«Κανείς στον κόσμο δεν χρειάζεται την Ουκρανία, επομένως θα πάψει να υπάρχει»,

ήταν το κεντρικό μήνυμα του Ντμίτρι Μεντβέντεφ στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε ανάρτησή του με τίτλο «Γιατί η Ουκρανία θα πάψει να υπάρχει; Επειδή κανείς δεν τη χρειάζεται», η οποία χωρίζεται σε έξι μέρη, ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας εξηγεί γιατί το ουκρανικό κράτος δεν έχει καμία χρησιμότητα ούτε για την Ευρώπη, ούτε τις ΗΠΑ, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, την Ασία, τη Ρωσία και τέλος τον ίδιο τον ουκρανικό λαό.

«Τα νεαρά ουκρανικά παράσιτα, που ρουφούν το αίμα από τον λαιμό της εξαθλιωμένης ΕΕ θα οδηγήσουν την προηγούμενα βασιλική αλλά τώρα εκφυλισμένη Ευρώπη στην τελική πτώση.

Η αναγκαστική υποστήριξη του ναζιστικού καθεστώτος υπό τη διοίκηση του Αμερικανού καθοδηγητή έχει ήδη δημιουργήσει πραγματική οικονομική και πολιτική κόλαση για τους Ευρωπαίους» και οι συνέπειές της, συμπεριλαμβανομένων των «ασύμφορων ρωσικών κυρώσεων.

Ακόμη και οι Πολωνοί δεν αντιμετωπίζουν την Ουκρανία ως μια κανονική χώρα και έχουν κατά καιρούς την ιδέα της προσάρτησης των δυτικών περιοχών».

Αναφερόμενος στις ΗΠΑ τόνισε:

«O αμερικανικός λαός αργά ή γρήγορα θα ζητήσει από το πολιτικό του κατεστημένο να απαντήσει γιατί να ασχολείται με μια χώρα άγνωστη σε αυτόν, αντί για εσωτερικά του ζητήματα», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι τα γεγονότα του Καπιτωλίου του 2021 θα μοιάζουν με παιχνίδι μπροστά στις αντιδράσεις που έρχονται.

«Οι απλοί Αμερικανοί δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι είναι η “Ουκρανία” και πού “βρίσκεται”. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα μπορούσαν καν να εντοπίσουν αμέσως αυτό το “κράτος” στον χάρτη».

«Τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που ξοδεύουν οι ΗΠΑ σε άσκοπες μάχες κάπου στην Ουκρανία, θα ήταν αρκετά για να χρηματοδοτήσουν πολλά προγράμματα, με στόχο την κοινωνική ανάπτυξη των κρατών της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής».

Σχετικά με την Ασία:

«Η Ουκρανία δεν έχει καμία χρησιμότητα επίσης ούτε για την Ασία, αφού τα ασιατικά κράτη το βλέπουν στο παράδειγμα της Ρωσίας πώς κατασκευάζονται οι τεχνολογικές έγχρωμες επαναστάσεις για να ανατρέψουν τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά κράτη και καταλαβαίνουν τι προετοιμάζουν οι ΗΠΑ ακόμα και για τη συλλογική Δύση σε περίπτωση ανυπακοής.

Βοηθήστε μας να αντιμετωπίσουμε τη Ρωσία, και τότε σύντομα θα έρθουμε σε εσάς, είναι το μήνυμα των Αμερικανών».

Και συνέχισε αναφερόμενος στον ουκρανικό λαό και τη Ρωσία:

«Εκατομμύρια συμπατριώτες μας που έχουν παρενοχληθεί από το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου εδώ και χρόνια ζουν εδώ. Είναι αυτοί που προστατεύουμε με την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, εξαλείφοντας ανελέητα τον εχθρό. Και αυτός είναι ο λόγος που αυτή η υπο-Ουκρανία δεν είναι απαραίτητη για εμάς. Χρειαζόμαστε μια Μεγάλη Ρωσία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »