Ψάχνουν ψηφοφόρους στο εξωτερικό, για να ψηφίσουν από το εξωτερικό για την Ελλάδα, και ας μην είναι Έλληνες. Αυτό γίνεται «συμπτωματικά» για πρώτη φορά.  Ψάχνουν τέτοιους ψηφοφόρους ώστε να σώσουν την δημοκρατία τους, δηλαδή τους εαυτούς τους….. αλλά και για να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους έως το τέλος, όπως έχουν δεσμευθεί στ’ αφεντικά τους που τους προωθούν. Ονειρεύονται να φέρουν τα πάνω κάτω μετά τις εκλογές. Θέλουν ν’ ανατρέψουν τα πάντα στην Ελλάδα.

Το σύστημα αυτό ψηφοφορίας που επινόησαν και θα εφαρμόσουν για πρώτη φορά, φέρει υποψίες νόθευσης των εκλογών. Όταν π.χ. έγινε ότι έγινε στις ΗΠΑ κατά τις τελευταίες εκλογές, και τα όσα περί νοθείας ακούστηκαν, φαντασθείτε πόσο διαβλητό θα είναι το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα στις ελληνικές εκλογές. Ίσως  βγάλουν ότι αποτελέσματα θέλουν το βράδυ των εκλογών, όμως το πιο σημαντικό τούτη την φορά είναι να βγουν τέτοια αποτελέσματα ώστε να επανεκλεγούν πάλι οι ίδιοι άνθρωποι. Όχι για λόγους ιδεολογικούς, καθόσον δεν υπάρχουν ιδεολογίες. Τις κατήργησαν αυτοί που τις επινόησαν! Αλλά για λόγους προστασίας. Δηλαδή, δεν πρέπει να χάσουν τις θέσεις τους αυτοί που τόσα δεινά έφεραν στην Ελλάδα, διότι αν χάσουν τα προνόμιά τους, θα χάσουν και την φρουρά τους. Για σκεφθείτε π.χ. τον Άδωνι χωρίς φρουρά. Αν και από την στιγμή που ο συγκεκριμένος πολιτικός παίρνει έστω και μια ψήφο, την δική του, το εκλογικό σύστημα είναι ήδη αναξιόπιστο.Διότι, «ποιος έχων σώας τας φρένας» θα τον ψήφιζε;

Το όλο νέο εκλογικό σύστημα μυρίζει «νοθεία» και ίσως γι’ αυτό ο Ράμμος, της ΑΔΑΕ,  άφησε αιχμές στην Ευρωβουλή για νόθευση των εκλογών (Εφημ. «Δημοκρατία», 1 Μαρτίου 2023). Εξ άλλου το πολιτικό σύστημα έχει προϋπηρεσία στην επέμβαση στα ηλεκτρονικά συστήματα της Ελλάδος. Οι υποκλοπές. Οι υποκλοπές είναι παράνομη επέμβαση στα ηλεκτρονικά συστήματα της χώρας.

Ας δούμε τώρα πως «ψαρεύουν» ψηφοφόρους στο εξωτερικό. Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει προβείσε μια τεραστίων διαστάσεων διαφήμιση – ενημέρωση προς κάποιους, που μπορεί να είναι και φρέσκοι Έλληνες, ώστε να τους πείσει να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους ηλεκτρονικά, για να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές που πλέον δεν θα είναι εθνικές, αλλά πολυεθνικές! Το ελληνικό έθνος διώκεται! Η διαφήμιση αυτή κυκλοφορεί μόνο στο εξωτερικό. Οι υπολογιστές, το ηλεκτρονικό φακέλωμα, το ηλεκτρονικό φακέλωμα μέσω κοινωνικών δικτύων, κλπ, καθιστούν εύκολο τον εντοπισμό των υποψηφίων νέων ψηφοφόρων, πολλοί εκ των οποίων δεν ψήφισαν ποτέ στις χώρες τους λόγω άλλου τύπου δημοκρατιών, και θα ψηφίσουν στην Ελλάδα. Αυτή η παράδοξος κατάσταση στην εθνοκτόνο ορολογία αποκαλείται «πρόοδος». Η συγκεκριμένη διαφήμιση προβαλλόταν από καιρό στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα στο εξωτερικό. Υπήρξε ένα διάλλειμα λόγω των αιματηρών γεγονότων στα Τέμπη, και τώρα άρχισε πάλι να προβάλλεται.

Η διαφήμιση έχει ως εξής: «ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΖΕΙΣ. Μπες σήμερα στο apodimoi.gov.grκαι κάνε την αίτησή σου για να ψηφίσεις στις επερχόμενες εθνικές εκλογές από τον τόπο κατοικίας σου. Αν έχεις μείνει συνολικά 2 χρόνια στην Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια και έχεις υποβάλλει φορολογική δήλωση το τρέχον ή το προηγούμενο έτος [Εδώ παρεμβάλουν μια επεξηγηματική σημείωση](Σημ. Ισχύει και για άτομα κάτω των 30 ετών, εφόσον έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση συγγενείς α’ βαθμού, κατά το τρέχον ή το προηγούμενο έτος) Μπορείς να διαμορφώσεις το μέλλον της χώρας σου, ακόμα και αν είσαι μακριά από την Ελλάδα. Κάνε τώρα την αίτησή σου στο apodimoi.govγια να ψηφίσεις στις επερχόμενες εθνικές εκλογές από τον τόπο κατοικίας σου».

Και πως αποδεικνύεται πόσο έμεινες στην Ελλάδα ως ευρωπαίος πολίτης; Λεπτομέρειες.Μπαίνοντας στο “apodimoi.gov.gr” εμφανίζεται στην οθόνη πίναξ στον οποίον πρέπει να επιλέξεις «Εγγραφή» ή «Σύνδεση με στοιχεία TaxisNet». Υπόψη ότι όσοι δεν έχουν τα απαιτούμενα έγγραφα για την διασταύρωση των στοιχείων, εξουσιοδοτεί ο αιτών ψηφοφόρος το ελληνικό Δημόσιο να κάνει αυτήν την δουλειά. Να βρει δηλαδή όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Τι συγκινητική εξυπηρέτηση. Πουθενά στην διαφήμιση δεν αναφέρονται οι λέξεις«Έλληνας» ή «Ελληνίδα». Πουθενά! Επομένως το εκλογικό σώμα διευρύνεται με άλλου τύπου έλληνες. Αυτό δεν εννοούν;

Επομένωςθα μπορούν να ψηφίσουν πολλοί ελληνοποιημένοι, στα χαρτιά, πρώην πρόσφυγες, είτε ζουν στην Ελλάδα είτε όχι. Όμως, πολλοί δεν γνωρίζουν ελληνικά και οι γραφειοκρατικές υποχρεώσεις τους πραγματοποιούνται από τις ΜΚΟ ή άλλους δημοκρατικούς φορείς και ενώσεις. Και αν οι ΜΚΟ έχουν τους κωδικούς TaxisNet; Και αν ο Αμπουμπακάρ, ο Αμντουλάχ ή η Αϊσά από την Νιγηρία έφυγαν σε άλλη χώρα με ελληνικά χαρτιά θα ψηφίσουν; Αν η Χαμπίμπα από το Μαρόκο ή ο Μπαμπακάρ ή η Μαϊμούνα από την Σενεγάλη έκαναν αίτηση να γίνουν ψηφοφόροι στην Ελλάδα χωρίς οι ίδιοι απαραίτητα να το γνωρίζουν διότι θα στοιχεία τους τα έχουν οι ΜΚΟ, επειδή δεν γνωρίζουν ελληνικά, τι γίνεται τότε; Και αν κάποιοι π.χ. δικηγόροι, σύλλογοι κλπ, παρουσιάσουν εξουσιοδοτήσεις του Ζουλφιγκάρ ή της Ναζμούλ από το Πακιστάν, ή του Μαχμουντούλ από το Μπαγκλαντές, τότε σε ποιόν θα περιέλθουν οι κωδικοί του «TaxisNet»; (Τα μη ελληνικά ονόματα που αναφέρονται είναι όλα πραγματικά). Και είναι σίγουρο ότι αυτοί που θα ψηφίσουν θα ξέρουν ότι ψήφισαν;

Η υπόθεση είναι σοβαρή και επικίνδυνη. Μήπως είμαστε ήδη μειοψηφία; Μήπως έχουν ήδη «στήσει» τις εκλογές; Μήπως δεν έχει νόημα να ψηφίσουμε; Μήπως τα αποτελέσματα θα είναι πρωτοφανή για την Ελλάδα; Αυτά διότι αποκλείεται οι δημοκράτες πολιτικοί στην Ελλάδα να μην έλαβαν κρυφά και δόλια τα κατάλληλα μέτρα ώστε να επιτύχουν στα αποτελέσματα των εκλογών. Εξ άλλου έχουν και το πλεονέκτημα των πρώτων κινήσεων, άρα μπορούν να εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως τις εκλογές. Οι εκλογές, ως γνωστόν, έχουν μόνο έναν λόγο ύπαρξης. Να μεταβιβάζονται οι ευθύνες των πολιτικών στον λαό.

Αν πάμε τώρα και στους συμβολισμούς των διαφημίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών τότε θα διαπιστωθεί ότι η κατάσταση είναι ακόμη πιο τραγική! Όταν μπει κάποιος στο “apodimoi.gov.gr”αντικρίζει μια κακόμοιρη ελληνική σημαία τσαλακωμένη πατσαβουροειδώς , με αφανισμένο τον σταυρό, προφανώς για να μην προσβάλλονται κυρίως οι μουσουλμάνοι και εβραίοι, η δε υποψία του σταυρού είναι προς τα κάτω. Είναι αυτό προσβολή του εθνικού συμβόλου από το Υπουργείο Εσωτερικών ή όχι; Φυσικά, δικαιολογείται ως «τέχνη».

Εν τω μεταξύ, ο πλήρης τίτλος του Υπουργείου Εσωτερικών είναι «Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης» με Υπουργό τον πρώην «πελεκυφόρο εθνικόφρονα», Βορίδη. «Διοικητικής Ανασυγκρότησης», το πιάσατε το υπονοούμενο; Αυτή η «Διοικητική Ανασυγκρότηση» επιχειρείται με την ψήφο των αλλοδαπών μεν, ελλήνων δε στα χαρτιά.

Η πιο τραγική εικόνα στην εν λόγω διαφήμιση είν’ αυτή που δείχνει όλα τα χαρακτηριστικά μνημεία ξένων μεγαλουπόλεων όρθια, τα δε ελληνικά είναι ανάποδα! Ο συμβολισμός είναι σαφής. Το δε ψηφοδέλτιο είναι η ελληνική σημαία με τον σταυρό πάλι προς τα κάτω. «Ψηφοδέλτιο» η ελληνική σημαία την στιγμή που ο ΓΑΠ μέσα στην Βουλή τους παραδέχθηκε ότι το περιεχόμενο της αιθούσης των 300, κατά το πλείστον δεν είναι ελληνικό, λόγω DNA!


Οι επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα είναι σίγουρα ότι θα έχουν εκπλήξεις λόγω πολλών νέων παραγόντων. Η επόμενη τετραετία είναι κρίσιμη για την χώρα. Έχουν ήδη θέσει το νομικό πλαίσιο ώστε οι Έλληνες να χάσουμε τα πάντα. Νέα μνημόνια είναι ήδη στα φωτοτυπικά μηχανήματα της Ευρώπης. Το Δημόσιο χρέος διπλασιάσθηκε από τότε που επενέβησαν οι ξένοι για να μας σώσουν. Θεωρούν ότι στην επόμενη τετραετία θα σβήσουν την λέξη «Ελλάς» από τον χάρτη. Είναι έτοιμοι για την τελική επίθεσή τους, έτσι όπως δείχνουν οι καταστάσεις. Οπότε αυτές ίσως είναι οι τελευταίες εκλογές στην Ελλάδα.

Ναι, μπορεί να είναι οι τελευταίες εκλογές στην Ελλάδα. Αλλά αν είναι οι τελευταίες εκλογές του κράτους των Αθηνών τώρα, οι επόμενες εκλογές θα είναι του κράτους της Κωνσταντινουπόλεως. Της μεγάλης Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »