Ιστορική Αντινοηση για να μισείς τους πατριώτες…

και να μισείς τον εαυτό σου και την προέλευση σου. Πότε ο εκπαιδευτής είπε μια αλήθεια και πότε βγήκε σωστός για την εκπαίδευση που σου έδωσε με αποτέλεσμα τα σημερινά χάλια της υγείας, οικονομίας, εκπαίδευσης, εφορίας, αγνώστου μεγέθους χρέους;
Το κομμουνι θα πει αιντε βρε φασίστα γιατί έτσι το εκπαίδευσαν να επαναλαμβάνει χωρίς να λάβει λίγη εκπαίδευση στην κριτική σκέψη και δεν γνωρίζει γιατί ομιλεί την ελληνική γλώσσα με τα ιδιώματα της. Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός της εκπαίδευσης του σαν κομμουνι προοδευτικό και επαναστάτη στα λόγια με τις δεκαετίες διάλυσης και καψίματος των ελληνικών εταιριών, βιομηχανιών και βιοτεχνικού κλάδου! Δεν θα ακούσεις ποτέ ένα κομμουνι να πει ένα καλό λογο για την άνθηση της οικονομίας της χώρας στην δεκαετία του 70. Ούτε λέξη, ενω τώρα που όλα είναι διαλυμένα τα ρίχνουν σε άλλους, παντα πιστοί στον χαζαρο Μαρξ και ούτε λέξη για την εργατιά που παλιά τόσο υπερασπίζονταν. Μια εργατιά που ποτε δεν εργάστηκε διότι όλα ήταν διαλυμένα από την εποχη του καλού ΠΑΣΟΚ που εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός να σώσει την εργατιά τότε κατά την άνθηση του σοσιαλισμού και στην συνέχεια ισοπέδωση των πάντων.
Η εργατιά των κομμουνιών ήταν φυσικά ανύπαρκτη διότι ή ήταν τεμπελχαναδες, κοπρίτες του κερατά και δεν θα εργάζονταν οι ίδιοι στην φάμπρικα και δεύτερον όπως γράφουμε παρά πάνω, δεν υπήρχε ούτε ένα ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής για καρφίτσες.

Η αντινοηση του κουμμουνιου για δεκαετίες στήριξε τους αριστερούς τεμπελχαναδες, τα κομματόσκυλα, τους συνδικαλιστές που ποτε δεν έχουν πιάσει ένα κατσαβίδι στα χέρια τους και δεν γνωρίζουν τι πραγματικά είναι να εργάζεσαι σε φάμπρικα. 

Όσο για την δικτατορία, φρόντισαν να μαυρίσουν τους εθνικιστές και τους μοναδικούς πραγματικούς Έλληνες που θα έδιναν την ζωή τους για την Ελλάδα. Τόσο σάπιοι είναι οι αριστεροί τεμπελχαναδες οι κοπρίτες και η αιτία της διάλυσης της χώρας, της ιστορίας μας πουλώντας την Μακεδονία φροντίζοντας να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανθελληνισμού στα πανεπιστήμια εδώ και δεκαετίες. Αν τους ζητήσεις να εργαστούν μπορεί και να σε βρίσουν αν τους ζητήσεις να ενωθούν με τους εθνικιστές μπορεί και να σε βλαστημήσουνε. Αν τους μιλήσεις για Έλληνες και Ελλάδα θα σε κακό κοιτάξουν λέγοντας ότι είσαι σωβινιστής. Ο εχθρός είναι η αντινοηση που τελικά φωλιάζει μέσα από τους κοπρίτες και νοητικά ανάπηρους σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις, σε μια χώρα που πεθαίνει ξαφνικά και αιφνίδια, ισοπεδώνετε οικονομικά, ηθικά, δημοσιονομικά κτλ. Η ιστορία τελικά δεν μαθαίνει κανέναν τα παθήματα των προηγούμενων γενεών και φυσικά θα επαναλαμβάνετε μέχρι το τέλος των κομματόσκυλων με την αντινοηση να χτίζει συνειδήσεις βλαμμένων. Θα χάνεις κάθε μέρα την πατρίδα σου όλο και περισσότερο και θα μισείς τους πατριώτες και εθνικιστές που στο παρελθόν πολέμησαν για την ελευθερία σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »