Β.Ζελένσκι, Μ.Ποντόλιακ έχει δηλώσει ότι οι κάτοικοι της Κριμαίας θα τιμωρηθούν επειδή έχουν ρωσική εθνική συνείδηση).

Ρωσικά Su-25 βοβμάρδισαν και εξόντωσαν ουκρανική ομάδα στο νησί Μπολσόι με βόμβες FAB-500 ενώ συνοδευόντουσαν από μαχητικά  Su-30 και Su-35 τα οποία προσέφεραν προστασία στα βομβαρδιστικά καταρρίπτοντας ουκρανικά αναχαιτιστικά!

Για τα ουκρανικά αναχαιτιστικά που καταρρίφθηκαν δεν έχουν δοθεί πληροφορίες αλλά δύο ουκρανικά μαχητικά κρούσης Su-25 επιχείρησαν να επιτεθούν στον ρωσικό Στρατό στην Χερσώνα .

Tο ένα καταρρίφθηκε από ρωσικό α/α σύστημα ενώ το δεύτερο αποχώρησε για να επιβιώσει.

Σχετικά με το προγεφύρωμα των Ουκρανών στην άλλη πλευρά της κατεστραμμένης γέφυρας Αντονόφσκι, οι Ρώσοι αρνούνται ότι υπάρχει ενώ οι Ουκρανοί αρνούνται ότι το έχουν επιχειρήσει.

Όμως σχετικά βίντεο και αναφορές λένε και δείχνουν άλλα πράγματα ότι έχουν συμβεί εκεί.

Αν ισχύει πάντως η ρωσική συμπεριφορά είναι περίεργη καθώς δεν έχουν ασχοληθεί οι Ρώσοι για να το εξαλείψουν.

Πολλοί θεωρούν πως οι Ουκρανοί εκεί είναι παγιδευμένοι λόγω των βάλτων.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »