Η τεράστια αποδοχή των πολιτών της Αιγιάλειας στον συνδυασμό του Χρήστου Γούτου έγινε σαφής με τον πλέον εμφατικό τρόπο, καθώς το Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς», χωρητικότητας 1.100 θέσεων, δεν στάθηκε δυνατό να χωρέσει τους Αιγιαλείς που συνέρρευσαν στην παρουσίαση της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί το Αύριο».

Στο κατάμεστο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς» και στον περιβάλλοντα χωρό, σε μια βραδιά με παλμό, με χρώμα, με ηχηρές παρουσίες, με αισιοδοξία και αυτοπεποίηθηση, η δημοτική παράταξη «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» πραγματοποίησε την επίσημη εκκίνηση της ισχυρής προεκλογικής της παρουσίας, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του Δήμου Αιγιάλειας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη. Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γούτος στην ομιλία του προχώρησε στην περιγραφή αρχών, των θέσεων, αλλά και των βασικών προτεραιοτήτων του Συνδυασμού καθώς και των βασικών σημείων του προγράμματός του. Παράλληλα, από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, την κα. Χριστίνα Βασιλείου και τον κ. Νίκο Αναδιώτη, έγινε η παρουσίαση της ομάδας και των ονομάτων των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, εκπροσωπώντας όλη την κοινωνία της Αιγιάλειας.

Ανάμεσα στο πολυπληθές κοινό που τίμησε με την παρουσία του τον συνδυασμό και τον κ. Γούτο ήταν η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιάσονας Φωτήλας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρ. βουλευτής Αχαΐας κ. Θεόφιλος Βασιλείου, ο πρ. βουλευτής και πρ. νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης, καθώς και ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιερώνυμου ο ΠανοσιολογιότατοςΑρχιμανδρίτης Πατέρας Ιωακείμ. Στους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν, εξήραν την πρωτοβουλία δημιουργίας του νέου συνδυασμού, μίλησαν με πολύ θερμά λόγια για τον υποψήφιο δήμαρχο και την παράταξη, ενώ εξέφρασαν την πλήρη και αμέριστη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Γούτου, αλλά και στη συνεργασία του με την παράταξη της κας. Βασιλικής Ψυχράμη.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γούτος ευχαρίστησε όλους για την εντυπωσιακή στήριξη κι εμπιστοσύνη, τονίζοντας πως «αποτελεί μεγάλη ώθηση ώστε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να κάνουμε Μαζί μια Νέα Αρχή, φέρνοντας μια Νέα Εποχή στην Αιγιάλεια. Να διαμορφώσουμε -μαζί- ένα καλύτερο Αύριο, για το Δήμο μας και για όλους μας!»Παράλληλα, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη βραδιά «ορόσημο» καθώς όπως σημείωσε «σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της μεγάλης -κοινής- προσπάθειάς μας για την αλλαγή στο Δήμο μας. Μια αλλαγή που η Αιγιαλεία την έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ».

Ο κ Γούτος στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που κατέβαλε την περασμένη τετραετία, δίνοντας μάχες στο Δημοτικό Συμβούλιο «με συνέπεια, με όραμα, με συγκεκριμένες προτάσεις και πολιτικό επιδιώξαμε να φέρουμε την Αιγιάλεια μπροστά, αποτελέσαμε μια φωνή σύνθεσης και ενότητας, μια δημιουργική δύναμη, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς μικροκομματικές επιδιώξεις» όπως ανέφερε.

Στη συνέχεια κάνοντας έναν απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρός υπογραμμίζοντας πως «ο Δήμος βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπος με μια σειρά από άλυτα προβλήματα που λιμνάζουν χρόνια. Υπάρχει στασιμότητα σε έργα, ενώ ταλαιπωρείται και από σοβαρή δυσλειτουργία στους βασικούς τομείς της αυτοδιοίκησης με αποτέλεσμα να μη βελτιώνεται η καθημερινότητα των πολιτών αλλά και να μην υποστηρίζεται ουσιαστικά η τοπική αγορά» καταλήγοντας γλαφυρά πως στην ουσία«η Αιγιάλεια έχει χάσει μια τετραετία».

Παρουσιάζοντας το πολιτικό αφήγημά του, ο κ. Γούτος προέταξε ως«πλούτο» της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» τις δημιουργικές συνεργασίες που ήδη έχει χτίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον νέο, σύγχρονο τρόπο διοίκησης που προτείνει, με διαφάνεια, με στοχευμένες κινήσεις, με μετρήσιμα αποτελέσματα, με φρεσκάδα και νέες ιδέες, με τόλμη και αποφασιστικότητα, που είναι σε θέσηνα οδηγήσει το Δήμο σε μια νέα εποχή βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Στο ίδιο πλαίσιο, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «τα προβλήματα του Δήμου δεν έχουν χρώμα», τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να αναζητά συνεργασίες με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου για την οριστική και ουσιαστική επίλυσή τους. Μάλιστα, αναφέρθηκε εκτενώς στις προτεραιότητες που θα έχει μπροστά της η νέα Δημοτική Αρχή και τόνισε ότι υπάρχουν τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία και ότι στοχεύει, με αποκέντρωση και με αξιοποίηση των ικανοτήτων, της γνώσης, της εμπειρίας και της φρεσκάδας των ανθρώπων της παράταξης, να σηκώσει επιτέλους κεφάλι η Αιγιάλεια και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο και να γίνει ένας πραγματικά αξιοβίωτος Δήμος.

Ο κ. Γούτος στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της συνεργασίας με την παράταξη της κας. Βασιλικής Ψυχράμη, ευχαριστώντας την για την εμπιστοσύνη της μέσα από την οποία προέκυψε ο νέος συνδυασμός, αναφέροντας πως «Με τη Βάσω την Ψυχράμη είχαμε μια άψογη συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο επί τρία χρόνια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Και αυτό είναι δείγμα της κουλτούρας της παράταξής μας για το πώς θέλουμε να διοικήσουμε το Δήμο.η παράταξή μας είναι ένας ανοικτός χώρος προσφοράς και συνεργασίας. Διευρύνεται καθημερινά αγκαλιάζοντας κάθε συμπολίτη μας που έχει διάθεση να προσφέρει. Μεγαλώνει συνεχώς κάνοντας πλειοψηφικό το αίτημα για ένα νέο μοντέλο διοίκησης με νέα πρόσωπα, αλλά κυρίως με ριζικά διαφορετική νοοτροπία. Η ένωση των δυνάμεών μας δεν αποτελεί απλά άθροισμα. Είναι μια στρατηγική συμμαχία που έρχεται για να πολλαπλασιάσει τη δυναμική μας, να συνθέσει απόψεις, να συμπεριλάβει όλους τους πολίτες από άκρη σε άκρη του Δήμου Αιγιάλειας και να κάνει τη διαφορά».

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο συνδυασμός «Αιγιάλεια, Όλοι μαζί για το Αύριο» έχει τις απαντήσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις, σχέδιο, ποιότητα και διαθέτει υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό-σε κάθε γωνιά του Δήμου- για να πετύχει, καλώντας τους πολίτες της Αιγιάλειας «να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης, συνεργατικής, προσπάθειας ανασυγκρότησης του Δήμου Αιγιάλειας, αυτής της Νέας Αρχής που επιχειρούμε, ώστε το Σήμερα και το Αύριο της περιοχής μας να μπει σε μια Νέα Εποχή αισιοδοξίας, αποτελεσμάτων και ευημερίας για όλους μας»!

Μετά την ομιλία του Χρήστου Γούτου έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού,μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, με το σύνολο των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο να εκφράζουν την πεποίθησή τους πως μια Νέα Εποχή ξεκινά για την Αιγιάλεια, μια Νέα Αρχή στην οποία πολίτες και νέα δημοτική αρχή θα προχωρήσουν μαζί.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες εβδομάδα θα ακολουθήσει νέα λίστα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

1. Παναγιϊτα Αγγελι
2. Άννα Αγγελι
3. Γεϊργιοσ Αγγελόπουλοσ
4. Ιωάννθσ Αγγελόπουλοσ
5. Χριςτοσ Αγγελόπουλοσ
6. Χριςτοσ Αγγελόπουλοσ
7. Μαρία Αγγελοποφλου
8. Μιχάλθσ Ακαναςίου
9. Ελζνθ Ακαναςοποφλου
10. Γεωργία Αλεξανδροποφλου
11. Μιχάλθσ Αλεξανδρόπουλοσ
12. Παναγιϊτθσ Αλεξόπουλοσ
13. Γεϊργιοσ Αναγνωςτόπουλοσ
14. Παναγιϊτθσ Αναγνωςτόπουλοσ
15. Χριςτοσ Αναςταςίου
16. Μιχαιλ Αναςταςόπουλοσ
17. ΢πυρίδων Ανδριϊτθσ
18. Αντϊνιοσ Αντωνόπουλοσ
19. Κωνςταντίνοσ Αποςτολόπουλοσ
20. Παναγιϊτα Αρμπι
21. Αςθμάκθσ Αςθμακόπουλοσ
22. Δθμιτρθσ Βαγενάσ
23. Κωνςταντίνα Βαγενά
24. Αικατερίνθ Βαλζρα
25. Ακανάςιοσ Βλαχόπουλοσ
26. Ιωάννθσ Βλάχοσ
27. Νικολίτςα Βλάχου
28. Νικολζτα Γαλάνθ
29. Κατερίνα Γαλάνθ
30. Παναγιϊτθσ Γεωργακόπουλοσ
31. Μάριοσ Γεωργίου
32. Λάμπθσ Γιαλελισ
33. Δθμιτριοσ Γιαννόπουλοσ
34. Φίλιπποσ Γιαννόπουλοσ
35. Χαρίλαοσ Γιαννόπουλοσ
36. Γεϊργιοσ Γιαννοφλθσ
37. Παναγιϊτθσ Γιαννοφλθσ
38. Ανκι Γιοβά
39. Αργυρϊ Γιοβά
40. Γιϊργοσ Γιοβάσ
41. Βαςίλειοσ Γιοφπθσ
42. Παναγιϊτθσ Γκιϊνθσ
43. Ιωάννθσ Γκοφμασ
44. Βενετία Γκόφα
45. ΢ταματίνα Γονιδζλθ
46. Άντηελα Γουργουλζτου- Βαγενά
47. Αναςταςία Γοφςα
48. Ειρινθ Γρυλι-Γεωργιάδου
49. Κωνςταντίνοσ Δθμακόπουλοσ
50. Δοφκασ Δθμιτριοσ
51. Κυριακι Δθμθτρίου
52. Δθμιτριοσ Δθμθτρίου
53. Μιχαιλ Δθμθτρίου
54. κανάςθσ Δθμόπουλοσ
55. Μάχθ Δθμοποφλου
56. Ανδρζασ Διαμαντόπουλοσ
57. Κωνςταντίνα Δικαίου
58. Δθμιτριοσ Δοφκασ
59. Γεϊργιοσ Δροςόπουλοσ
60. Διονφςιοσ Επαμεινωνδόπουλοσ
61. Ευάγγελοσ Ευαγγελίου
62. Ελιςάβετ Ευαγγελίου
63. Νικόλαοσ Ευγενόπουλοσ
64. Κωνςταντίνοσ Ευκυμίου
65. Ξενοφϊν Ηαβάκοσ
66. Παναγιϊτα Ηαγκρίλθ-΢τακακοποφλου
67. Παναγιϊτθσ Ηάμπαροσ
68. Αλεξάνδρα Ηαπαντιϊτθ
69. Ελζνθ Ηαππι
70. Ιωάννθσ Ηαφειρόπουλοσ
71. Παναγιϊτθσ Ηαφειρόπουλοσ
72. Νίκοσ Ηίηθλασ
73. Θεϊνθ Θλιοποφλου
74. Χριςτοσ Θλιόπουλοσ
75. Γεϊργιοσ Θεοδωρόπουλοσ
76. Γεϊργιοσ-Ακανάςιοσ κεοδωρόπουλοσ
77. Βαςιλικι Θεοδωροποφλου
78. Ελζνθ Θεολόγθ
79. Ιωάννθσ Θεοφανόπουλοσ
80. Χαραλαμπία Θεοχαροποφλου-Πράςινου
81. Βαςιλικι Ιωάννου
82. Αντϊνιοσ Καβάγκασ
83. Νικοφλα Κακοφρθ
84. Νικόλαοσ Κακοφρθσ
85. Αλεξάνδρα Καλαμπόκα
86. Φιλονίκθ-Δζςποινα Καλομοίρθ
87. Αντωνία Κάλπου-Μαγκλάρα
88. Αρετι Κανάγια
89. ΢τρατισ Καπάνταθσ
90. Γεϊργιοσ Καραγιάννθσ
91. Άννα Βιολζτα Καραγκοφνθ
92. Μαρία Καραλι
93. Μιλτιάδθσ Καραφωτιάσ
94. Νίκοσ Κάρδαρθσ
95. Γιϊτα Κατςιγιάννθ
96. ΢ωτθρία Κατςονωποφλου
97. Παναγιϊτθσ Καυγάσ
98. Ελζνθ Κιντι
99. Παραςκευι Κιτςάτθ
100. Δθμιτρθσ Κολοκυκάσ
101. Αντιόπθ Κομνθνοφ
102. Αικατερίνθ Κοντογιάννθ
103. Θλίασ Κορομθλάσ
104. Θεοφάνθσ Κορομθλάσ
105. Χριςτοσ Κοςςαράσ
106. Δθμιτριοσ Κόςςυφασ
107. Λουκία Κοφκου
108. Φωτεινι Κουςουρι
109. Βιβι Κοφτουλα
110. Μαρία Κουτροποφλου
111. Μαρίνα Κουτρουμάνθ
112. Κωνςταντίνοσ Κουτρουμάνθσ
113. Κων/νοσ Κουτςαντϊνθσ
114. Παναγισ Κρικζτοσ
115. Ανδρζασ Κρικζτοσ
116. Ιωάννθσ Κρίνοσ
117. Μιχάλθσ Κυριακόπουλοσ
118. Χριςτοσ Κυριακόπουλοσ
119. Λεωνίδασ Κωνςταντινόπουλοσ
120. Παναγιϊτα Κωνςταντινοποφλου
121. Κϊςτασ Κωνςταντίνου
122. Νικολζτα Κωνςταντοποφλου
123. Μιχαιλ Κωςτόπουλοσ
124. Ελζνθ Λάγαρθ
125. Θεόδωροσ Λάηαρθσ
126. Θεοφάνθσ Λαπαναΐτθσ
127. Ματκαίοσ Λεοντόπουλοσ
128. Eλευκεριοσ Λιακόπουλοσ
129. Κίμων Λινάρδοσ
130. Παναγιϊτα Λιόλιου
131. Διονφςιοσ Λουκόπουλοσ
132. Σριαντάφυλλοσ Λουκόπουλοσ
133. Κωνςταντίνοσ Λουκόπουλοσ
134. Χριςτοσ Λυμπερόπουλοσ
135. Γιϊργοσ Μαγγίνασ
136. Ανδρζασ Μαγκλάρασ
137. Δθμιτριοσ Μακρισ
138. Γιϊργοσ Μαλλισ
139. Μαρία Μαμαλοφγκου
140. Γεϊργιοσ Μανίκασ
141. Χριςτοσ Μάντθσ
142. Δθμιτρθσ Μαρινόπουλοσ
143. Παναγιϊτθσ Μαρκόπουλοσ
144. Παναγιϊτθσ Μάρκου
145. Γεϊργιοσ Μαχαίρασ
146. Μαρία Μελιςςουργοφ
147. Αικατερίνθ-Ευτυχία Μερκοφρθ
148. Ανδρζασ Μεςςινθσ
149. Αποςτόλθσ Μετηελόπουλοσ
150. Ιωάννθσ Μετηελόπουλοσ
151. Γεϊργιοσ Μετηελόπουλοσ
152. Αποςτόλθσ Μθτρόπουλοσ
153. Θλίασ Μθτρόπουλοσ
154. Βαςιλικι Μθτροποφλου
155. Ελζνθ Μθτροποφλου
156. Κωνςταντίνοσ Μιχαλακόπουλοσ
157. Αδαμαντία Μιχαλοποφλου
158. Γεωργία Μοιραλιϊτθ
159. Δθμιτριοσ Μοιραλιϊτθσ
160. Ελζνθ Μονοκροφςου
161. Γεωργία Μοντηολι
162. Παναγιϊτθσ Μουρκοβίτθσ
163. Χριςτοσ Μουρτηοφχοσ
164. Φωκίων Μουρτίκασ
165. Κωνςταντίνοσ Μπαγιωνζτασ
166. Ευδοκία Μπακοφλια
167. Ιωάννθσ Μπαλάςθσ
168. Δθμιτριοσ Μπαλισ
169. Ακανάςιοσ Μπαλικοφρασ
170. Αργυρι Μπαλτιμά
171. Δθμιτρθσ Μπάμπαλθσ
172. Νικόλαοσ Μπαρδάκθσ
173. Παναγιωτθσ Μπεροφκασ
174. Ιωάννθσ Μπζςκοσ
175. Θφμιοσ Μπουλοφμπαςθσ
176. Ανδρζασ Νθγιάννθσ
177. Μαρία Νιανιάρθ
178. Διονφςιοσ Νικολάου
179. Διονφςθσ Νικολάου
180. Ζφθ Νικολάτου
181. Βαςιλικι Νικολοποφλου
182. Δθμιτρθσ Ντεβόσ
183. Σριςευγενι-Νοφλα Ντερζκθ
184. Γεωργία Ντερντιλι
185. Ακανάςιοσ Ξυγκάσ
186. ΢πφροσ Οικονομόπουλοσ
187. Φωφϊ Οικονομοποφλου
188. Δθμιτριοσ Παναγιωτακόπουλοσ
189. Χρόνθσ Παναγιϊτθσ
190. Λυκοφργοσ Παναγιωτόπουλοσ
191. Βαςίλειοσ Παναγόπουλοσ
192. Αρχοντοφλα Παναγοποφλου
193. Βαςίλθσ Παναγόπουλοσ
194. Μιχαιλ Πανίδθσ
195. Παναγιϊτα Πανουτςοποφλου
196. Αντϊνιοσ Παπαγγελόπουλοσ
197. Διμθτρα Παπαγγελοποφλου
198. Λαισ Παπαγεωργίου
199. Ανδρζασ Παπαγεωργίου
200. Κωνςταντίνα Παπαγεωργοποφλου
201. Περικλισ Παπαγιαννακόπουλοσ
202. Γεϊργιοσ Παπαγιαννόπουλοσ
203. Γεωργία Παπαγιαννοποφλου
204. Ελζνθ Παπαδθμθτρίου
205. Χαρίλαοσ Παπαδιαμαντόπουλοσ
206. Νικολαοσ Παπαδόπουλοσ
207. Ιωάννθσ Παπαδόπουλοσ
208. Χαράλαμποσ Παπαδόπουλοσ
209. Αλεξανδροσ Παπαθλιόπουλοσ
210. Βαςιλικι Παπακεοδϊρου-Νακου
211. Ευςτάκιοσ Παπαιωάνου
212. Ιωάννθσ Παπαλεωνιδόπουλοσ
213. Λεωνίδασ Παπαλεωνιδόπουλοσ
214. Μιχαλθσ Παπαμιχαιλ
215. Παναγιϊτθσ Παπαντωνόπουλοσ
216. Αςθμίνα Παπαςπυροποφλου
217. Γιϊργοσ Παπαχριςτόπουλοσ
218. Βαςίλειοσ Παςχάκθσ
219. Αγγελικι Πετράκθ
220. Ευκφμιοσ Πετρόπουλοσ
221. Φϊτιοσ Πετρόπουλοσ
222. Παναγιϊτα Πετροποφλου
223. Θεοδωρα Πετροφτςου
224. Φωτεινι Πιζρου
225. Ελζνθ Πίκουλα
226. Ελιςςάβετ Πίκουλα-Μπομποτςιάρθ
227. Παναγιϊτθσ Πλάτανοσ
228. Πανωραία- Παναγιϊτα Πλιατςικοφρα
229. Αννα Πολυδωροποφλου
230. Χαράλαμποσ Πράςινοσ
231. Γεϊργιοσ Πράςοσ
232. Μαρία Πράςςου
233. Αργυρι Πριοβόλου
234. Ελζνθ Προφντηου
235. Γεϊργιοσ Ράλλθσ
236. Κωνςταντινοσ Ραμπαβίλασ
237. Νικολίτςα Ράπτθ
238. Γιϊτα Ράπτθ
239. Παναγοφλα Ράπτθ-Μπροφμα
240. Πόπθ Ραχμανίδου
241. Ανδρζασ Ρεκοφτθσ
242. Βαςίλειοσ Ροδόπουλοσ
243. Νικόλαοσ Ροδόπουλοσ
244. Γεϊργιοσ Ρόηοσ
245. Θανάςθσ Ρόηοσ
246. Παναγιϊτθσ Ροφβαλθσ
247. Μαρίνα Ροφβαλθ
248. Πθνελόπθ Ρουφογάλθ
249. Χαρά Ρουφογάλθ
250. Οδυςςζασ ΢ακελλαρόπουλοσ
251. Χριςτοσ ΢ακκζτοσ
252. Νικόλαοσ ΢ανδραβζλθσ
253. Κλεοπάτρα ΢αράμπαλθ
254. Μιλτιάδθσ ΢άφλασ
255. Αγγελικθ ΢ερβζ
256. ΢πυρίδων ΢ερβζσ
257. Παναγιϊτθσ ΢ιαμπάνθσ
258. Μιχαιλ ΢ιαφλάσ
259. Ακθνά ΢κανδάμθ
260. Γεϊργιοσ ΢καρπζτθσ
261. Λεωνίδασ ΢καρτςίλασ
262. Γιαννθσ ΢καρϊνιασ
263. Μιλτιάδθσ ΢κοφρασ
264. Θεϊνθ ΢μυρνιϊτθ
265. Βαςίλθσ ΢πθλιωτακόπουλοσ
266. Παναγιωτθσ ΢πυρόπουλοσ
267. Σριαντάφυλλοσ ΢πυρόπουλοσ
268. Θλίασ ΢τακακόπουλοσ
269. Αναςταςία ΢ταυροποφλου
270. Αγγελικι ΢τζφου
271. Θεοδϊρα ΢τζφου
272. Θανάςθσ ΢τοφμποσ
273. Αγγελικι (Λίλα) ΢τραβόλαιμου
274. Ιωάννθσ ΢υμβουλόπουλοσ
275. Μιχάλθσ ΢υμεωνίδθσ
276. Αντωνιοσ ΢ωτθρόπουλοσ
277. Αλζξιοσ ΢ωτθρόπουλοσ
278. Κανζλλοσ-Ντίνοσ ΢ωτθρόπουλοσ
279. Ακαναςία ΢ωτθροποφλου
280. Μαρία ΢ωτθροποφλου
281. Μαρία Σομαρά
282. Βαςίλθσ Σομαράσ
283. Παναγιϊτα Σραγότςαλου
284. ΢ταυροφλα Σρανοφλθ
285. Βαςιλικι Σριανταφυλλοποφλου
286. Αρετι Σριανταφυλλοποφλου
287. Ελπίδα Σριανταφφλλου
288. Γιάννθσ Σριαντόπουλοσ
289. Αςιμω Σριαντοποφλου
290. Κωνςταντίνα Σρίγκα
291. Αναςτάςιοσ Σρίγκασ
292. Κων/νοσ Σρίγκασ
293. Παναγιϊτα Σρίψα
294. Χριςτοσ Σρίψασ
295. Παναγιϊτα Σςαγκάρθ
296. Δθμιτριοσ Σςαγρισ
297. Λεανδροσ Σςάκλασ
298. Αντϊνιοσ Σςαλπατοφροσ
299. Κατίνα Σςεκενθ-΢μυρνιωτθ
300. Ιωάννθσ Σςεκουρασ
301. Παναγιϊτθσ Σςερεντηουλιασ
302. Αλζξιοσ Σςίτςασ
303. Κωνςταντίνοσ Σςουμπόσ
304. Παραςκευι Σςουμποφ
305. Μαρία Φάκου
306. Βαςίλθσ Φιλιππόπουλοσ
307. Αριάδνθ Χατηι
308. Βαςιλικι Χονδρογιαννόπουλου
309. Θλίασ Χριςτοδουλόπουλοσ
310. Βαςιλικι Χριςτοποφλου
311. Βαςιλειοσ Χριςτόπουλοσ
312. Λουκάσ Χριςτόπουλοσ
313. Παναγιϊτθσ Ψαριάδθσ
314. Νικόλαοσ Ψθλόσ
315. Χαράλαμποσ Ψυχογιάννθσ
316. Βαςιλικι Ψυχράμθ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You missed

Άσχετα εάν κάποιος θεωρεί τον Άρμστρονγκ, ως αξιόπιστο αναλυτή ή όχι καθώς βαρύνεται με πολλές κατηγορίες ακόμη και για απάτες, εντούτοις αυτά που λέει έχουν μια συγκεκριμένη συνάφεια με την σημερινή οικονομική πραγματικότητα. Σε ερώτηση εάν η αμερικανική κυβέρνηση θα μπορούσε να χρεωκοπήσει εάν οι χώρες σε όλο τον κόσμο να σταματήσουν να το αγοράζουν απάντησε: «Νομίζω ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να χρεωκοπήσουν από το 2025 και μετά , αλλά πιθανότατα ταυτό θα γίνει ο 2027. Δεν είναι όμως μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ευρώπη βρίσκεται στην ίδια βάρκα. Το ίδιο και η Ιαπωνία. Γι’ αυτό χρειάζονται πόλεμο. Νομίζουν ότι πηγαίνοντας σε πόλεμο, αυτή είναι η καλύτερη δικαιολογία για την αθέτηση του χρέους. Απλώς δεν θα πληρώσουν την Κίνα. Αν προσπαθήσουν να πουλήσουν το χρέος τους – καλή τύχη. Δεν το εξαργυρώνουμε. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη. Έτσι, μόλις συμβεί αυτό, μπαίνεις σε πόλεμο, αυτή είναι η δικαιολογία τους για να καταρρεύσει όλο αυτό το χρέος, το οποίο πλήττει τις συντάξεις κ.λπ. Τότε θα μπορέσουν να κατηγορήσουν τον Πούτιν. Είναι το ίδιο πράγμα που έκανε ο Μπάιντεν όταν είπε ότι ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ είναι αποτελέσματα του Πούτιν. Στη συνέχεια, με όλο το CBDC (το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας) το ΔΝΤ έχει ήδη ολοκληρώσει το ψηφιακό του νόμισμα και θέλουν αυτό να αντικαταστήσει το δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα για όλο τον κόσμο. . . Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατηθούν στην εξουσία. Κανείς δεν θέλει να τα παρατήσει». Σε ερώτηση τι πρέπει να κάνει τώρα ο απλός άνθρωπος ο Άρμστρονγκ είπε με : «Νομίζω ότι χρειάζεστε, με ασφάλεια, προμήθεια τροφίμων δύο ετών. . . .Αυτό έχω. Δεν είναι μόνο ότι οι τιμές θα ανέβουν, αλλά κυρίως επειδή θα υπάρξουν ελλείψεις. Τότε, δεν ξέρετε τι θα κάνουν με το νόμισμα. . . . Θα κάνουν ό,τι πρέπει για να επιβιώσουν. Αυτό κάνουν πάντα οι κυβερνήσεις». Ο Άρμστρονγκ έχει πει εδώ και καιρό ότι οι άνθρωποι θα αγοράζουν χρυσό και ασήμι όταν η πίστη στην κυβέρνηση καταρρεύσει. Αυτό ακριβώς βλέπει ο Άρμστρονγκ σε όλο τον κόσμο σήμερα. Ο χρυσός αναπηδά γύρω από το επίπεδο των 2.300 δολαρίων και ο Άρμστρονγκ βλέπει “ένα νέο ράλι χρυσού και αργύρου έρχεται σύντομα”. Πιο συγκεκριμένα η τιμή του χρυσού από τα 1.200 περίπου δολάρια η ουγγιά που ήταν το 2016 έχει φτάσει πλέον να διαπραγματεύεται στα 2.400$ και αυτό με συνεχείς τάσεις ανόδου. Ο πόλεμος έρχεται επίσης αργά αλλά σταθερά με την ανακοίνωση ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Όταν ξεκινήσει ο επόμενος πόλεμος, ο Άρμστρονγκ προειδοποιεί: «Θα πρέπει να παρακολουθείτε την τράπεζα γιατί τα μακροπρόθεσμα επιτόκια θα αυξηθούν. Κανείς δεν θα θέλει να αγοράσει κρατικό χρέος». Ο Άρμστρονγκ προβλέπει επίσης μια μεγάλη στροφή στις 7 Μαΐου της επόμενης εβδομάδας. Ο Άρμστρονγκ προβλέπει ότι μια ύφεση θα ξεκινήσει τότε και θα συνεχιστεί μέχρι το 2028. Το ΑΕΠ θα συνεχίσει να μειώνεται και ο πληθωρισμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Βέβαια ο ίδιος είχε προχωρήσει και σε άλλες προβλέψεις στο παρελθόν οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν,. Άσχετα όμως από τις ημερομηνίες το γενικότερο πλαίσιο με το αμερικανικό χρέος και κατά το πόσο αυτό συνδέεται με την κατάσταση στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας αλλά και το ψηφιακό νόμισμα δεν μπορεί να απορριφθεί ως μη ρεαλιστικό.

Translate »