Το έζησα και αυτό. Έφτασα στα 65 μου για να διαπιστώσω ότι οι Αρεοπαγίτες που εγκρίνουν ποια κόμματα θα συμμετέχουν στις εκλογές είναι μούφα, κοινώς αποτελούν παραδικαστική παράγκα. Χθες οι Αρεοπαγίτες αυτοί με πείσανε για τον βρόμικο ρόλο τους….Υπάρχουν δύο λέξεις Πατριωτική και Ένωση οι οποίες είναι κοινές στους τίτλους δύο κομμάτων που το ένα έχει συνολικά έξη λέξεις στον τίτλο του και το άλλο τέσσερις. Ολόκληροι οι τίτλοι των δύο αυτών κομμάτων είναι: «Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» και «Πατριωτική Ένωση “ΕΛ.ΛΑ.Σ” – ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ».
Οι δέκα αυτοί Αρεοπαγίτες, δεν επιτρέπουν το πρώτο να συμμετέχει στις εκλογές της 21ης Μαίου γιατί έχει τάχατις ίδιο τίτλο με το δεύτερο. Οι ίδιοι Αρεοπαγίτες έχουν στα χέρια τους και τους φακέλους δύο άλλων κομμάτων με τίτλους «ΚΚΕ» και «ΚΚΕ (μ-λ)» αλλά δεν κόψανε το ένα που ήταν συνώνυμο με το άλλο. Ίσως γιατί ενδεχόμενα δεν προσέγγισε ο Τσίπρας το ένα για να κάνει προσφυγή στο άλλο που του έκλεψε τον τίτλο. Μιλάμε για αστειότητες. Οι Αρεοπαγίτες κάθισαν και εξέτασαν την ένσταση κόμματος που είναι σήμερα ανύπαρκτο. Ούτε καν ως σφραγίδα δεν κυκλοφορεί σήμερα στη πιάτσα. Παλαιότερα τουλάχιστον γελούσε όλη η πιάτσα μαζί του.
Ως προς το δεύτερο σκέλος, δηλαδή την χρήση εθνικού συμβόλου στον τίτλο του κόμματος που επικαλέστηκαν οι Αρεοπαγίτες ότι στερεί την συμμετοχή του στις εκλογές, ο ήλιος της Βεργίνας δεν είναι εθνικό σύμβολο. Τον είχε στο λογότυπό του ο Παπαθεμελής το 2009 όταν κατέβηκε στις εκλογές και μάλιστα τότε ήταν πριν την Συμφωνία των Πρεσπών. Σήμερα οι Αρεοπαγίτες είναι ανήξεροι. Δεν ξέρουν ότι υπάρχει και Μακεδονική γλώσσα και Μακεδονική ταυτότητα που εκχωρήθηκαν από Έλληνες βουλευτές στους Σκοπιανούς.
Οι δέκα αυτοί Αρεοπαγίτες για μένα είναι εκβιαζόμενα ανθρωπάκια τα οποία εκτελούν τις εντολές του εκβιαστή τους, που με το πρέταντορ γνωρίζει και το μέγεθος του πουλιού τους. Ο εκβιαστής τους, είναι άκρως λυπηρό που σέρνει τον τίτλο του Πρωθυπουργού στον βούρκο των βοθρολυμάτων.
Το αν κάποιοι δεν γουστάρουν τον Εμφιετζόγλου, το αν κάποιοι θεωρούν ότι ο Εμφιετζόγλου τους δημιουργεί πρόβλημα, είναι τελείως διαφορετικό από την κατάντια των Ανώτατων Δικαστών της Χώρας. Δεν θέλω να χαρακτηρίσω αυτούς τους δικαστές ως ελεεινούς και τρισάθλιους, απλά θα ήμουν πλήρως ευχαριστημένος και θα χαιρόμουν υπέρμετρα αν τους συναντούσα στον δρόμο και τους έφτυνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »