Τάδε έφη Ο Αντισθένης για ανθρώπους που άλλα λένε και άλλα εννοούν .

Ελληνίδες και Έλληνες ο χρόνος για τις δεύτερες εκλογές φτάνει , και Ο Κύριος Μητσοτάκης  Με εκβιασμούς , με τρομοκρατία , με ψέματα , με απόκρυψη της αλήθειας προσπαθεί με περισσό θράσος να μας πει τι τάχα ?
1. Μας λέει αλήθεια τι πρόκειται να πράξει για τα Εθνικά Θέματα ?
2. Μας λέει αλήθεια τι μας περιμένει με την Οικονομία ?
3. Μας λέει αλήθεια τι πρόκειται να κάνει με την Υγεία?
4. Μας λέει αλήθεια τι πρόκειται να πράξει με το Θρησκευτικό συναίσθημα του λαού , και την Θρησκευτική ελευθερία ?
5. Μας λέει αλήθεια τι πρόκειται να πράξει με την Παιδεία ?
6. Γιατί προσπαθεί να φτάσει σε Παντοδυναμία , ενώ μπορεί να Κυβερνήση με απλή Αυτοδυναμία ?
7.Γιατί όλοι οι Μισθοφόροι δημοσιογράφοι , όχι μόνο δεν λένε αλήθειες αλλά ερμηνεύουν Γεγονότα , Ενέργειες , Δηλώσεις των Πολιτικών του αντιπάλων κατά το δοκούν σύμφωνα με τις εντολές του Κυρίου Μητσοτάκη ?
8. Αν η Ροδόπη  δεν ήταν με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με τα χρώματα της Ν.Δ θα έλεγε τα ίδια ?
9. Τι έχει γίνει με την εσωτερική ασφάλεια ? Γιατί Η Ελλάδα έχει γίνει Η Κολομβία των Βαλκανίων ?
10. Μας λέει ότι έχει μειώσει πολλούς φόρους , αλλά δεν μας λέει τίποτα για τους Έμμεσους φόρους οι οποίοι έχουν γίνει θηλιά και πνίγουν τα Νοικοκυριά ?
11. Γιατί ψηφίστηκε νόμος ο οποίος καταργεί την προστασία της Πρώτης κατοικίας με τα αποτελέσματα που ξέρουμε όλοι ?
12. Γιατί δεν μας έχει πει εως τώρα ότι έχει στα συρτάρια του αλλαγή του Συντάγματος το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα προβλέπουν ανατροπή πολλών Δικαιωμάτων – Ελευθεριών που μέχρι τώρα είχαμε ?
Αγαπητές Ελληνίδες και Αγαπητοί Έλληνες αν πραγματικά επιθυμούμε να είμαστε κυρίαρχοι του Εαυτού μας , των σπιτιών μας , μιας καλύτερης ζωής για τα παιδιά μας , να έχουμε μία Πατρίδα έτσι όπως την ξέρουμε θα πρέπει ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ
ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ στον Κύριο Μητσοτάκη διότι αυτός Ο Κύριος δεν έχει καμία σχέση με την Ν.Δ που ξέραμε .
Αυτός Ο Κύριος είναι εντεταλμένος της παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα , είναι ο Αρεστός της Εσωτερικής Ολιγαρχίας , και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως θα γίνει Παντοδύναμος προκειμένου να κάνει τις αλλαγές που θέλουν τα Ξένα και τα Εσωτερικά Κέντρα έτσι ώστε να μας κάνουν όλους Σκλάβους τους , λές και είμαστε στην εποχή των Τσιφλικάδων που οι άνθρωποι δούλευαν από το πρώτο φώς έως το Τελευταίο για ένα κομάτι ψωμί , και όταν Ο ΑΝΤΥΠΑΣ  τους ξεσήκωσε τον δολοφόνησαν . ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΉΣΟΥΜΕ ?
Αγαπητές Ελληνίδες και Αγαπητοί Έλληνες ας συλλογιστούμε τι πραγματικά θέλουμε και ας πετάξουμε τις Παρωπίδες και τις Ωτοασπίδες και ας πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας διότι αλλιώς θα βρεθούμε προ εκπλήξεων , αλλά τότε θα είναι αργά και χωρίς επιστροφή .
Ας μην γίνει λοιπόν το 40% των ψηφοφόρων θηλιά στο λαιμό του Υπόλοιπου λαού , των παιδιών μας , της Πατρίδος μας , ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ .
Ο μεγάλος Αριστοφάνης είχε πει ” ΒΡΩΜΙΚΗ ΦΩΝΗ ,ΚΑΚΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ , ΕΙΣΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ , ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »