Αξιότιμες Κυρίες και Αξιότιμοι Κύριοι Ολοκλήρου της Αντιπολίτευσης .

Είναι Εθνικό και επιβεβλημένο καθήκον σας να πράξετε τα αυτονόητα με τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ή ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ ή ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ ή ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ .

Δεν πέρασε ούτε μία ημέρα από τις εκλογές και άρχισαν την σπέκουλα εναντίον όλης της αντιπολίτευσης και εναντίον του Ελληνικού λαού που δεν ψήφισαν ΝΔ και Μητσοτάκη .

Θα πρέπει να στηλιτεύεται κάθε λέξη , κάθε φράση , κάθε απόφαση που εκφράζεται από τα Κυβερνητικά στελέχη δια μέσου των Μέσων είτε από τηλεόραση ,είτε από ραδιοφωνικούς Σταθμούς , είτε μέσω του διαδικτύου , διότι άλλως σε ελάχιστο χρόνο πλέον θα πάψετε να υπάρχετε είτε σαν οντότητα είτε σαν Πολιτική παράταξη .

Βρείτε τον τρόπο , βρείτε τα μέσα , οδηγήστε στην δικαιοσύνη όλους εκείνους είτε Καναλάρχες , είτε διευθυντές ειδήσεων είτε δημοσιογράφους που ο μόνος σκοπός τους είναι η προπαγάνδα υπέρ της Κυβέρνησης , η διασπορά ψευδών ειδήσεων , η συγκάλυψη ενεργειών και πράξεων που αντίκειται στο συμφέρον του λαού .

Οργανωθείτε το δυνατόν συντομότερα κατά τέτοιο τρόπο , έτσι ώστε να μην αφήνετε να πέφτει κάτω απολύτως τίποτα σε όσα ακούγονται και λέγονται από την Κυβερνώσα παράταξη .

Μην αφήνετε μέσα στον Ναό της Δημοκρατίας σε χλωρό κλαρί την Κυβερνώσα παράταξη , και με ντοκουμέντα να αποδεικνύεται
τα ψεύδη , την Υποκρισία , την αλαζονεία τους .

( Π.Χ Δηλώσεις Γ. Λοβέρδου για Τέμπη με 57 νεκρούς και να λέει ήταν μία Αναποδιά , δεν μπορεί Ο Έλληνας να πληρώνει 62 Υπουργούς Υφυπουργούς και άλλες χώρες με με πληθυσμό άνω των 80.000.000 να έχουν ούτε 20 ,και με περίπου ίδιο πληθυσμό να έχουν περίπου 20 , δεν μπορεί όποιος λέει Πατρίδα – Θρησκεία – Ελευθερία – Παιδεία να χαρακτηρίζεται ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ)

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »