ΡΑΓΔΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Ο επικεφαλής της Βάγκνερ λέει πως έχει υπό τις διαταγές του 25.000 μαχητές και προειδοποίησε ότι  ‘’θα καταστρέψουμε όποιον μπει στον δρόμο μας’’

Ραγδαίες εξελίξεις/Ρωσία: Ο Πριγκόζιν κατέλαβε το αρχηγείο στρατού στο Ροστόφ  «Βρισκόμαστε στο αρχηγείο, είναι 07:30 το πρωί» [σ.σ. τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας], ανέφερε ο Γεβγκένι Πριγκόζιν σε βίντεο που μεταφορτώθηκε στην πλατφόρμα Telegram. «Στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Ροστόφ βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου»

Την  1 Ιούν 2023 στο άρθρο μου ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ; έγραψα ότι οι Ρώσοι άρχισαν να δυσανασχετούν με τον πόλεμο στην Ουκρανία που δείχνει να μην τελειώνει σύντομα, αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι Ρώσοι πολίτες αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος είναι το εξής. Η πανίσχυρη Ρωσία με βάση την δύναμη της έπρεπε από την αρχή να κάνει ένα Γενικό πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας, στερώντας της την πιθανότητα να μαζέψει στο έδαφος της μισθοφόρους και οπλισμό δισεκατομμυρίων ευρώ από τις δυτικές χώρες, το ερώτημα είναι γιατί ο Πουτιν καθυστερεί να τελειώσει τον πόλεμο δίνοντας στο ΝΑΤΟ την ευκαιρία να παίζει τα δικά του παιγνίδια. Μόλις οι Ρώσοι πολίτες απογοητευτούν από την αναποφασιστικότητα του Πούτιν, τότε όλο το σύστημα θα καταρρεύσει, διότι όλα στηρίζονται σε αυτόν. 

Στις 28 Φεβρουαρίου 2023, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας έδωσε ένα μικρό μήνυμα:   

‘’ Θα γίνει μια αλλαγή μέσα στη ρωσική ηγεσία θα πέσουν 2- 3 κεφάλια και θα μπουν 2 – 3 άλλα, και θα γίνει ένα μεγάλο κακό, δεν θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά αλλά θα χρησιμοποιήσουν οι Ρώσοι ένα φοβερό όπλο, ένα όπλο το οποίο δεν το έχουν εμφανίσει ακόμη  και δεν το γνωρίζει ο κόσμος. Αυτός ο πόλεμος θα μεταφερθεί στην Μ. Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο, εκεί θα γίνει το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ……… 

Σήμερα 24/6/2023 το sigmalive αναφέρει ‘’ Συναγερμός στην Μόσχα – Στρατός στους δρόμους μετά την ανταρσία Πρικοζίν’’ https://twitter.com/i/status/1672374546354122752 

 

24.06.2023 07:25 Διεθνή SigmaLive  ‘’Εμφύλιος’’ στον ρωσικό στρατό-’’Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε’’ λέει ο Πριγκόζιν. Ραγδαία γεγονότα στη Ρωσία μετά την νυχτερινή, αιφνιδιαστική απόφαση του αρχηγού της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, να στασιάσει  κατά της ανώτατης ρωσικής στρατιωτικής διοίκησης και να καλέσει του Ρώσους στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο της Ουκρανία να ταχθούν στο πλευρό του.  

Από το NEWSIT : Τον Μάιο του 2023 ο ιδρυτής της ρωσικής ιδιωτικής μισθοφορικής εταιρείας Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν αποκάλυψε ότι η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως αποκαλεί τον πόλεμο το Κρεμλίνο, που ξεκίνησε η Ρωσία δεν είχε εκείνα τα αποτελέσματα στα οποία προσέβλεπε η Μόσχα και για τα οποία μιλούσε στην αρχή ο Πούτιν, με αποτέλεσμα η Ουκρανία να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο και ο στρατός ένας από τους ισχυρότερους στρατούς του κόσμου.

«Εάν αυτοί (οι Ουκρανοί ) είχαν στην αρχή της ειδικής επιχείρησης 500 συμβατικά άρματα μάχης, τώρα έχουν 5.000. Αν στην αρχή ήξεραν να πολεμούν 20.000 άνθρωποι , τώρα ξέρουν 400.000. Με πιο τρόπο λοιπόν την αποστρατιωτικοποιήσαμε; Αποδεικνύεται ότι έγινε το αντίθετο, ο διάολος ξέρει πως την στρατιωτικοποιήσαμε…» 

«Νομίζω ότι οι Ουκρανοί σήμερα, είναι ένα από τους ισχυρότερους στρατούς. Έχουν υψηλό επίπεδο οργάνωσης, υψηλό επίπεδο προετοιμασίας, υψηλό επίπεδο κατασκοπείας, διαθέτουν διαφορετικών ειδών εξοπλισμούς και πολύ περισσότερους, χειρίζονται οποιαδήποτε συστήματα , σοβιετικά , νατοϊκά , ότι νάναι , με την ίδια επιτυχία. 

Ο Πριγκόζιν στην συνέντευξη του επισημαίνει ότι στην ενίσχυση του στρατιωτικού δυναμικού της Ουκρανία έπαιξαν ρόλο οι γεμάτες λάθη ενέργειες της Ρωσίας. 

17/03/2023  Ο ιδρυτής της Βάγκνερ υποστηρίζει ότι ο Πούτιν σχεδίαζε να τον «εξουδετερώσει» 

22/02/2023 «Εμφύλιος» στη Ρωσία: Στα χαρακώματα ομάδα Wagner και υπουργείο Άμυνας – Ο Πούτιν παραμένει θεατής 

23/06/2023 Πριγκόζιν: Ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε επίθεση με πυραύλους στα στρατόπεδα της Wagner – Πολλοί οι νεκροί 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »