«Ο δάσκαλος που θα υποχρεωθεί να καταπνίξει τη σκέψη του,
θα γίνει ψυχικά ανήμπορος άνθρωπος,
ανίκανος να μορφώσει άλλους»
Δημήτρης Γληνός

Ειδήσεις χωρίς σχολιασμό:

Σε όλα τα Ιταλικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα οι φοιτητές οργανώνουν τους αγώνες εναντίον του “πιστοποιητικού εμβολιασμένου φοιτητή”, μαζί με χιλιάδες καθηγητές Πανεπιστημίων (εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων), που παραδίδουν μαθήματα σε πάρκα, ανοικτούς χώρους, στα προαύλια των Πανεπιστημίων, αρνούμενοι να αποδεχθούν ένα φασιστικό μέτρο της εποχής Μουσολίνι. Ένα σύνθημα από φοιτητές, εργάτες: “Ελευθερία”!

«Είμαστε ένα μόνον Κίνημα, μία μόνο μεγάλη Δύναμη και δεν θα…

τα παρατήσουμε.
Η σημερινή ημέρα έχει χαλυβδώσει την ενότητα μεταξύ των πανεπιστημίων και των φοιτητών, που υποδέχθηκαν οι πολίτες στις πλατείες. Όλοι μαζί ενωμένοι στον ίδιο αγώνα ενάντια στις επιβολές μιας κυβέρνησης που ολοένα και λιγότερο αντιπροσωπεύει τις θεμελιώδεις αξίες της Δημοκρατίας μας και της χώρας μας»
Αυτό το Φοιτητικό Κίνημα χαλυβδώθηκε στα Πανεπιστήμια, ρίζωσε στις πλατείες και τους δρόμους, πέρα κι έξω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ελέγχουν οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες, αλλά μέσα από το “Telegram Messenger” που δεν λογοκρίνει, διαγράφει, αποσιωπά οτιδήποτε ενοχλεί τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες… κι είχαμε επισημάνει στις 15 Αυγούστου 2021: ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »