Αξιότιμε Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ

Το δυστύχημα στα τέμπη δεν είναι απλώς ένα Δυστύχημα , αλλα είναι ” ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ “

1. Όσον αφορά εσάς Κύριε πρωθυπουργέ από την στιγμή που αναλαμβάνετε την Πολιτική ευθύνη σήμερα δεν θα έπρεπε να ήσασταν στην θέση σας, αλλά θα έπρεπε να είχατε παραδώση την Εξουσία και ο γενικός Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να σας είχε καλέσει να απολογηθείτε για το τι ξέρατε και τι δεν ξέρατε και τι κάνατε , αντίθετα στέλνετε επιστολές προτείνοντας πως να κινηθεί η ” ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ” .

2.Όλες αυτές τις ημέρες Ο Ελληνικός Λαός έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό από τις φοβερές αποκαλύψεις των διαφόρων φορέων προς την ηγεσία του ΟΣΕ και προς το Υπουργείο Μεταφορών ( Εξώδικα – προειδοποιησεις – Παραιτήσεις – Συμφωνίες υπέρ των εργολάβων – μαρτυρίες και πολλά άλλα ακόμη )
αλλά δυστυχώς ” Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ” κινείται με εντολές της Πολιτικής Ηγεσίας .

3. Θα έπρεπε Άμεσα Η Ηγεσία του Υπουργείου , Η Ηγεσία του ΟΣΕ , Η Ηγεσία της HELLENIC TRAIN να είχαν οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και να τους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την ” ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ” , και να είχαν οδηγηθεί στις φυλακές έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό Διάστημα να οδηγηθούν στο Ακροατήριο .

4. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει Ο Υπουργός πριν ελαχίστων ημερών να λέει ευθαρσώς στην Βουλή ότι η ασφάλεια των Τραίνων είναι τέλεια και μετά μερικές ημέρες να γίνεται το δυστύχημα , και κατόπιν Υπουργός της Κυβέρνησης να λέει ευθαρσώς ότι δεν είναι δυνατόν Υπουργός να λέει την αλήθεια όσον αφορά την ασφάλεια διότι δεν θα ταξίδευε κανείς με τον Σιδηρόδρομο .

5. Δεν είναι δυνατόν η Ηγεσία του ΟΣΕ να γνωρίζει όλα τα κακώς κείμενα και να σφυρίζει αδιάφορα .

6. Δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζει Ο πρωθυπουργός την κατάσταση του Σιδηροδρομικού Δικτύου και να μην κάνει απολύτως τίποτα , διότι εάν δεν γνώριζε θα πρέπει να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη Ο Αρμόδιος Υπουργός για απόκρυψη στοιχείων .

7. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται προσπάθεια να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη ένας ή δύο ή τρία άτομα χωρίς οι ηγεσίες να μένουν εκτός του κάδρου .

ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Η ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .

ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΖΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »