Έρχεται «σεισμός» στην Ευρώπη…

Όλο και περισσότερες γυναίκες ξεσηκώνονται στην Γαλλία και λένε την αλήθεια για αυτό που ζουν και προφανώς οδήγησε στα γεγονότα που έζησε πρόσφατα η «Grande Nation», με τους αλλοδαπούς να σπάνε κυριολεκτικά την χώρα!!!

Σε μια απίστευτη ή βιντεομαρτυρία, η Mathilda, μια θαρραλέα νεαρή γυναίκα, ρίχνει φως στις οδυνηρές εμπειρίες που υπέμεινε ενώ ζούσε στην περιοχή Guillotière της Λυών.

Μοιράζεται την ιστορία της για αδυσώπητη παρενόχληση στο δρόμο και μια τρομακτική συνάντηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καλώντας τους πάντες να μιλήσουν εναντίον των παραβατών αλλοδαπών τους και να ανακτήσουν την αίσθηση της ασφάλειας στην πόλη, καθώς η Γαλλία δείχνει να «πέφτει» εκ των έσω!!!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Στην Λυών, έζησα 1 χρόνο σε μια συνοικία την Guillotiere.

Ζούσα πάνω από ένα μπαρ με ναργιλέδες. Πολλές φορές με προσέβαλαν και με έφτυσαν όταν αρνήθηκα να δώσω ένα τσιγάρο.

Στην Λυών ζούσα σε μια συνοικία λίγο μακρύτερα από το κέντρο της πόλης. Ένα βράδυ επέστρεφα από τον χορό της αποφοίτησής μου από την σχολή. Έτσι, επέστρεψα τότε με το μετρό. Ήμουν λίγο ανέμελη ή καλύτερα ανίδεη.

Έτσι, ήταν αρκετά αργά το βράδυ σ’ εκείνη την κακόφημη συνοικία, συνεπώς το τραίνο ήταν εντελώς άδειο. Βρισκόταν μόνο ένα άτομο μαζί μου μέσα στο βαγόνι.

Ήταν ένας άντρας γύρω στα τριάντα το, αφρικανικής καταγωγής, πολύ ψηλός. Κατέβηκε στην ίδια στάση μαζί μου, εκεί όπου έμενα, κι όταν ανέβαινα την κυλιόμενη σκάλα βρισκόταν πρακτικά ακριβώς πίσω μου στην κυλιόμενη σκάλα κι άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά… Έτσι, γύρισα, τρομοκρατήθηκα κι εκεί είδα ότι εκείνος βρισκόταν ακριβώς πίσω μου στα σκαλοπάτια της κυλιόμενης σκάλας και ότι άγγιζε τα μαλλιά μου… Έτσι, εκεί προφανώς πανικοβλήθηκα κι άρχισα να τρέχω…

Έτρεχε και φώναζε πίσω μου ”γύρνα πίσω΄΄».

Δείτε την συγκλονιστική συνέχεια, καθώς πλέον η Γαλλία έχει πρακτικά «αλωθεί»:

 

Θυμηθείτε και την προηγούμενη μαρτυρία Γαλλίδας από άλλη περιοχή:

 

Δείτε αλλοδαπούς να «βρίζουν» την Γαλλία:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »